Ačiū
QUOTE(asta1976 @ 2013 11 29, 15:43)
Mano vilnonis kepuriukas
Koks grožis
loretinski, Jusu komplektukas irgi nuostabus. Ir spalvyte super
O kaip raistelius taip graziai susukote? Isduokit paslapti
QUOTE(asta1976 @ 2013 12 01, 15:56)
loretinski, Jusu komplektukas irgi nuostabus. Ir spalvyte super
Ačiū
O šniūriukus darau labai paprastai (pats lengviausias ir greičiausias būdas... Šiuo atveju pasidariau keturgubą siūlą (kiek tiksliai metrų dabar tiksliai nepasakysiu ), perlenkiau per pusę, perlenktą galą užmoviau ant pieštuko, kur nors stabiliai įstatau ir ištempusi suku jau aštungubą siūlą kol gaunasi jau tvirtoka virvutė. Tada tą susukta virvutę ištempusi, kad nesusipainiotų, perlenkiu per pusę ir paleidžių tą galą, kur buvau ant pieštuko užmovusi, kitame gale suformuoju mazgą ir viskas. Na atrodo aiškiai surašiau. Kažkur interneto platybėse buvau mačiusi šio būdo video, reiktų tik gerai paieškot
QUOTE(loretinskis @ 2013 12 01, 14:30)
Įdomu ir gražu
Rodau šviežiausią darbelį Siūlai Alize Cashmira.
Rodau šviežiausią darbelį Siūlai Alize Cashmira.
kiek atnarelei dedi kilpuciu?
QUOTE(loretinskis @ 2013 12 01, 16:37)
Pradedu nuo 18 kilpučių (17 stulpelių) nugarai, priekiui lieka 13 stulpelių
aiskutis reiks pameginti sita varianta o nunerus krasteli didini kaip i viena viena neri i kita du?
QUOTE(vivilitta @ 2013 12 01, 17:43)
Prie Jūsų moteriškų ir vaikiškų labai dailių kepuriukų prisidedu savo darbeliu sūnui. Džiaugiuosi, kad iš Jūsų išmokau tokį kraštelį (atnarėlę) nerti. Niekaip neapsiriksi su dydžiu: primatuoji kraštą ir toliau važiuoji...
super kepuriukas
QUOTE(labamba @ 2013 12 02, 03:16)
aiskutis reiks pameginti sita varianta o nunerus krasteli didini kaip i viena viena neri i kita du?
Paltinu pagal šitą aprašymą: MARITOS KEPURĖ , tik išnėrus 10 stulpellių nedadėjau papildomo stulpelio. O kitas kepures žiūriu pagal aplinkybes, ekspermentuoju. Būtent šiai kepurei dasidėjo tik 2 papildomi stulpeliai- atnarėlės eilių buvo 130, o surinkus gavosi 132 stulpeliai.