Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Sveikos
Gal teko kam nors tokia kepuryte megzti ir turite schemute pasidalinti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 11 08, 14:40)
Sveikos

ar ne perliuko rasteliu o virsugalvis ripsiuku megzta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 08 lapkričio 2013 - 13:48
Sveikos sauniosios mezgejos,kaskur buvau uzsisaugojus kaip isuti i kepure pamusa,bet kompas uzluzo nepataisomai,o dabar nebezinau kokioj svetainei buvau radus,tai kreipiuos i jus pagalbos,gal kuri gakletumet padet 4u.gif
Atsakyti
Aprašymas

QUOTE(meile0409 @ 2013 11 08, 13:40)
Sveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 lapkričio 2013 - 18:46
QUOTE(bendzia @ 2013 11 08, 16:46)
Sveikos sauniosios mezgejos,kaskur buvau uzsisaugojus kaip isuti i kepure pamusa,bet kompas uzluzo nepataisomai,o dabar nebezinau kokioj svetainei buvau radus,tai kreipiuos i jus pagalbos,gal kuri gakletumet padet 4u.gif

Ir as prisidedu prie sio klausimo, turiu nunerus rudenine, noreciau jau kaip ir pasiltinti, bet kiek bandziau tai negraziai gaunas, nes tai rauksles matosis (susidaro) , tai palei krasta pasiltinimas sviecia, jei ne iki pat krasto dedu siltinima, tai krastas atsivepes gaunas, padekit a blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 08, 20:46)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Na nesulaukus atsakymo ir patarimo emiausi pati darbo,kaip pirmam kartui tai patenkinta esu,va rodaus su savo zieminuke 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bendzia: 09 lapkričio 2013 - 18:29
[B]meile0409[B],rastas labai paprastas-pradzioj mezgama perliniu rastu tokio ilgio,kiek nori,o veliau pereinama i ripsa ir siaurinama.O tikslus aprasymas yra drops oficialiame puslapyje.
Atsakyti
Pasirodau, rudeninė beretė, su šilko aplikacijomis 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2013 11 08, 17:46)
kaip isiuti i kepure pamusala

user posted image

http://club.osinka.r...%...69&start=15
http://forum.knitty....showtopic=14533

"pamusala darau taip, pasiimu medziaga, paskaiciuoju ploti, tarkim galvyte 50 cm tada darau 25 cm x 2 + 1 cm rezerve susiuvimui. Dar priklauso kokia medziaga, pas mane tamposi dar gerai, jei nesitampo medziaga , tada reikia dar rezervo uzdeti. Iskerpu norimo plocio staciakampi, isilgai sulenkiu ir nukerpu kampuka per abi puses ir atvertus gauni suapvalinta virsu. Viska susiunu.
Kepure reikia ciut didesne daryti, bet tikrai nedaug, nes jei megsta, ji tamposi, tik ilgi tai tikrai daug didesni reikia daryti . Siaip pamusalas kepures visada buna toks laisvesnis, na ne taip kad pirktinese kepurese buna, bet kai uzsideda ant galvytes viskas apsitempia".
(Laura_online)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 11 09, 20:43)
Pasirodau,  rudeninė beretė, su šilko aplikacijomis 4u.gif

Gražu...Ir spalvytė kokia skani wub.gif

Pasirodau su žieminėmis kepurytėmis dvynukams. Tikiuosi, kad jau paskutinės tokio modelio šiemet smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražios kepurės. Aš norėjau paklausti kaip darote tios šniuriukus?
Atsakyti