Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(kristinalm @ 2013 02 09, 19:46)
Komplektukas, nieko ypatingo, bet pasirodau 4u.gif
user posted image

sakykit kiek tokia kepurytei reikia cm daryt iki siaurinimo ir kaip greitai siaurint, nes akyciu juk nemazai yra g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 31 rugpjūčio 2013 - 20:15
na va mano beretes ax.gif :

Dukrai
http://public.fotki....emergaitei.html
Man
http://public.fotki....rete.html#media
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 08 31, 21:21)
na va mano beretes ax.gif  :

na va kaip šauniai abi atrodysite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 08 31, 21:21)
na va mano beretes ax.gif  :

Dukrai

Grazios beretes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 08 28, 12:13)
ir berniukams

Labai patinka sitos kepuryte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 01 rugsėjo 2013 - 19:11
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 08 31, 20:30)
na va kaip šauniai abi atrodysite thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Agneškė @ 2013 08 31, 20:44)
Grazios beretes  smile.gif

man irgi patinka ax.gif Mazoji tai tikrai nesios, o as dar neapsisprendziau ar man tinka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nerandu aprasymo kaip padaryti grazius sniurelius kepurytei, neriat jus juos ar mezgat ? kazkur maciau buvo lyg ir tu pintu kasyciu aprasymas, bet kai reikia jau daryt nerandu, schemu tema tikrai ne karta perverciau neradau, o kurioj temoj buvo apie tai kalbeta jau nebeatrenku...Ir dar klausimas tos pintos kasytes ar bus patogu metinukei ? Grazu tai grazu, bet ar ta pinta kasyte nesigaus stora ir ar bus galimybe kepurytei raistelius uzristi ? Aisku kepurytes forma ausytes dengia ir gal didesniam vaikuciui tas risimas nebutinas, bet tokio amziaus man kazkaip norisi uzristi ar as klystu ?
Atsakyti
Vil'mukas,
jei pintą kasytę darysite ploną, tai tikrai bus patogu užrišti. Nes tos storos kasytės tai mano manymu tik dėl grožio yra daromos, o plonos ilgos kasytės būna minkštos ir gerai susiriša, kaip pvz. mano seniau nerta kepurytė
user posted image
gal yra ir gražesnių supynimo būdų, bet aš tas kasytes pinu paprastai. Tiesiog perveriu į nunertų ausyčių vidurį raištelius ir juos supinu. iš viengubo siūlo raištelis bus per plonas, tai jau savo nuožiūra pasibandykite, iš kiek siūliukų turėtų būti tas raištelis.

Arba dar galima prinerti raištelius, padarytus iš stulpelių be užmetimo. t.y. nuneriate norimo ilgio pinutę ir ją apneriate žemais stulpeliais be užmetimo. gautųsi va šitaip:

user posted image
Atsakyti
As tai tokiems maziems vaikuciams jei pinu kasele darau ja plona,kad butu patogu uzristi arba paprasciausiai nuveju virvutes.
Atsakyti
Aš raištelius kepurytei dar darau taip: nuneriu pynelę ir tada apneriu jungiamom kilputėm. Gaunasi štai tokie:
user posted image
Atsakyti
Aciu labai visoms uz atsakymus ir pagalba 4u.gif
Stai pirmasis blynas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gražus pirmasis blynas smile.gif

O čia mūsų rudeninė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 08 31, 21:08)
sakykit kiek tokia kepurytei  reikia cm daryt iki siaurinimo ir kaip greitai siaurint, nes akyciu juk nemazai yra  g.gif
aciu  4u.gif

Sios kepures ilgis iki siaurinimo yra 20cm. cia su krasteliu, nerta ant 50cm. galvytes, o uzraukiau kaip ir neriant blyna panasiai.
Atsakyti