Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(ruttaly @ 2013 09 24, 23:28)
Sveikos, jau kurį laiką ieškau schemos / aprašymo (tik ne rusų kalba) kepurei su kaklu iškart. Tarp schemų vieną mačiau, bet ne tokia, norisi tokios senovinės, bet nors užmušk niekur nerandu  doh.gif Jei kas turit, gal galit pasidalinti, tinka anglų kalba ir lietuvių. Dėkui  4u.gif

Sveika,
Atskanavau ir įmečiau iš turimos knygos, nežinau ar tokios ieškai, bet gal tiks wink.gif
http://www.supermama...?...&p=64074032
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2013 09 25, 08:16)
Sveika,
Atskanavau ir įmečiau iš turimos knygos, nežinau ar tokios ieškai, bet gal tiks wink.gif
http://www.supermama...?...&p=64074032

dėkui, tobulai..bandysiu suprast, nes labiau neriu nei mezgu, bet gal kaip nors.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 09 25, 08:39)
dėkui, tobulai..bandysiu suprast, nes labiau neriu nei mezgu, bet gal kaip nors.. 4u.gif

http://club.osinka.r...51742?&start=30 čia yra pamokėlė, kaip tokią kepuraitę nunerti. PAkankamai lengva ir paprasta.
Čia mano nerta kepuraitė.(manekenui kiek didelė)smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2013 09 25, 08:48)
http://club.osinka.r...51742?&start=30 čia yra pamokėlė, kaip tokią kepuraitę nunerti. PAkankamai lengva ir paprasta.
Čia mano nerta kepuraitė.(manekenui kiek didelė)smile.gif

user posted image

dėkui, bėda ta, kad rusiškai aprašymų nesuprantu (pernelyg aukštas kalbos lygis). Bandysiu megzt, paskaičiau, tai visai nieko..turėčiau sugebėt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 09 25, 09:01)
dėkui, bėda ta, kad rusiškai aprašymų nesuprantu (pernelyg aukštas kalbos lygis). Bandysiu megzt, paskaičiau, tai visai nieko..turėčiau sugebėt.. 4u.gif

kad ten ir iš nuotraukų pakankamai viskas aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 09 25, 09:39)

Aš taip labiau neriu nei mezgu, bet susikaupus, keletą kartų paardžius, gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2013 09 25, 11:15)
kad ten ir iš nuotraukų pakankamai viskas aišku smile.gif

mano nėrimo lygis dar ne toks aukštas..šiaip gan aiškiai, bet vis tiek man sunku susigaudyti, turiu žinoti, kiek tiksliai akių, kiek ko ir pan..negaliu nerti taip iš galvos, nebent jau labai gerai suprantu, o su kepurėm dar bėdų turiu.. 4u.gif išsisaugosiu ateičiai, kai paaugsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 09 24, 08:34)
natuliona, labai gražu 4u.gif
Ir mano rudennė (manekenui per maža)
user posted image

Sveiki, ir aš norėčiau pabandyt tokią nunerti savo krikštaduktei..gal galėtumėt pasufleruot kur rast schemutę ax.gif
Atsakyti
Numezgiau aš šitą kepurytę pagal Jurgos Gedminės ,, Mamos mezgimo dienoraštis'' aprašymą, tik dar tuo metu man atrodo nebuvo išleista knygelė. Kepurytė superinė thumbup.gif Bet aš mezgiau iš pusvilnės ir akrilo. Ir mažiukė sako kad jai graužia, nors kai pirkau siūliukus tikrinau, dėjau prie veido kad negraužtų. Reikės kitą kartą iš vilnos su kašmyru bandyti.
Bet vilna su kašmyru man klausimas iškilo ar jums neišsitampo po skalbimo? o gal atvirkščiai susitraukia?
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Noriu numegzti sūnui tokią kaip elfo kepurę,nežinau ar suprasit,ką turiu galvoje,na gaunasi su tokia kaip uodega,o ant galo bumbulas smile.gif norėjau paklausti kaip su nuleidimu,ar jau kepurės viduryje pradėti mažinti akis,ar tik visą gavlą numezgus nuleisti ir tada tik kaip uodegai akių palikti smile.gif
Papildyta:
Dar pasirodau,kokį rinkinuką numezgiau savo mažąjam vaikinui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dindriux: 25 rugsėjo 2013 - 17:35
QUOTE(dindriux @ 2013 09 25, 17:33)
Dar pasirodau,kokį rinkinuką numezgiau savo mažąjam vaikinui 4u.gif

Žiema nebaisi su tokiu rinkinuku. Kepurytė linksma tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 09 25, 12:48)
Numezgiau aš šitą kepurytę pagal Jurgos Gedminės ,, Mamos mezgimo dienoraštis'' aprašymą, tik dar tuo metu man atrodo nebuvo išleista knygelė. Kepurytė superinė  thumbup.gif  Bet aš mezgiau iš pusvilnės ir akrilo. Ir mažiukė sako kad jai graužia, nors kai pirkau siūliukus tikrinau, dėjau prie veido kad negraužtų. Reikės kitą kartą iš vilnos su kašmyru bandyti.
Bet vilna su kašmyru man klausimas iškilo ar jums neišsitampo po skalbimo? o gal atvirkščiai susitraukia?

Ačiū už atsakymą 4u.gif , bet lengviau nepasidarė...jei jau mezgėt gal patarsit kaip mažinti akis, nuo kada pradėti, ir kokio maždaug ilgio megzti...o kaip užsibaigia? Jūsų kepurytėj lygtai užsisega ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti