Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(natuliona @ 2013 09 30, 16:09)
neriu nuo apacios , ir tai tenka pavargti  rolleyes.gif pirma karta kai neriau tai per daug pradzioje akiu dejau nes paskui labai isplateja mirksiukas.gif

3 eile žemi stulpeliai  4u.gif
ir as nesukineju viska neriu nuo vieno krasto  smile.gif
[

Ačiū už greitą atsakymą 4u.gif

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 09 30, 16:24)
o aš pagal natuliona nėriau dukrytei kepurytę, tik, kad su raišteliais dariau
Dėkui, natuliona už schemutę 4u.gif

Ir aš noriu su raišteliai,bet man neišeina gražiai ausytes nulaidyt,gal yra kokia paslaptis? ax.gif

Kepurytės visų tiesiog viena už kią gražesnės wub.gif
Atsakyti
Nai nai nai kokie kepuriukai wub.gif wub.gif wub.gif

Esu pikta... ant savęs doh.gif jau kiek siūlų sugadinau doh.gif nu niekaip nepadarau gražaus bumbulo cray.gif
Atsakyti
natuliona, kaip grazu 4u.gif
ir naujas rastelis, gal isduosi?bandyciau mergaitei nunerti:)ir siuliukai kokie minksti atrodo, speju ne begonija.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 09 30, 16:24)
Natuliona, naujas papuošimo būdas užvaldė wub.gif na super atrodo tos gėlyčių aplikacijos

o aš pagal natuliona nėriau dukrytei kepurytę, tik, kad su raišteliais dariau
Dėkui, natuliona už schemutę 4u.gif

bandymai cia biggrin.gif vis kazkas naujo smile.gif

pasaka wub.gif kaip graziai gavosi wub.gif

QUOTE(Niktė @ 2013 09 30, 17:04)
Esu pikta... ant savęs  doh.gif jau kiek siūlų sugadinau  doh.gif nu niekaip nepadarau gražaus bumbulo cray.gif

ir kaip dabar padeti unsure.gif per skystas gaunasi? g.gif

QUOTE(garbane perliuke @ 2013 09 30, 21:41)
natuliona, kaip grazu 4u.gif
ir naujas rastelis, gal isduosi?bandyciau mergaitei nunerti:)ir siuliukai kokie minksti atrodo, speju ne begonija.. ax.gif

zvaigzdutes mirksiukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=hIEaVnd6hjY

http://www.youtube.c...h?v=yfaPYkR4W0Q
o siuliukai jau su vilna
Atsakyti
Ateina šaltasis sezonas, pasirodysiu savo mezginius su mašina
Pasisekė pasigaut labai gražią mergytę manekenę. Kepurytė su snooduuser posted image
ir dar toks šalmukas user posted image
Ačiū manekenei už pozavimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
darbeja, kepurytės nuostabios wub.gif , kokie tai siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 10 01, 08:28)
pasaka  wub.gif kaip graziai gavosi  wub.gif
ir kaip dabar padeti  unsure.gif per skystas gaunasi?  g.gif

vakar jau nutrenkiau į šoną, nes siūlų gaila blush2.gif o man tie bumbulai taip gražu wub.gif
Aš matyt nienodai nesusuku. Kai perkerpus gaunasi šleivas kreivas wub.gif matyt kažkurioj vietoj per stipriai patmepiu kad tie siūlai nevienodai pasiskirsto g.gif ir kita bėda, kad perkirpus nesutvirtinu, man pasileidžia doh.gif šiandien sakiau eisiu per labdarines nusipirkti megztinių kad išsiardžiuus galėčiau mokintis doh.gif biggrin.gif nes gerų siūlų gaila, per skaudžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 10 02, 08:26)
darbeja, kepurytės nuostabios wub.gif , kokie tai siūliukai?

Kristinalm. ačiukas bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif
Kepurytės su snoodu vienas pilkas vilna 100% daniška ir vienas raudonas akrilano. Dėjau abu kartu, o sukrito dažniausiai taip, kad akrilanas vidinėj pusėj, bet dar geriau, vidus švelnesnis. Šalmuko melanžiniai FAUVELINE MALIBU - BEACH 70% merino, 20% Akrilas, 10% Viskozė, pirkau seniau kažkur Europoj ir tik po vieną kamuoliuką kelių spalvų. Raštai šviesiai pilki- Angora 2
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 10 02, 07:29)
vakar jau nutrenkiau į šoną, nes siūlų gaila  blush2.gif o man tie bumbulai taip gražu  wub.gif
Aš matyt nienodai nesusuku. Kai perkerpus gaunasi  šleivas kreivas  wub.gif matyt kažkurioj vietoj per stipriai patmepiu  kad tie siūlai nevienodai pasiskirsto  g.gif ir kita bėda, kad perkirpus nesutvirtinu, man pasileidžia  doh.gif šiandien sakiau eisiu per labdarines nusipirkti megztinių kad išsiardžiuus galėčiau mokintis  doh.gif  biggrin.gif nes gerų siūlų gaila, per skaudžiai  biggrin.gif

nusipirk pigiu akrilaniniu ir bandyk 4u.gif as uzsimerkus galiu bumbulus daryti,vaikystej tiek ju pridaryta is mamos siulu lotuliukas.gif
Atsakyti
O kad kreivas sleivas gaunasi ne beda-apkarpai iki apvalaus ir viskas.
As juos darau paprasciausiai-apsuku daug siulo ant 3,ar 4 pirstu,nuemusi nuo pirstu perrisu dvigubu siulu stipriai verzdama,tada perkerpu,padauzau i delna(kad vienodziau pasipustu)ir apkarpau.Bet cia gaunasi nedideli,o didesni jau reikia ant atitinkamai platesnio daikto vyniot ir geriau neprivyniot labai storai(nes gausis sleivas),geriau didesniam bumbului pavyniot placiau,bet nelabai storai.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 10 01, 19:15)
Ateina šaltasis sezonas, pasirodysiu savo mezginius su mašina
Pasisekė pasigaut labai gražią mergytę manekenę. Kepurytė su snoodu

nuostabus komplektukas wub.gif ir mergyte wub.gif tai klausimas ar kepure ja puosia biggrin.gif ar ji kepure biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

žiūru vyksta intensyvus ruošimasis šaltukui thumbup.gif darbeja, natuliona ir visos kitos wub.gif naujų grožių, o su natiuliona naujiena "žvaigždutėm" radau ne vieną nėrinuką rusaičių psl thumbup.gif
besižvalgydama kažko gražaus naujam rudeniui aptikau tokį grožių grožį wub.gif gal kas jau išbandėt tik nepasigyrėt ar norit išbandyt ir mane apšviesit apie raštelį bigsmile.gif blush2.gif man labai gražu ,...bet padėkit g.gif

user posted image

user posted image

ir dar šios wub.gif

Kepurytės
Atsakyti