komplektukas
kepuriukas
o galutinis variantas su bumbulu
Merginos, kai siūnat pamušalus į kepures ar jas mezgat kiek didesnes ar ir patį pamušalą išsikerpat didesnį? Ar paliekat tokį dydį kokio reikia?
Ačiū.
Ačiū.
Kepurė ir kaklo šildukas
Mitutok, labai kruopštus ir išbaigtas darbas ! Dailus ir neįprastas ! Taip ir norisi prisiliesti...
Patiko man pagal Natalijos Pelykh aprašymą megzti kepurę su raištukais. Gundausi dar vienu aprašymu, gal dar kas norėtumėt prisijungti ir kartu nusipirkti kažką iš šitų:
Snodo aprašymas 5$, kepurių po 6$, visi trys kartu - 15$, iki 31 gruodžio 15% nuolaida, tai visi trys kainuotų 12,75$, abi kepurikės be snodo - 10,20$. Mane domintų abi kepurikės. Jei norėtumėt kas prisijungti, rašykit AŽ
Beje, gal kas matėt Lietuvoje tų kailinių bumbulų, aš kiek siūlų parduotuvių apėjau Klaipėdoje, nu niekur nėra
Snodo aprašymas 5$, kepurių po 6$, visi trys kartu - 15$, iki 31 gruodžio 15% nuolaida, tai visi trys kainuotų 12,75$, abi kepurikės be snodo - 10,20$. Mane domintų abi kepurikės. Jei norėtumėt kas prisijungti, rašykit AŽ
Beje, gal kas matėt Lietuvoje tų kailinių bumbulų, aš kiek siūlų parduotuvių apėjau Klaipėdoje, nu niekur nėra
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 29, 01:01)
Patiko man pagal Natalijos Pelykh aprašymą megzti kepurę su raištukais. Gundausi dar vienu aprašymu, gal dar kas norėtumėt prisijungti ir kartu nusipirkti kažką iš šitų:
Kažkur buvau radusi šį raštą, reiks ryt namuose pasižiūrėti, tikrai kepurytė gražiai žiūrisi
QUOTE(Magpie @ 2013 12 29, 18:25)
Vau, ačiū, Magpie Nebereiks nė pirkti Labai gražus raštelis
QUOTE(Magpie @ 2013 12 29, 19:25)
Tikrai, labai ačiū
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2013 12 29, 21:52)
Kokios jos man gražios , o pamušaliuką dedat?
Ir kokie tai tweed'o siūlai?