Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Ačiū ax.gif
Atsakyti
Mano vilnonis kepuriukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 11 29, 15:43)
Mano vilnonis kepuriukas  smile.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 11 29, 15:43)
Mano vilnonis kepuriukas  smile.gif

Įdomu ir gražu wub.gif

Rodau šviežiausią darbelį 4u.gif Siūlai Alize Cashmira.
user posted image
Atsakyti
loretinski, Jusu komplektukas irgi nuostabus. Ir spalvyte super wub.gif

O kaip raistelius taip graziai susukote? g.gif Isduokit paslapti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 12 01, 15:56)
loretinski, Jusu komplektukas irgi nuostabus. Ir spalvyte super  wub.gif

O kaip raistelius taip graziai susukote?  g.gif  Isduokit paslapti  biggrin.gif

Ačiū smile.gif
O šniūriukus darau labai paprastai (pats lengviausias ir greičiausias būdas... Šiuo atveju pasidariau keturgubą siūlą (kiek tiksliai metrų dabar tiksliai nepasakysiu smile.gif), perlenkiau per pusę, perlenktą galą užmoviau ant pieštuko, kur nors stabiliai įstatau ir ištempusi suku jau aštungubą siūlą kol gaunasi jau tvirtoka virvutė. Tada tą susukta virvutę ištempusi, kad nesusipainiotų, perlenkiu per pusę ir paleidžių tą galą, kur buvau ant pieštuko užmovusi, kitame gale suformuoju mazgą ir viskas. Na atrodo aiškiai surašiau. Kažkur interneto platybėse buvau mačiusi šio būdo video, reiktų tik gerai paieškot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 01 gruodžio 2013 - 15:10
QUOTE(loretinskis @ 2013 12 01, 14:30)
Įdomu ir gražu  wub.gif

Rodau šviežiausią darbelį  4u.gif Siūlai Alize Cashmira.

kiek atnarelei dedi kilpuciu? g.gif
Atsakyti
Pradedu nuo 18 kilpučių (17 stulpelių) nugarai, priekiui lieka 13 stulpelių smile.gif
Atsakyti
Prie Jūsų moteriškų ir vaikiškų labai dailių kepuriukų prisidedu savo darbeliu sūnui. Džiaugiuosi, kad iš Jūsų išmokau tokį kraštelį (atnarėlę) nerti. Niekaip neapsiriksi su dydžiu: primatuoji kraštą ir toliau važiuoji...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 12 01, 16:37)
Pradedu nuo 18 kilpučių (17 stulpelių) nugarai, priekiui lieka 13 stulpelių smile.gif

aiskutis reiks pameginti sita varianta thumbup.gif o nunerus krasteli didini kaip i viena viena neri i kita du? g.gif
QUOTE(vivilitta @ 2013 12 01, 17:43)
Prie Jūsų moteriškų ir vaikiškų labai dailių kepuriukų prisidedu savo darbeliu sūnui. Džiaugiuosi, kad iš Jūsų išmokau tokį kraštelį (atnarėlę) nerti. Niekaip neapsiriksi su dydžiu: primatuoji kraštą ir toliau važiuoji...

super kepuriukas
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 12 02, 03:16)
aiskutis reiks pameginti sita varianta thumbup.gif o nunerus krasteli didini kaip i viena viena neri i kita du? g.gif

Paltinu pagal šitą aprašymą: MARITOS KEPURĖ , tik išnėrus 10 stulpellių nedadėjau papildomo stulpelio. O kitas kepures žiūriu pagal aplinkybes, ekspermentuoju. Būtent šiai kepurei dasidėjo tik 2 papildomi stulpeliai- atnarėlės eilių buvo 130, o surinkus gavosi 132 stulpeliai. smile.gif
Atsakyti
Loreta - labai grazu wub.gif

Taigi pavasario belaukiant biggrin.gif priderinau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 02 gruodžio 2013 - 13:34