merginos, kaip sakot, toks kokosu aliejus tinkamas valgyt?
http://www.part.lt/i...b9c376d8796.jpg
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 07, 11:10)
ir cia ne kokioj youtubej aiskino, o per kazkuria Rusijos televizija, ka maistas daro su organizmu
na, TV laidom reikia sponsorių, mūsiškes sveikatos laidas sponsoriauja vaistų gamintojai ir platintojai. Todėl sveikatos laidų, kur sakytų tiesą, nėr daug.Tokia info retai papuola į TV. Sveiki žmonės nėra vaistų vartotojai.
Lugne, klausei apie paršiukus- liko 9, mamka gi kiaulė, nugulė. Bet iš kitos pusės ji teturi 9 spenius, tai .... dabar nėra trūkumo. Visiem po vieną.
Troškinau šiandien naminį broilerį ir po 5 min. pažiūrėjau kaip ten ji atrodo.. Jergutėliau, taigi dar kraujai tebesiskiria... Net žiaugčioti pradėjau.. Nu jau ne, tokios mėsos aš nė pro kur... Geriau išvis be mėsos...
Papildyta:
o kur darėtės testą?
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 07, 10:38)
klystat, kad niekam neparodo, jog mesa tinka organizmui, jei darais normalioje klinikoje, o ne pas kokia Tulcina, parodo realius maisto netoleravimo produktus - kai man padare tyrima, gydytojas net sestadieni skambino, kad atlekciau i klinika - o priezastis buvo, tokio sveiko zmogaus dar nebuvo mates - netoleruotini produktai buvo tik vynuoges ir veziagyviai
o kur darėtės testą?
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 07, 14:12)
Troškinau šiandien naminį broilerį ir po 5 min. pažiūrėjau kaip ten ji atrodo.. Jergutėliau, taigi dar kraujai tebesiskiria... Net žiaugčioti pradėjau.. Nu jau ne, tokios mėsos aš nė pro kur... Geriau išvis be mėsos...
Papildyta:
o kur darėtės testą?
Papildyta:
o kur darėtės testą?
Kaip girdėta .
Broileris storas, pas mane ant tų gaidžiokų nėr mėsos daugiau kaip 1-1,5 cm. Paimk, atpjauk nuo broilerio iš bet kur 10 gabaliukų , na panašiai kaip nykščio galas, sumesk juos į pasūdytą verdantį vandenį ir kas minutę išgreibinėk po vieną ir rikiuok į eilę. Kai jau visus išgriebsi, pažiūrėk ir, jei išdrįsi, paragauk. Taip suprasi, kaip mėsa sukietėja kaitinama.
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 07, 14:19)
Kaip girdėta .
Broileris storas, pas mane ant tų gaidžiokų nėr mėsos daugiau kaip 1-1,5 cm. Paimk, atpjauk nuo broilerio iš bet kur 10 gabaliukų , na panašiai kaip nykščio galas, sumesk juos į pasūdytą verdantį vandenį ir kas minutę išgreibinėk po vieną ir rikiuok į eilę. Kai jau visus išgriebsi, pažiūrėk ir, jei išdrįsi, paragauk. Taip suprasi, kaip mėsa sukietėja kaitinama.
Broileris storas, pas mane ant tų gaidžiokų nėr mėsos daugiau kaip 1-1,5 cm. Paimk, atpjauk nuo broilerio iš bet kur 10 gabaliukų , na panašiai kaip nykščio galas, sumesk juos į pasūdytą verdantį vandenį ir kas minutę išgreibinėk po vieną ir rikiuok į eilę. Kai jau visus išgriebsi, pažiūrėk ir, jei išdrįsi, paragauk. Taip suprasi, kaip mėsa sukietėja kaitinama.
nu, tai reikės daryti eksperimentą...
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 07, 12:37)
Aciu , bet sitos firmos pas mus nerandu
QUOTE(taša @ 2013 09 07, 11:29)
Šitas man vienas skaniausių, mano dukrai - pats skaniausias. Kaip tik pašte guli du indukai, niekaip nenukanku pasiimti. Aš siunčiuosi iš iherbo, gaunasi neblogas kainos/kokybės santykis.
Dabar turėjau nusipirkus Aniros, kol laukiau Nutivos, tai irgi neblogas, bet brangokai išeina. Kai peieinu iki Biotekos, nusiperku Rapunzel aliejaus, nes už puslitriuką išeina 28lt, o ir pats neblogas tikrai, ir berods dar fairtradinis.
Niekada neragavau to vokiško, kurį voresta perka iš Sveikų produktų. Reikėtų kada nusipirkti.
QUOTE(Bremen @ 2013 09 07, 14:51)
Aciu , bet sitos firmos pas mus nerandu
ai, tu gi Vokietijoj sėdi. ieškok šito
Aš šitą vokišką iš čia perku.