Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(dangutėėė @ 2013 12 07, 15:52)
Paaiškinkit jei nesunku kaip šis grozžs mezgasi.

Mezgiau masina smile.gif
Atsakyti
Dviejų vakarų prie tv paprastutis darbelis smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 09, 17:22)
Dviejų vakarų prie tv paprastutis darbelis  smile.gif

paprasta ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 09, 19:41)
paprasta ir grazu smile.gif

dėkui blush2.gif smile.gif

mezgu, neriu "iš galvos", todėl ir darbai paprastučiai smile.gif labai dažnai pradėjus darbą, net nežinau kokia bus pabaiga biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 09, 20:41)
dėkui  blush2.gif  smile.gif

mezgu, neriu "iš galvos", todėl ir darbai paprastučiai smile.gif labai dažnai pradėjus darbą, net nežinau kokia bus pabaiga  biggrin.gif

buna ir man taip kad pradedu vienaip o baigiu visai kitaip smile.gif
labia grazus salikelis, kaip cia tas garbanas israitet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 09, 21:50)
buna ir man taip kad pradedu vienaip o baigiu visai kitaip smile.gif
labia grazus salikelis, kaip cia tas garbanas israitet smile.gif

visiškai paprastai: nusinėriau norimo ilgio baltų siūlų pynučių eilę,atgal tais pačiais siūlais su vienu užmetimu, tada aplinkui apnėriau su vienu užmetimu šviesiai rožinės spalvos siūlais, tada vėl aplinkui tamsiai rožine spalva su užmetimu, bet jau iš vienos akies išneriant du stulpelius su užmetimu.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 09, 21:49)
visiškai paprastai: nusinėriau norimo ilgio baltų siūlų pynučių eilę,atgal tais pačiais siūlais su vienu užmetimu,  tada aplinkui apnėriau su vienu užmetimu šviesiai rožinės spalvos siūlais, tada vėl aplinkui tamsiai rožine spalva su užmetimu, bet jau iš vienos akies išneriant du stulpelius su užmetimu.

taip ir maniau kad cia taip paprastai gaunas smile.gif reiks pasiliktta ideja smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima. Kaip graziai nulaidyti kepure mezgant ja 5 virbalais? as jau daug budu bandziau, bet kazkaip vistiek negraziai nusilaido.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2013 12 12, 11:33)
Turiu klausima. Kaip graziai nulaidyti kepure mezgant ja 5 virbalais? as jau daug budu bandziau, bet kazkaip vistiek negraziai nusilaido.

na as nesu jau didele profesionale bet va neseniai baigiau megzti kepure tai nuleidau paprastai smile.gif bandysiu paaiskint blush2.gif kai jau noriu nuleidinet tada pasiskaiciuoju akis kad graziai issidestytu sumezgimai po 2 akis, mazdaug visada darau taip kad mezgu 6 tada 2 sumezgu, vel 6 ir vel 2 sumezgu ir taip visa rata, tada viena rata mezgu nieko nesumegzdama, tiesiog paprastai, trecia rata jau vel sumezgineju, tada gaunas 5 mezgu, 2 sumezgu, 5 mezgu, 2 sumezgu ir t.t. man visai neblogas uzbaigimas gaunas smile.gif anksciau ir man nepavykdavo vis normaliai uzbaigt kepuriu o dabar taip pabandziau ir visai neblogai smile.gif gal kuri turi koki geresni varianta smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 12, 12:52)
na as nesu jau didele profesionale bet va neseniai baigiau megzti kepure tai nuleidau paprastai smile.gif bandysiu paaiskint  blush2.gif  kai jau noriu nuleidinet tada pasiskaiciuoju akis kad graziai issidestytu sumezgimai po 2 akis, mazdaug visada darau taip kad mezgu 6 tada 2 sumezgu, vel 6 ir vel 2 sumezgu ir taip visa rata, tada viena rata mezgu nieko nesumegzdama, tiesiog paprastai, trecia rata jau vel sumezgineju, tada gaunas 5 mezgu, 2 sumezgu, 5 mezgu, 2 sumezgu ir t.t. man visai neblogas uzbaigimas gaunas smile.gif anksciau ir man nepavykdavo vis normaliai uzbaigt kepuriu o dabar taip pabandziau ir visai neblogai smile.gif gal kuri turi koki geresni varianta smile.gif blush2.gif

Aciu. Pabandysiu, kaip tik esu ties uzbaigimu.
Atsakyti
Laba diena,
gal ir ne ten rašau kur reikia, atsiprašau 4u.gif

Bet ieškau TOKIOS (SPAUSTI ČIA) kepurės, tik kitos spalvos, gal kas turit ką panašaus, ar galėtumėt numegzt iki kalėdų? 4u.gif Prašom susisiekti asmenine žinute. Labai laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su žieminiu komplektuku suaugusiai moteriai smile.gif Siūlai Alize Cashmira. Ačiū Natulionai už konsultacijas 4u.gif
user posted image
Atsakyti