Va toks kepuriukas 6altiem oram (dvigubas)
QUOTE(darbeja @ 2013 09 25, 23:31)
Va toks kepuriukas 6altiem oram (dvigubas)
Kokia idomi , matosi kad šilta
QUOTE(Niktė @ 2013 09 26, 08:26)
Nugis atnešu parodyti kaip ausytės išėjo Nesitikėjau kad taip laikysis
man kakliukas patiko, bet mano panelei jau reiktu be sagyciu o tada manau ne taip priglunda gerai
grazus visas darbelis, ir riesines priderintos
Sveikos Kazkurioje mezgimo-nerimo temoje buvau uzmacius nertu paprastu pirstiniu schema, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas turite po ranka ir galetumet pasidalinti? Sala jau rankytes dukriukui
sveikos, jei darot salikeli ant kakliuko be sagyciu, reikia megst su 4 virbalais? negalima su 2? nes su 2 mezgiau tai nesitampo prktiskai
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 09 26, 12:00)
sveikos, jei darot salikeli ant kakliuko be sagyciu, reikia megst su 4 virbalais? negalima su 2? nes su 2 mezgiau tai nesitampo prktiskai
Manau, tampymasis priklauso nuo mezginio rašto, ne nuo virbalų skaičiaus. Jei mezgat stulpeliu t.y. 1 gera 1 bloga ar 2 geros 2 blogos turėtų temptis
QUOTE(ingauk @ 2013 09 26, 10:08)
man kakliukas patiko, bet mano panelei jau reiktu be sagyciu o tada manau ne taip priglunda gerai
Ačiū
Galima pabandyti ir su guma daryti
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 09 26, 10:41)
Sveikos Kazkurioje mezgimo-nerimo temoje buvau uzmacius nertu paprastu pirstiniu schema, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas turite po ranka ir galetumet pasidalinti? Sala jau rankytes dukriukui
Aš pagal šią shemą darau ir gražiai gaunasi
QUOTE(ruttaly @ 2013 09 26, 16:06)
nuotrauka žiauriai maža, nieko nesimato net atidarius, arba aš kažko nesuprantu (ir didinau, bet vistiek)
Taip nuotrauka. Kitokios deja neturiu, nors internete pasiknisus galima ir didesnę surasti. nepamenu kur ją mačiau.
Apačioje dedu 45 akis, ir taip neriu į viršų 9 eiles. Tada sekančioje eilėje formuoju pirštuką, išneriu 9 pynelės kilpas ir atitinkamai palieku 9 stulpelius. Ir tada į viršų neriu lygiai, kiek reikia eilių. Dažniausiai tai būna 18. (priklauso nuo rankytės). Ir jau kai reikia mažinu kiekvienoje eilėje iki kol susiaurėja.
Kai nusineriu visą pirštinę, tada dar ir apačią prineriu norimo ilgio
Papildyta:
Pirštinių yra ir čia gal kas nors tiks
Ieskau kepurytes peledziuko schemos ar aprasymo Aciu
QUOTE(Mazulytee @ 2013 09 27, 01:34)
Ieskau kepurytes peledziuko schemos ar aprasymo Aciu
Nelabai aišku kokio pelėdžiuko norit. Gal toks tiks? http://www.supermama...?...8181&st=192 195 žinutė