QUOTE(rytorasa @ 2013 09 06, 08:34)
Ir dar apie mitybą. Sveika mityba domiuosi jau senokai, bet va tokius dalykus, kad vaisiai kenkia ir, kad sveika valgyti daug riebalų, sužinojau tik dabar. Visoje sveikuoliškoje literatūroje teigiama priešingai. Taip pat ten pabrėžiamas mėsos kenksmingumas. ..
Nutariau derinti maisto produktus, atsisakiau kavos (iškentėjau vieną košmarišką dieną su galvos skausmu iki pykinimo), atsisakiau saldumynų, grūdų produktų. Bulvių vartoju minimaliai ir nevalgau kartu su baltymais. Vaisius taip pat riboju, tačiau visiškai nevalgyti jų negaliu. Buvau šventai įsitikinusi, kad jie sveika. Niekada nebuvau mėsos mėgėja, ji man kelia šleikštulį....
Dabar valgau mėsą su daržovėmis, tačiau jaučiu, kaip ji "stovi" skrandyje, ypač, jeigu valgau vakare. Kiaušinius valgau, bet kiek juos gali valgyt- atsibosta.
Ką ir kaip man reikia valgyti, nes jau tikrai nebežinau...
Aš irgi šiandien negėriau kavos. Stengiuosi mesti kavą, o sakykite, ką rytais geriausia gerti, kad išbudintų?
Be kavos savijauta baisi, plyšta galva, silpna, mano spaudimas su kava buna 90/60, tai koks dabar kažin?
Pietums valgiau troškintų galvijų kepenų su daržovėmis.
Vakarienei turbut kalakutiena su darzovemis.