Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(Elijaaa @ 2013 10 27, 07:25)
gal zinote kur kaune butu galima nusipirkti tokiu kailiniu  bumbulu kepurei ir kiek jie kainuoja? ar yra visokiu spalvu?

Bumbulų yra urmo bazėj 10salėj, 89vietoj. Yra įvairių spalvų. Bet jie ne natūralūs kailiukai
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 10 24, 17:15)
Dukrytės žieminis komplektukas smile.gif

Gal turit kepurytės raštelio schemutę ? blush2.gif
Atsakyti
[quote=radera,2013 10 25, 11:42]
nu tikrai nepanasu,kad butu pirma megzta kepure wub.gif wub.gif Rastelis nematytas,labai grazus 4u.gif Gal pasidalintumete schemute ax.gif
[/quote]
Mezgiau be schemos,pagal aprasyma, labai paprasta, megzti 1 gera,1 bloga, 12toj eilej(isvirksciojoj pusej) mezgant isvirkscia aki,paskaiciuoti zemyn astuonias eiles,uzkabinti isv,akis siula,uzsikelti ant kairio virbalo ir ismegzti kartu su isvirkscia akimi, tada 1gera akis, tada kartojam ta pati su isvirk.akim, taip gaunasi ta bangele. Nezinau ar aiskiai paaiskinau .
Dabar mezgu kita, jau sunui, tik nezinau ar patiks.tik aisku jau kitokia:)
[/quote]

o kas kiek eilių raštas yra kartojamas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 30, 15:37)
APmezga'oj turėtų būti ir dukra minėjo, jog matė kasiūlai'uose  mirksiukas.gif

QUOTE(Alri @ 2013 10 30, 19:02)
Bumbulų yra urmo bazėj 10salėj, 89vietoj. Yra įvairių spalvų. Bet jie ne natūralūs kailiukai

Aciu, mergytes, kita savaite aplankysiu jusu minetus taskus.
Atsakyti
as su klausimeliu atejau smile.gif
kai mezgat kepurytes su ausytem is karto kas kiek eiliu dadedat po aki?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 31, 00:16)
Gal turit kepurytės raštelio schemutę ?  blush2.gif

cia mokama schema is ravelry http://www.ravelry.c...l-with-earflaps
jei noresite kas nusipirkti prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 10 31, 18:45)
cia mokama schema is ravelry http://www.ravelry.c...l-with-earflaps
jei noresite kas nusipirkti prisijungciau 4u.gif

man irgi būtų aktualu, prisijungčiau ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 31, 20:54)
man irgi būtų aktualu, prisijungčiau ir aš  smile.gif

ir aš prie tokio grožio jungčiausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 10 23, 19:29)
Pasirodau su žieminiu komplektuku mergytei, užsakovė pageidavo būtent pilkų spalvų. Vis dar nepabostanti kepurytė ir apykaklė. Siūlai Flavia Baby.  smile.gif
user posted image

Laba,

Tokio tipo ir rasto kepurytes neriate nuo virsaus ar apacios? nepavyksta graziai be tarpiuku susiaurinti neriant nuo apacios doh.gif gal yra koks spec budas.
Visiskai pradziamoksliskas klausimas, bet noris ismokt ir labai reikia patyrusiuju patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2013 10 31, 22:09)
Laba,

Tokio tipo ir rasto kepurytes neriate nuo virsaus ar apacios? nepavyksta graziai be tarpiuku susiaurinti neriant nuo apacios doh.gif  gal yra koks spec budas.
Visiskai pradziamoksliskas klausimas, bet noris ismokt ir labai reikia patyrusiuju patarimo 4u.gif

Laba, tikriausiai siaurinat praleisdama pynutės akį...pabandykit ne praleidinėt, o sujungt du stulpelius į vieną. Jei raštas iš stulpelių su 1 užmetimu, tai užmetat siūlą ant kabliuko, užkabinat pynutės akį, gaunat 3 kilputes ant kabliuko. Išneriat per dvi, ir tada nepabaigus neriat kitą stulpelį su užmetimu, taip kaip pirmąjį (ne iki galo), o tada pertraukiat per abu. Žodžiu stulpelius neriat du, o rezultate gaunat ne dvi kaip būtų įprastai, o tik vieną pynutės akį. Taip ir siaurėja smile.gif . Tikiuosi supratot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 31, 19:54)
man irgi būtų aktualu, prisijungčiau ir aš  smile.gif

QUOTE(viola78 @ 2013 10 31, 21:50)
ir aš prie tokio grožio jungčiausi bigsmile.gif

jau 3 esam butu po 5 litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 11 01, 02:32)
jau 3 esam butu po 5 litus 4u.gif

Prisijungčiau ir aš smile.gif
Atsakyti