sveikos,
tyliu, gilinuosi, skaitau, bandau paleo mityba. Nidulia i tema atejo su trenksmu (geraja prasme)
is karto pagyvejo
toms gerai, kurios dar neperskaite senesniuju temu, klausimai keliami vel.
labai idomu skaityti Vorestos postus ir didelis dekui uz nuorodas butent ten kur reikia
siaip ir pati HS nagrineju jau senokai, taciau ten tiek daug info..., o pas mane 3 mazameciai, ir namai, ir truputis darbu
sunku ir prie geriausiu noru viska isanalizuoti. o as leta skaitytoja, megstu letai ir idemiai
dar klausimas apie druskos rugsti skrandyje: esu uzsiminusi pries kelis postus. itariu, akd pas mane jos truksta irgi. O ar nepakaktu tiesiog padruskinti patiekalus ? ar cia vis ne tas pats ?
dar pastebejau del mitybos: riebalai tikrai gera dalyka daro. as pradzioj dariau klaida, kisau daugiau baltymu. o man sunku juos virskinti. dar priminkit, prasau, riebalu apie 30, angliavandeniu apie 45 ir likusieji baltymai ? kazkas panasaus.?
nesversiu, neskaiciuosi, tiesiog kad zinociau. nes manau, kad as butent pagal savijauta jauciu.
maitinuosi dar tikrai ne visiskai pagal paleo, taciau savijauta labai puiki. svoris (siekiu 3-4 kg numesti) nepajudejo, bet as dar maitinu ir manau, kad del to.
dziaugiuosi, kad baronku psichoze jau praeityje. taciau vakare vis tiek turiu daug arbatos su medum isgerti. dar nedagyvenau, kad galeciau to atsisakyti. man atrodo, pieno nebeliks
dar noreciau paprasyti vorestos nuorodos i ta straipsni apie insulina, kad kelia stresa. ten labai idomu. visada jauciau ir mama nuo vaikystes kartodavo, kad nuo saldumynu vaikai labai irzlus tampa. ir pati pastebejau ant savuju. tik sunku su aplinkiniais labai kovoti, nes visi nieko kito nekisa apart saldumynu. as sakau, taii blogiausiu atveju nupirkit riesutuku, duokit obuoli, morka ar bent jau dziovintu obuoliu. tai ne, visokiu kinderiu ir pan
o po to su vaiku kaprizais as turiu kovoti
QUOTE(Bremen @ 2013 09 05, 14:26)
Buvom su sunum pas gydytoja tai vaikas pasiguodė jai, kad motina tik sveikus patiekalus gamina, o jisai nabagas jokio cukraus ir makaronu su blynais nebegauna
.Pastreikavo kelias dienas, pamate kad tikrai nejuokauju ir pradėjo salotas valgyti
.Seniau prie geriausiu noru nebuvo imanoma jam ju isiulyti
.Susitarėm kad karta savaitėje jisai valgo tai ka jisai nori
tai reiškia kokia pica, makaronai na ir žinoma saldumynai
Svoris tai tas pats laikosi, bet apimtys per šlaunis padidėjo
.Kazka matyt ne taip darau
o man irgi apimtys per slaunis padidejo. itariu, kad nuo baltymu
nes kai vaikstau, jauciu slaunis , tarpo nebeliko
ka daryti ?
kodel cia ?
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 05, 14:45)
gali būti taip, jei naudojant daugiau baltymų, mažiau angliavandenių vandens vartojat nepakankamai , vykstant ketozės procesams.
del blogo kvapo as irgi pastebejau. galiu pritarti issakytai nuomonei. per daug baltymu. man tarsi apnasos ant dantu susikaupia. norisi eiti issivalyti dantis. ypac tai pastebejau, kai seniau valgydavau su salotom bulves, ar grikius, o dabar mesa. ir ypatingai si savijauta paryskeja po vistienos krutineles.
o vandens labai daug geriu. zodziu dar pati mokausi riebalus valgyti.