Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 29, 00:59)
Paskaiciau candida simptomus, tai atitinka nemazai simptomu, ypac vargstu su acne g.gif


100 procentų įsitikinau, kad acne man nuo karvės pieno produktų
Atsakyti
o as pagarinau lasisa su sparaginem pupele ir pakepinau krevetes ant sviestuko nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 29, 19:36)
pakepinau krevetes ant sviestuko nestuke.gif

Taša tu nėštukė nestuke.gif?

Šiandien atradau labai įdomią sriubą "Beatos virtuvė. Daugiau daržovių". Seiuba iš žalių agurkų. Gaminasi paprastai - pakepini svogūnų su česnakais, į verdantį buljoną(pas mane vištos) dedi supjaustytus žalius agurkus, vietoj bulvių cukinijas dėjau, pagardinau sviestu, druska, džiovintais grybais ir kai išvirė blenderiu sublendinau. Nerealiai skanu buvo. Su vyru po du dubenius susiurbėm laimingi. Siūlau pabandyti kas turi žalių agurkų. Ai, tik mano paaugę tokie buvo, nepagalvojau sėklas išimti o tai jos kietos yra ir netinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Kažin, mūsų LumiLumi- jau -ienė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 08 29, 19:05)
Taša tu nėštukė  nestuke.gif?




neee :DDD
prisivalgiau skaniai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 29, 19:22)
Kažin, mūsų LumiLumi- jau -ienė? g.gif



turbut bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 29, 18:22)
Kažin, mūsų LumiLumi- jau -ienė? g.gif

oouuoa kur nuotraukos?!!
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 29, 18:04)
bet va suku galva kaip su baltymais, nes jokiu mesyciu neiseis nei kepti, nei virti...

Kažkada, kai gyvenau ilgai be baldų ir virtuvės, virdavausi kiaušus elektriniame virdulyje biggrin.gif O jei turi kokį maisto termosą, tai ten visai neblogai gali gamintis, sumeti mėsą su daržovėm, užpili karštu vandeniu, priskonių, užsuki, ir ryte tai padarius, per pietus jau būna išsitroškinę.

QUOTE(Akutee @ 2013 08 29, 18:38)
Nu mergos pasikepiau ant ghee kopusto kila..pipueai,druska ir vsio..ir dvi virtos kiaules desreles.. nu apsivalgymas!!!! Tikrai skanu !!!!! Dar grietines uzdejau, puse teip, puse be valgiau- liuks!!!

Nu o ką mes sakėm? biggrin.gif Neveletui čia toks kopūstų ažiotažas. Aš vakar kepiau su svogūnu, cukinija, morkom ir malta mėsa. Buvo labai skanu.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 08 29, 20:05)
Seiuba iš žalių agurkų.

Skamba įdomiai.
Atsakyti
Sriubas megstu, ypac buljona pasrebt kai salta ziema.. tik pertrintos sroubos erzina, reik pakramtyt smile.gif


Arba nepasweikau dar, arba virskinu prastai..po kopustu nespeju begiot.. bet skanu buvo:o
Gal geru bakteriju pagert..? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 29 rugpjūčio 2013 - 21:13
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 28, 23:04)
bituteba - tau ne baltymus didint reik, ju kasdien ne tiek ir daug reikia, o darzoviu ir riebalu kiekius. As va siandien valgiau 200 g kiaulienos su 500 g troskintu kopustu, puse indelio grietines viskas paskandinta buvo, per du valgymus ir suvalgiau. Pusryciams 100 g varskes riebiausios buvo ir Dziugo apie 40 g blush2.gif Jauciuos soti, patenkinta ir nieko daugiau nereik 4u.gif Ryt pusryciams ysidejau proteinu pudra suplakta su kokoso pienu,avokadu, migdolu sviesto sauksteliu ir 1/4 bananu, o pietums ir vakarienei - gabalas nemazas lasisos su darzovem. Noreciau kiausiniu labiau, bet darbe pasigamint nera kaip, o 4 ryte pries iseinant man valgyt per anksti.
Paleo yra sotu, skanu ir maisto kiekiai zymiai mazesni, nei iki siol bandytose mitybose thumbup.gif Bet as cia nuo geguzes menesio esu, bet tik dabar galiu pasakyt, kad tfu tfu susiemiau rimciau - jokiu bandeliu, sokoladuku, kavu su cukriuku ir t.t.
Kitai draugei teko Lepicol rekomenduot siandien - su Dukano dieta tualete nebuvo visa savaite, ja net y kolonoskopija daktaras uzrase doh.gif
Papildyta:
Mano veidas graziai issivale, bet jei pieno produktu daugiau pavartoju, paberia blush2.gif


gal ir taip smile.gif be to riebalus labai megstu: sviesta ir grietine siaubingai megstu. nors seniau alieju i sake kisdavau, ale sveikiau doh.gif bet kiek skaiciua (nors nedau) paleo yra tokia mityba, kai daug svieziu darzoviu ir liesa mesa ... doh.gif o kur tokiais kiekiaims riebalams vietos ?

o dar anksciau nei pradejau seltono mitybos paisyti, as irgi geriau litrais pieno. isivariau tokia akne ant smakro, kad siaubas doh.gif visi gyde, kol drauge isprotejusi ant mitybos topiku pasake, kad negerciau pieno. ir susitvarke oda per menesi, randai ilgiau. bet spuogai tik ant smakro buvo. o siaip nesu gyvenime niekad buvusi spuoguota . ir db, kai tik daugiau pienisku pavartoju (pvz varske), tai ir lenda lauk grazuoliai doh.gif
Atsakyti
kaip keista: atsikeliau, pasidariau kavytes, atsidariau SM, kad paleo tema paskaityt - o cia nieko, tuscia siandien... savaitgalis juk rytoj prasideda!

toks pastebejimas del sviesto: turiu lidl'e pirkto pakuti ir nugriebiau lt prekiu pardej lietuvisko Zemaitijos uzsasyta. skirtumas akivaizdus - lidlinis burnoj veliasi, kazkas su juo neaisku, o lietuviskas mmmm, skanumelis.

dar prisiruosiau baterija svarstyklese pakeist. po menesio nesisverimo, uzlipau siryt ant svarstykliu ir dingo apetitas... geriau, jau buciau nekeitus tos baterijos biggrin.gif o gal ir ne, kaip tik gerai... man sverimasis kasdien priduoda motyvacijos neest... o uzedus tai +4kg nuo birzelio pradzios...

pusryciam islydziau sauksta sviesto ir sumausiau su skardine tuno, dar ipjausciau svogunu laisku, ir kartu su pomidoru ir agurku perkandau... noretusi omletuko, bet maniskis po naktines miega, tai nenoriu barskintis su keptuvem...
pietum letapuodi tirpdau jaucio uodega - delikatesas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 08 30, 12:58)
o uzedus tai +4kg nuo birzelio pradzios...


na be kame reikalas? ka griesijai? smile.gif
Pusryciai, daug cukinijos su nuostabiu airisku sviestuku ir saukstu grietines, du virti kiausiniai.
Pietus- pomidorai, mini avokadas, lietuviskai lasinukai, mmm, niam niam smile.gif
paskutiniu metu buvau uzmazinus vandens kiekius... siandien istriubijau jau 1,5 l ir mane krecia saltis. anksciau irgi esu ta pastebejus, kad nuo vandens mane saltis krecia g.gif kai negeriu vandens- geriau jauciuosi, tik va kad galva 2 dienas ikyriai skauda, tai jau iskart nurasiau H2O trukumui. g.gif
Atsakyti
Issiroviau i turgeli, parsinesiau sudytos sonines ir nugarines, db mastau kiek laiko stovet gali tokie dalykai? Ir ar galima ant virsaus daugiau paciai cesnakodadet ir pipiru,ar gest ims?

Nugarine viduj ruzava dar..nenusitrucysiu? Ah..niekad newalgiau tokiu dalyku, buvo bee..o db skanu!!

Pusryciam kiausiniene su desra, pietus buroku sriuba be bulviu ir kasniai du obuolio,rinkau kuriuos waikam pirkt..ir daba uzragawau mesu parsinestu..

Vakare sonkaulius ir sonine kepsiu orkaitej ..su salotom..
Atsakyti