QUOTE(Nidulia @ 2013 09 05, 12:40)
Tasa, jo, lengva pasakyti - pasalink priezastis:) Kai viena kraunasi ant kitos, nebezinai nuo katros pradeti ir apskritai, supainioji kur priezastis o kur pasekme:) Tai cia as jums trumpai, tik kelis dalykus papasakojau:) Yra ir kitu+maze 12-oke, tai as del egzu daugiau nervinuosi nei ji
Pulsas vel kala apie 120
o as sedziu ramiai sau viena ir viena akimi dirbu, kita-jus skaitineju.
suprantu..
tada kai viskas eina velniop, ieskai uzuovejos kazkur, ka s tau padetu, tai gali but zmogus, ar religija pvz.. kazka tokio atrast. vis ne vienas.
as su siaubu prisimenu savo studiju laikus. neislysdavau is migrenu. tik baigiau mokslus- nors id darbas stresinis, bet sumazejo priepuoliu..
galvoju kitaip tada paklaust - kai man daryt kad netrauktu meslungis.
turiu(turbut) pralaidu ir nepasisavina jokie vitaminai. su maistu gaunam, ir kaip sakai daug nereikia. bet jei zmogus va toks kuriam reikia? kuo griebtis? (kol dar nepasveiko ir nesusitvarke)?
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 05, 12:19)
O man jis laaaabai prie dūšios, ypač, kai ėmiau šį tą susigaudyt . Supratau ant kiek yra prikabinta makaronų aukščiausiu lygiu
ir kodėl nieko neįmanoma pakeisti.
Kuriai kategorijai save priskirtum?
skaitau apie naujuju metu ryta.... nu bet norisi paklaust - kokie aplinkiniai ir draugai tu kurie taip raso?
aisku visokiu yra zmoniu, ir tai kas parasyta cia tinka 15-18niams vaikams. tai negi ju aplinka tokia?
nezinau, pacios aplinka jau daug metu nera tokia, ir as tu girtu nematau. ir ne todel kad neinu pati ten kur ju pilna bet gal todel kad ir d raugai ir gimines ne tokie?...
kazkaip kraupu man skaityt sita..
nzn, man per astiria cia pasakyta. kiek is patirties galiu pasakyt - taip sneka tik patys nelaimingi ir kazkuo nuskriausti. turintys problemu ir ydu, taip zemindami kitus ir isaukstindami save.
Ėskite, lakite ir trieskite ne tik metų paskutinę naktį, bet kiekvieną dieną, kad infarktai, insultai ir vėžiai jus padėtų į vietą, kurioje jūs labiausiai derate. Kuprotus taiso tik grabas.
nesakau kad visur jie taip raso, bet kai kur - tikrai neitin profesionaliai.