QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 28, 23:04)
bituteba - tau ne baltymus didint reik, ju kasdien ne tiek ir daug reikia, o darzoviu ir riebalu kiekius. As va siandien valgiau 200 g kiaulienos su 500 g troskintu kopustu, puse indelio grietines viskas paskandinta buvo, per du valgymus ir suvalgiau. Pusryciams 100 g varskes riebiausios buvo ir Dziugo apie 40 g
Jauciuos soti, patenkinta ir nieko daugiau nereik
Ryt pusryciams ysidejau proteinu pudra suplakta su kokoso pienu,avokadu, migdolu sviesto sauksteliu ir 1/4 bananu, o pietums ir vakarienei - gabalas nemazas lasisos su darzovem. Noreciau kiausiniu labiau, bet darbe pasigamint nera kaip, o 4 ryte pries iseinant man valgyt per anksti.
Paleo yra sotu, skanu ir maisto kiekiai zymiai mazesni, nei iki siol bandytose mitybose
Bet as cia nuo geguzes menesio esu, bet tik dabar galiu pasakyt, kad tfu tfu susiemiau rimciau - jokiu bandeliu, sokoladuku, kavu su cukriuku ir t.t.
Kitai draugei teko Lepicol rekomenduot siandien - su Dukano dieta tualete nebuvo visa savaite, ja net y kolonoskopija daktaras uzrase
Papildyta:
Mano veidas graziai issivale, bet jei pieno produktu daugiau pavartoju, paberia
gal ir taip
be to riebalus labai megstu: sviesta ir grietine siaubingai megstu. nors seniau alieju i sake kisdavau, ale sveikiau
bet kiek skaiciua (nors nedau) paleo yra tokia mityba, kai daug svieziu darzoviu ir liesa mesa ...
o kur tokiais kiekiaims riebalams vietos ?
o dar anksciau nei pradejau seltono mitybos paisyti, as irgi geriau litrais pieno. isivariau tokia akne ant smakro, kad siaubas
visi gyde, kol drauge isprotejusi ant mitybos topiku pasake, kad negerciau pieno. ir susitvarke oda per menesi, randai ilgiau. bet spuogai tik ant smakro buvo. o siaip nesu gyvenime niekad buvusi spuoguota . ir db, kai tik daugiau pienisku pavartoju (pvz varske), tai ir lenda lauk grazuoliai