Na Ligvita jūs duodat kiek grožybių, nespėju komentarų rašyti
na ir dar viena
Ligvita, gražios kepurikės Pirma mergaitišką ir paskutinę gal gali pakomentuoti, koks siūlų storis (kiek g ir kiek m) ir kiek sunaudojai
QUOTE(kristinalm @ 2013 12 29, 22:05)
galvojau apie pamusaliuka, bet man pasirode, o ir mazoji princese uztikrino, kad siulas visai nepiktas ir nekanda, nors 100% vilna. O ir ziema nei siokia, nei tokia simet... tai palikau taip. Tweed'as is babinos is mano gausiu atsargu
Papildyta:
QUOTE(kristinalm @ 2013 12 29, 22:06)
Na Ligvita jūs duodat kiek grožybių, nespėju komentarų rašyti
tai cia siandien isvariau savo modeli papozuot
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 22:20)
Ligvita, gražios kepurikės Pirma mergaitišką ir paskutinę gal gali pakomentuoti, koks siūlų storis (kiek g ir kiek m) ir kiek sunaudojai
pirma kaip jau minejau babininis tweed'as, svorio jau nepasakysiu, nes isvaziavo dukterecia ja pasipuosusi. Mezgiau 2.5nr virbalais.
Paskutinen sumegzta 100g Alize Superlana MOzaic 100g/100m. Mezgiau 5Nr virbalais
QUOTE(Ligvita @ 2013 12 29, 21:41)
Paskutinen sumegzta 100g Alize Superlana MOzaic 100g/100m. Mezgiau 5Nr virbalais
Ačiū, tai turbūt man 300 g užteks berniuko kepurei be bumbulo su šaliku, jei 50 g - 75 m. Apie tokius galvoju
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 22:46)
Ačiū, tai turbūt man 300 g užteks berniuko kepurei be bumbulo su šaliku, jei 50 g - 75 m.
turetu uztekt
kepure ne sitam modeliui ir nuotraukos prastokos, bet itariu geresniu nebus
QUOTE(Ligvita @ 2014 01 05, 19:17)
kepure ne sitam modeliui ir nuotraukos prastokos, bet itariu geresniu nebus
Super, tos pynės labai liuks
Kur gavot kailinį bumbulą ? Aš vis balto ieškau, bet radau tik ebay už 40 lt Gal kas matėt pigiau ?
balto ir as ieskau, bet matyt teks pirkt nenaturalu uz naturalaus kaina
QUOTE(Jolancike @ 2014 01 06, 13:51)
Super, tos pynės labai liuks
Kur gavot kailinį bumbulą ? Aš vis balto ieškau, bet radau tik ebay už 40 lt Gal kas matėt pigiau ?
Is kokio nenesiojamo kailiuko issipjaukit su peiliuku apskritima . tik nekirpkit zirklem, nes nukirpsit plauka. krastus ant siulo surinkit ir sutraukit . stai ir bumbulas. gal neaiskiai parasiau . o kailiuka galit rasti ir baracholkej, kokia apykakle ar liemene paplysuse uz kelis litus. iseis ne vienas bumbulas.