Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 06, 15:18)
A, na tai tai kaip visada pastovi ir nukrenta. biggrin.gif Bet vis tiek krenta. Tai ir dar kris
Aš tai užeina diena nešvarių visokių prisiryju - džiov vaisių, obuolių ar dar ko ko šioje temoje geriau net neminėti (tarkim hesburgerių su cocacola !!! Ir OMG, kas labiausiai nuvylė - kaifavau nuo skonio tą maistą valgydama lotuliukas.gif ) ir paskui vėl švariai kelias dienas ar savaites valgau. Na tai džiaugiuosi kad nepriauga bent. Tačiau rezultate vis dar esu toj pačioj stadijoj "kaip gerai būtų dar penkis numesti. Na, svorio kritimo masteliu man diukanas vis dėl to efektyviau, nes griežčiau. Gerai savijautai, nagų stiprumui, odos švarumui ir kailio blizgesiui, žinoma, paleo tinkamesnis.

Tikriausia nesupratai esmės, kai valgai mažai angliavandenių, tada esi ketozėj ir organizmas važiuoja ant riebalo, o kai užkremti angliavandenių daugiau, tu iš jos iššoki, o vėliau savaitę ar daugiau reikia, kad vėl jon patektum.
Jei nori svorį mesti, turi iš jos neiššokinėti.
QUOTE
Metant perteklinį organizmo svorį lauk, svarbiausia – nevartoti angliavandenių, kad neįpilti į šį subtilų reikalą gliukozės ir nepereiti iš ketotipo vėl atgal į gliukotipą.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 06, 18:37)
Tai, vis tik, mn reikia kad riebalo butu du kart daugiau, po to baltymas ir dar maziau anglies? O biskiuka svoris taip nukris man? Kol kas nesigauna man to riebalo gauti. Nu nieko, varysiu ryt I parde, nes jau kokosu senokai nebeturiu.


na, tas angliškas puslapis,kur merginos suvedinėja maistines medžiagas,išmetė tokias proporcijas paleo mitybai 15 proc. baltymų,20 proc. angliavandenių ir 65 proc. riebalų,tai tarkim,metant svorį ir suvalgant apie 1400 kcal būtų 53 gr.baltymo,70,7 gr anglių ir 102 gr riebalo,tai ir gaunasi,kad riebalo dvigubai daugiau,nei baltymo,o anglių turi būti daugiau nei baltymo

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 06, 18:45)
Nu nežinau, sakykit jūs ką norit, bet blogas burnos kvapas man ne asocijuojasi su sveika mityba...  g.gif

na,bet juk vyksta organizmo persijungimas,valymasis nuo ,,blogosios" mitybos,tai man visai ne nuostabu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 06 rugsėjo 2013 - 18:56
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 06, 14:23)
Aš irgi šiandien negėriau kavos. Stengiuosi mesti kavą, o sakykite, ką rytais geriausia gerti, kad išbudintų?

Be kavos savijauta baisi, plyšta galva, silpna, mano spaudimas su kava buna 90/60, tai koks dabar kažin?



Kai praeis kavos abstinencija, nieko tonizuojančio nebereikės. Aš tai geriu kavą, bet buvo momentas, kai negėriau kelis mėnesius. Galvą skaudėjo savaitę, bet paskui buvo super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 06, 11:46)
jetus, kaip čia viskas sudėtinga...  doh.gif  biggrin.gif Susisuko man galva...  unsure.gif

voresta, gal galit man padėti... ax.gif
Mano ūgis 168cm, svoris- 68kg. Nesu nutukusi, tačiau visa tokia minkšta...  blush2.gif Organizmas tikrai linkęs kaupti riebalus. Energijos visiškai neturiu, pastoviai noriu miego, kankina uždegiminės ligos. Tai, kaip suprantu, galiu save priskirti anaerobiniam, gliukogeniniam, anaboliniam metabolizmo tipui. Tai man būtinas kokosų aliejus, ar geriau vartoti kitokius riebalus? Ir norint, kad organizmas pradėtų gaminti energiją iš riebalų man būtina vartoti L-karnitiną, magnį, Kofermentą Q10?


nežinau, kam tave priskirti smile.gif , tačiau, jei nori mest svorį, turi apriboti angliavandenius iki 30-50 gr/parai ir nustoti užkandžiauti , kad atsirastų "langai" organizmui persijungt į riebalų deginimą.
Pagyvenk taip porą savaitėlių ir pasižiūrėk. Kokoso riebalo, aišku, reikia.
QUOTE
ax.gif Dabar valgau mėsą su daržovėmis, tačiau jaučiu, kaip ji "stovi" skra
ndyje, ypač, jeigu valgau vakare.

jei jos ilgai nevalgei, vegetariavai, tai gal dabar trūksta fermentų jai virškinti. Va ir pamatytum, kad žalia ar pusžalė mėsa visai kitaip virškinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 06 rugsėjo 2013 - 19:03
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 06, 17:21)
labas

kokioje įstaigoje šalinat? man ant pilvo yra kokio 1 cm skersmens,dabar jau pora metu,kai krastai formą pakeitė,sakyčiau gal reikia susirūpinti



viena santariskese onkologiniam.
dabar net nezinau. nes man reikia salinti chirurginiu budu.
o paprastai lazeriu eisiu i Northway - kaip tik db ligoniu kasos kompensuoja .
man irgi ant pilvo - prie pat bambos viena. snd buvau pas plastikos chirurga, nuvyle jis mane..
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 06, 17:45)
Nu nežinau, sakykit jūs ką norit, bet blogas burnos kvapas man ne asocijuojasi su sveika mityba...  g.gif



nu zinai, kai valgiau nesveika maista- to nebuvo...
kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
Nidulia, as greitaisiais angliavandeniais vadinu viska is miltu, kas greit uzkelia insulina ir dar greiciau jy numusa zemyn smile.gif
rytorasa - man beveik zaliavalgiaujant ( tai buvo apie 90%, nes nemegau daigintu pupeliu ar grikiu, tai juos viriau biggrin.gif ) blogas burnos kvapas pranyko per pora menesiu irgi. Po to dantis baisiausiai diegti buvo pradeje, kaip sakant tai irgi nesiderina su sveika mityba, viskam reikia laiko, patyrimo ir visko isbandymo smile.gif As kai pirma padarau, po to pagalvoju, tai po pirmo patiekalo su mesa ir kiausiniais vos neverkiau, kaip blogai buvo. Po to tiesiog paleidau is minciu ysitikinimus. Nes pradejau geriau jaustis, meciau tiroksina skydliaukei gert - vadinas man tai veikia smile.gif
tasa - kazkas neskanu, ar bloga - nevalgyk. Pabadavus ir tada pavalgius pasaulis naujom spalvom prasvinta. Galbut tavo organizmui ir nereik 3 valgymu, jis kokiais atstatymo darbais uzsiemes ir nenori but apkrautas. Ar bandei 2 valgymus per diena? g.gif Riebalu trukumas ryskus, jeigu tiek valgyt noris g.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 06, 19:56)
Kai praeis kavos abstinencija, nieko tonizuojančio nebereikės. Aš tai geriu kavą, bet buvo momentas, kai negėriau kelis mėnesius. Galvą skaudėjo savaitę, bet paskui buvo super  smile.gif


oho, kaip ilgai... Aš vieną dieną pasikankinu, išbandyta jau ne kartą... smile.gif


QUOTE(" voresta " @ 2013 09 06, 20:02)
nežinau, kam tave priskirti  smile.gif , tačiau, jei nori mest svorį, turi apriboti angliavandenius iki 30-50 gr/parai ir nustoti užkandžiauti , kad atsirastų "langai" organizmui persijungt į riebalų deginimą.
Pagyvenk taip porą savaitėlių ir pasižiūrėk. Kokoso  riebalo, aišku, reikia.

jei jos ilgai nevalgei, vegetariavai, tai gal dabar trūksta fermentų jai virškinti. Va  ir pamatytum, kad žalia ar pusžalė mėsa visai kitaip virškinasi.


svorio man reikėtų numesti. Kokosų aliejų vartoju- po arbatinį šaukštelį su kaupu. Ar tiek pakanka?

Buvau nusprendusi visai nevartoti mėsos ir 6 metus jos nevalgiau. Nepajutau jokių sveikatos pokyčių, galų gale nusibodo atskirai sau gaminti ir po truputėlį vėl grįžau prie mėsos.

Bet kaip čia yra, jūs man paaiškinkit- kai žmonės darosi maisto netoleravimo testą, tai niekam neparodo, kad tinka mėsa, arba bent jau aš tokio atvejo negirdėjau, nors tuo domiuosi senokai... rolleyes.gif g.gif


QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 06, 20:39)
rytorasa - man beveik zaliavalgiaujant ( tai buvo apie 90%, nes nemegau daigintu pupeliu ar grikiu, tai juos viriau biggrin.gif ) blogas burnos kvapas pranyko per pora menesiu irgi. Po to dantis baisiausiai diegti buvo pradeje, kaip sakant tai irgi nesiderina su sveika mityba, viskam reikia laiko, patyrimo ir visko isbandymo  smile.gif As kai pirma padarau, po to pagalvoju, tai po pirmo patiekalo su mesa ir kiausiniais vos neverkiau, kaip blogai buvo. Po to tiesiog paleidau is minciu ysitikinimus. Nes pradejau geriau jaustis, meciau tiroksina skydliaukei gert - vadinas man tai veikia smile.gif


tai va, kad nežinia kur tiesa ir kokios mitybos reikia laikytis. Visur yra pliusų ir minusų.. g.gif
Atsakyti
Imetu akis paganyti Musu vestuves
Atsakyti
Lumi, kaip grazu ir miela, ne tas zodis 4u.gif Kokie jus grazus, jauni ir laimingi:) Duok die.........

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 06, 19:36)
Pirmiausia  Nidulia, užmesk akį į veidrodį, *pažiūrėk į savo akių vyzdžius, jei jie maži, tada  vaisiai  yra ne tau.
[i]


turbut diena reikia vyzdi apziureti? Prie dirbtinio apsvietimo neteisinga bus ziureti.
energijos stoka,, nervinė įtampa, depresija, alergijos ir astma - cia apie mane verysad.gif
Ir tas pulsas - sedziu ramiia ir jauciu kaklo duobuteje kaip jis kala.

QUOTE(taša @ 2013 09 06, 19:44)


doh.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 06, 20:39)
Nidulia, as greitaisiais angliavandeniais vadinu viska is miltu, kas greit uzkelia insulina ir dar greiciau jy numusa zemyn smile.gif
*meciau tiroksina skydliaukei gert - vadinas man tai veikia smile.gif

Ne, tu miltisku nesamone tai tikrai ne, ne, ne! Ryt vyras duona keps, tai priekabiaus, kodel nevalgau jo duoneles. Labai pyksta, kai jo pagaminto maisto nevalgau, galvoja, kad neskanu man.
*metet tiroksina? O kodel buvo israsytas? Ir as ji laku. Savaite nelakiau, tai ciut kanopu nepakraciau, vyras jau ant ranku nese ir veze tyrimus darytis, laisvasis tiroksinas 20 kartu virsijo norma.
Tingejau gamintis vakariene, tai varskes bliuda su grietine suvalgiau. Rokiskio namine grietine gera, patikrinau sian:)
Voresta, kaip jus viska spejate? Apie metabolizmo tyrima saket? Tai sita butinai darysiuos, tik nenusprendziu koki. Reiks pirmadieni paskambinti ir pasikonsultuoti.
Zodziu, paskaiciau as cia jus ir supratau, kad sleptis man reikia su savo verkslenimais. Tokie pasiekimai jusu, kad grazu skaityti. O as cia verkslenu, kad nesusitvarkysiu, nes ne viska suprantu.
Vynuoges ant stalo jau nebeerzina manes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 rugsėjo 2013 - 21:02
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 06, 19:26)
Imetu akis paganyti Musu vestuves
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif eina sau kokie groziai!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
LuMiii kokia nuostabi israiskinga nuotaka!!! Grazuole, idomi.... Kokios foto! Meiles nesibaigiancios ir daug vaikuciu!!!! 2.gif: heart.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 06 rugsėjo 2013 - 21:06
as vynuogiu irgi atsisakiau, daug cukraus labai.

Is ryto suvalgau du naminius obuoliukus, 8 val., po to 10 val kiausai su darzovemis, 12 pietus mesa ir darzoves ir apie 18 val. vakare tas pats.
Atsakyti