ghhrhr kuri cia pradejot apie nemigas kalbet??! 4:18 o man vis dar nesimiega... gulejau gulejau, isalkau, nuejau iki saldytuvo palaiziau marcarpone deserto, gryzau i lova, vel gulejau gulejau, vel isalkau, nuejau surijau rieke lasinio, nugriebiau agurka ir sedziu prie kompo... baisiai pikta, visa diena jau sugadinta, eisiu migdytis, negaliu as be miego, kaip kuri cia 3 paras
bet jeigu uzmigsiu tai pramiegosiu puse dienos
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 05, 20:22)
...
Pasiziurejau, pirmoje temoje, idetas nuorodas, tai paleo patiekalu paveikleliuose, tokie paskrude kotletai ir dar blynai, kaip cia suprasti suskrudusius mesiukus? ..
Nidulia, "voresta" priesvezines politikos laikosi, kad jai neatsikartotu, todel puszalia mesa ir visa kita valgo. o visos kitos cia, verda, kepa kaip ir visi zmones. aisku, pervirti ir perkepti nereiketu, man pvz skanesnes darzoves, kurios dar siek tiek kietos viduj, t.y. tik apvirtos. mesa puszale, tai tik brandinta jautienos kepsni kruvina valgau, o visa kita pagaminta pilnai.
ir siaip pamascius "paleo" zmogus ant lauzo kulsi pasikepdavo ir iki paskrudimo ir puszales likdavo...
ir dar vienas dalykas: man atrodo, kad uztektu persijungt i menu pries industrine revoliucija, tai nereiketu cia tu akmenzmogiu linksniuot, nes velniai zino, kuo is tiesu jie ten uzsiiminejo...