Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na Ligvita jūs duodat kiek grožybių, nespėju komentarų rašyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 29 gruodžio 2013 - 21:08
na ir dar viena
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 29 gruodžio 2013 - 21:17
Ligvita, gražios kepurikės wub.gif Pirma mergaitišką ir paskutinę gal gali pakomentuoti, koks siūlų storis (kiek g ir kiek m) ir kiek sunaudojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 12 29, 22:05)
Kokios jos man gražios  wub.gif , o pamušaliuką dedat?
Ir kokie tai tweed'o siūlai?

galvojau apie pamusaliuka, bet man pasirode, o ir mazoji princese uztikrino, kad siulas visai nepiktas ir nekanda, nors 100% vilna. O ir ziema nei siokia, nei tokia simet... tai palikau taip. Tweed'as is babinos is mano gausiu atsargu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinalm @ 2013 12 29, 22:06)
Na Ligvita jūs duodat kiek grožybių, nespėju komentarų rašyti biggrin.gif

tai cia siandien isvariau savo modeli papozuot
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 22:20)
Ligvita, gražios kepurikės  wub.gif  Pirma mergaitišką ir paskutinę gal gali pakomentuoti, koks siūlų storis (kiek g ir kiek m) ir kiek sunaudojai  ax.gif

pirma kaip jau minejau babininis tweed'as, svorio jau nepasakysiu, nes isvaziavo dukterecia ja pasipuosusi. Mezgiau 2.5nr virbalais.

Paskutinen sumegzta 100g Alize Superlana MOzaic 100g/100m. Mezgiau 5Nr virbalais
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 12 29, 21:41)
Paskutinen sumegzta 100g Alize Superlana MOzaic 100g/100m. Mezgiau 5Nr virbalais

Ačiū, tai turbūt man 300 g užteks berniuko kepurei be bumbulo su šaliku, jei 50 g - 75 m. g.gif Apie tokius galvoju smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 29 gruodžio 2013 - 21:51
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 22:46)
Ačiū, tai turbūt man 300 g užteks berniuko kepurei be bumbulo su šaliku, jei 50 g - 75 m.  g.gif

turetu uztekt
Atsakyti
kepure ne sitam modeliui ir nuotraukos prastokos, bet itariu geresniu nebus
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 05 sausio 2014 - 19:48
QUOTE(Ligvita @ 2014 01 05, 19:17)
kepure ne sitam modeliui ir nuotraukos prastokos, bet itariu geresniu nebus

Super, tos pynės labai liuks thumbup.gif
Kur gavot kailinį bumbulą ? blush2.gif Aš vis balto ieškau, bet radau tik ebay už 40 lt doh.gif Gal kas matėt pigiau ? biggrin.gif
Atsakyti
balto ir as ieskau, lotuliukas.gif bet matyt teks pirkt nenaturalu uz naturalaus kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2014 01 06, 13:51)
Super, tos pynės labai liuks  thumbup.gif
Kur gavot kailinį bumbulą ?  blush2.gif  Aš vis balto ieškau, bet radau tik ebay už 40 lt  doh.gif  Gal kas matėt pigiau ?  biggrin.gif

Is kokio nenesiojamo kailiuko issipjaukit su peiliuku apskritima . tik nekirpkit zirklem, nes nukirpsit plauka. krastus ant siulo surinkit ir sutraukit . stai ir bumbulas. gal neaiskiai parasiau ax.gif . o kailiuka galit rasti ir baracholkej, kokia apykakle ar liemene paplysuse uz kelis litus. iseis ne vienas bumbulas. 4u.gif
Atsakyti