Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Visu pirma pagirsiu mezgejeles,nes visu nuostabiai grazioso kepurytes 4u.gif 4u.gif
O cia pasirodysiu savo kuklute zieminuke blush2.gif Pirma kart bandziau toki modeliuka. Vyras vis juokesi,kad vaiksciosiu kaip dziamaikietis,ale kaip pamate galutini variant,tai sako''visai nieko'' doh.gif

user posted image
user posted image
Atsiprasau uz tokias nekokybiskas nuotraukas rolleyes.gif namie viena esu ir neturiu fotografo po ranka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 11 spalio 2013 - 12:24
jau seniai praėjo pelėdžiukų ir kičių vajus, bet mano panos tik dabar juos užmatė. Niu, ir prireikė abiem belekaip. Gavau vykdyt užsakymus smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 10 11, 12:12)
Pirma kart bandziau toki modeliuka. Vyras vis juokesi,kad vaiksciosiu kaip dziamaikietis,ale kaip pamate galutini variant,tai sako''visai nieko'' doh.gif

Labai mielai atrodo ta "džiamaikietiška" kepurytė. Atrodo, kad labai minkštutė ir švelniai prigludusi.

QUOTE(Naistė @ 2013 10 11, 17:33)

Mums, suaugusiems, praėjo, o vaikams tikrai ne. Jiems nesvarbu - kičas ar menas. Svarbiausia, kad linksma nešiot.
Papildyta:
Rodausi savo lygtai vintažinę kepurę. Šiaip taip iškankinau. Pagal modeliuką turėjo būt su briliais, bet man netinka briliai, pasirodo! Tai nuardžiau ir išėjo pokario laikų kepurėlė. Tokia - kaip tik man smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes 4u.gif

Visu darbeliai labai grazus 4u.gif

Turiu klausimuka. Noriu dukrytei nunerti kepuryte, kaip apskaiciuoti kokio skersmens blynuka reikia nerti platinant? Kazkur turejau issisaugojusi kaip apskaiciuoti, bet niekur neberandu. Jei kuri galit, padekit. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 10 08, 18:12)
O čia naujausias darbelis- prailginta kepurytė 3 metų berniukui  smile.gif
Siūlai Lanoso Bonito 49 proc. vilna ir 51 proc. akrelanas.

prašau, pasakykit, kiek cm visas kepurytės ilgis (nuo veiduko pradžios linijos iki galiuko)?
Atsakyti
vivilitta lb grazi ale skrybelaite. as neriau,bet man kazko nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2013 10 14, 13:07)
prašau, pasakykit, kiek cm visas kepurytės ilgis (nuo veiduko pradžios linijos iki galiuko)?

Be atnarėlės (nėrimo stulpeliais) ilgis iki siaurinimo 18 cm. Esu jau atidavusi kepurytę todėl nebegaliu tiksliau pamatuot smile.gif Atnerėlės plotis (nugaroje) 18 stulpelių.
Atsakyti
QUOTE(Juka4 @ 2013 10 13, 21:47)
Turiu klausimuka. Noriu dukrytei nunerti kepuryte, kaip apskaiciuoti kokio skersmens blynuka reikia nerti platinant?  Kazkur turejau issisaugojusi kaip apskaiciuoti, bet niekur neberandu. Jei kuri galit, padekit. Aciu  4u.gif

Kas kursite naują temą, gal įdėkite paaiškinimą raudonomis raidėmis pirmoje žinutėje, nes klausimas kaskart kartojasi po n kartų...

Nėra ką ten saugotis - elementari mokyklinė geometrija. Apskritimo ilgis (galvytės apimtis) yra lygus skersmeniui padaugintam iš pi (t.y. 3,14), vadinasi skersmuo - galvytės apimtis padalinta iš 3,14. Kadangi nėrinys - dalykas tamprus, tai dalinant apvalinam į mažesnę pusę. VISKAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 10 14, 13:24)
vivilitta lb grazi  ale skrybelaite. as neriau,bet man kazko nesigavo  doh.gif

Ar pagal tą schemą nėrėt?
http://www.liveinter.../post161031727/

Taigi kad ir man kai kurios vietos be ryšio doh.gif . Ardžiau kelis kartus, bet rezultate kažkas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 14 spalio 2013 - 20:17
Žieminis komplektukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 10 14, 15:16)
Kas kursite naują temą, gal įdėkite paaiškinimą raudonomis raidėmis pirmoje žinutėje, nes klausimas kaskart kartojasi po n kartų...

Nėra ką ten saugotis - elementari mokyklinė geometrija. Apskritimo ilgis (galvytės apimtis) yra lygus skersmeniui padaugintam iš pi (t.y. 3,14), vadinasi skersmuo - galvytės apimtis padalinta iš 3,14. Kadangi nėrinys - dalykas tamprus, tai dalinant apvalinam į mažesnę pusę. VISKAS 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 10 14, 14:20)
Be atnarėlės (nėrimo stulpeliais) ilgis iki siaurinimo  18 cm. Esu jau atidavusi kepurytę todėl nebegaliu tiksliau pamatuot smile.gif Atnerėlės plotis (nugaroje) 18 stulpelių.

nuoširdus ačiū 4u.gif labai paddėjot 4u.gif
Atsakyti