QUOTE(" voresta " @ 2013 08 28, 11:12)
unimed'e rašo:
kavoje ar arbatoje be cukraus ir grietinėlės nėra jokių minimų maisto medžiagų ir insulinas neišsiskiria (irgi taip rašoma ten pat)
Tačiau kava-kofeinas yra stiprus BAM(biologiškai aktyvi medžiaga)-stimuliatorius ir išbalansuojančiai veikia metabolizmą, kurį dabar norit susitvarkyti su šia mityba.
Unimed leidžiamas naudoti porą kart per mėnesį.
užtatai žolelių arbatos neribojamos bet anų man nereik.
pieno produktuose yra angliavandenių, tačiau jei juos visąlaik valgyti- nėra gerai, nes juose nėra ląstelienos, o ląsteliena turi sudaryti ~ pusę mūsų gaunamų angliavandenių, kitaip žarnyne neturės kuom maitintis bakterijos ir nebus iš ko gamint reikiamų rūgščių.
Jei valgyt varškę su grietine tai juk nevalgoma po pusę kilo?
kavoje ar arbatoje be cukraus ir grietinėlės nėra jokių minimų maisto medžiagų ir insulinas neišsiskiria (irgi taip rašoma ten pat)
Tačiau kava-kofeinas yra stiprus BAM(biologiškai aktyvi medžiaga)-stimuliatorius ir išbalansuojančiai veikia metabolizmą, kurį dabar norit susitvarkyti su šia mityba.
Unimed leidžiamas naudoti porą kart per mėnesį.
užtatai žolelių arbatos neribojamos bet anų man nereik.
pieno produktuose yra angliavandenių, tačiau jei juos visąlaik valgyti- nėra gerai, nes juose nėra ląstelienos, o ląsteliena turi sudaryti ~ pusę mūsų gaunamų angliavandenių, kitaip žarnyne neturės kuom maitintis bakterijos ir nebus iš ko gamint reikiamų rūgščių.
Jei valgyt varškę su grietine tai juk nevalgoma po pusę kilo?
Supratau, aciu Kavos atsisakyti as kolkas nepasiruosus -turiu didesniu "kenkeju" su kuriais pirmiausia susidorot reikia, o kavai ko gero ateis laikas paskutinej vietoj tik teks gert dabar ja be kokoso aliejaus O del varskes su grietine, tai gana daznai tai buna mano vakariene. Varskes suvalgau kokius 200g, o grietines gal 100. Tai taip iseina, kad gaunu apie 15g angliavandeniu is sito maisto. Reiskia diena reikia mastyt valgant, kad dar liktu ir vakaro varskei ir nepadauginciau