Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Va toks kepuriukas 6altiem oram (dvigubas)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 09 25, 23:31)
Va toks kepuriukas 6altiem oram (dvigubas)

Kokia idomi 4u.gif , matosi kad šilta wub.gif
Atsakyti
Nugis atnešu parodyti kaip ausytės išėjo ax.gif Nesitikėjau kad taip laikysis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 09 26, 08:26)
Nugis atnešu parodyti kaip ausytės išėjo  ax.gif Nesitikėjau kad taip laikysis  ax.gif

man kakliukas patiko, bet mano panelei jau reiktu be sagyciu o tada manau ne taip priglunda gerai verysad.gif
grazus visas darbelis, ir riesines priderintos smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kazkurioje mezgimo-nerimo temoje buvau uzmacius nertu paprastu pirstiniu schema, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas turite po ranka ir galetumet pasidalinti? 4u.gif Sala jau rankytes dukriukui unsure.gif
Atsakyti
sveikos, jei darot salikeli ant kakliuko be sagyciu, reikia megst su 4 virbalais? negalima su 2? nes su 2 mezgiau tai nesitampo prktiskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 09 26, 12:00)
sveikos, jei darot salikeli ant kakliuko be sagyciu, reikia megst su 4 virbalais? negalima su 2? nes su 2 mezgiau tai nesitampo prktiskai  verysad.gif

Manau, tampymasis priklauso nuo mezginio rašto, ne nuo virbalų skaičiaus. Jei mezgat stulpeliu t.y. 1 gera 1 bloga ar 2 geros 2 blogos turėtų temptis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 26 rugsėjo 2013 - 11:43
QUOTE(ingauk @ 2013 09 26, 10:08)
man kakliukas patiko, bet mano panelei jau reiktu be sagyciu o tada manau ne taip priglunda gerai  verysad.gif
grazus visas darbelis, ir riesines priderintos smile.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Galima pabandyti ir su guma daryti mirksiukas.gif

QUOTE(bigfuciuke @ 2013 09 26, 10:41)
Sveikos  4u.gif Kazkurioje mezgimo-nerimo temoje buvau uzmacius nertu paprastu pirstiniu schema, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas turite po ranka ir galetumet pasidalinti?  4u.gif Sala jau rankytes dukriukui unsure.gif

Aš pagal šią shemą darau ir gražiai gaunasi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 09 26, 14:18)
Ačiū  4u.gif
Galima pabandyti ir su guma daryti  mirksiukas.gif
Aš pagal šią shemą darau ir gražiai gaunasi  mirksiukas.gif
user posted image

nuotrauka žiauriai maža, nieko nesimato net atidarius, arba aš kažko nesuprantu (ir didinau, bet vistiek) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 09 26, 16:06)
nuotrauka žiauriai maža, nieko nesimato net atidarius, arba aš kažko nesuprantu (ir didinau, bet vistiek)  4u.gif

Taip nuotrauka. Kitokios deja neturiu, nors internete pasiknisus galima ir didesnę surasti. nepamenu kur ją mačiau.
Apačioje dedu 45 akis, ir taip neriu į viršų 9 eiles. Tada sekančioje eilėje formuoju pirštuką, išneriu 9 pynelės kilpas ir atitinkamai palieku 9 stulpelius. Ir tada į viršų neriu lygiai, kiek reikia eilių. Dažniausiai tai būna 18. (priklauso nuo rankytės). Ir jau kai reikia mažinu kiekvienoje eilėje iki kol susiaurėja.
Kai nusineriu visą pirštinę, tada dar ir apačią prineriu norimo ilgio mirksiukas.gif
Papildyta:
Pirštinių yra ir čia gal kas nors tiks smile.gif
Atsakyti
Ieskau kepurytes peledziuko schemos ar aprasymo blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2013 09 27, 01:34)
Ieskau kepurytes peledziuko schemos ar aprasymo  blush2.gif  Aciu

Nelabai aišku kokio pelėdžiuko norit. Gal toks tiks? http://www.supermama...?...8181&st=192 195 žinutė
Atsakyti