QUOTE(Nidulia @ 2013 09 06, 18:01)
taša, gryno kokosu aliejau uzkapojai??
As nesusitvarkau, miargai. Pietums valgiau vistienos krutineles gabaliukus pakepintus ant alyvuogiu aliejaus (jus gi mane apraminote su tais krastutinumais) ir kalna pomidoru+agurkas+truputi svoguno+lasas alyvuogiu aliejaus. Tai riebalo as vel negavau. taip iseina??
Tos vynuoges virtuveje, tai man nervus gadina
As nesusitvarkau, miargai. Pietums valgiau vistienos krutineles gabaliukus pakepintus ant alyvuogiu aliejaus (jus gi mane apraminote su tais krastutinumais) ir kalna pomidoru+agurkas+truputi svoguno+lasas alyvuogiu aliejaus. Tai riebalo as vel negavau. taip iseina??
Tos vynuoges virtuveje, tai man nervus gadina
alyvuogiu aliejus, ypac extra virgin netinka kepimui visai kaip ir bet kokie kiti salto spaudimo aliejai. Nebent pas jus alyvuogiu aliejus antro spaudimo is isspaudu ir pagamintas kepimui.
dabar jums geriausiai tinkamas kepti kokoso aliejus arba lydytas sviestas, jei kelis kg norit numest
jei siaip norit kepti - tam tinka kiaulienos taukai, kitokie taukai, sviestas ( jo kaitint negalima) , lydytas sviestas, kokoso aliejus, visi aliejai skirti kepimui