Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

komplektukas smile.gif

user posted imageuser posted image

kepuriukas smile.gif

user posted image

o galutinis variantas su bumbulu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, kai siūnat pamušalus į kepures ar jas mezgat kiek didesnes ar ir patį pamušalą išsikerpat didesnį? Ar paliekat tokį dydį kokio reikia?
Ačiū.
Atsakyti
Kepurė ir kaklo šildukas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 25, 16:37)
Kepurė ir kaklo šildukas

Taip elegantiška ir tvarkingai atlikta wub.gif
Man, kaip tyčia, vis tenka po tokių grožių savo paprastučius darbelius įkelti:user posted image
Atsakyti
Mitutok, labai kruopštus ir išbaigtas darbas ! Dailus ir neįprastas ! Taip ir norisi prisiliesti...
Atsakyti
Patiko man pagal Natalijos Pelykh aprašymą megzti kepurę su raištukais. Gundausi dar vienu aprašymu, gal dar kas norėtumėt prisijungti ir kartu nusipirkti kažką iš šitų:

user posted image

user posted image

Snodo aprašymas 5$, kepurių po 6$, visi trys kartu - 15$, iki 31 gruodžio 15% nuolaida, tai visi trys kainuotų 12,75$, abi kepurikės be snodo - 10,20$. Mane domintų abi kepurikės. Jei norėtumėt kas prisijungti, rašykit AŽ smile.gif

Beje, gal kas matėt Lietuvoje tų kailinių bumbulų, aš kiek siūlų parduotuvių apėjau Klaipėdoje, nu niekur nėra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 29 gruodžio 2013 - 00:03

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 01:01)
Patiko man pagal Natalijos Pelykh aprašymą megzti kepurę su raištukais. Gundausi dar vienu aprašymu, gal dar kas norėtumėt prisijungti ir kartu nusipirkti kažką iš šitų:

Kažkur buvau radusi šį raštą, reiks ryt namuose pasižiūrėti, tikrai kepurytė gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magpie @ 2013 12 29, 18:25)

Vau, ačiū, Magpie aciuks.gif oro_buckis.gif Nebereiks nė pirkti thumbup.gif Labai gražus raštelis wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magpie @ 2013 12 29, 19:25)

Tikrai, labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2013 12 29, 21:52)

Kokios jos man gražios wub.gif , o pamušaliuką dedat?
Ir kokie tai tweed'o siūlai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 29 gruodžio 2013 - 21:09