voresta, aciu, labai gerai pakoregavai ir paaiskinai mano, siandieninius, pietus, dabar viskas aiskiau tapo, kodel reikia truputi termiskai apdoroti darzoves
Meginu skaityti ir senas temas, bet nespeju. Juk ir dirbu, ir namai, ir straipsnius uzrodytus skaitau, todel uzknisinejus jus:)
Kiausu svorio ant pakuotes nepaziuresiu, nes perku pas kaimyne pertekliu. O ji vistytes gerai maitina, nes kiausus sau ir seimynai naudoja, as tik pertekliu superku:)
Kazkaip reikes man issiaiskinti del mesos ir kaulu nuoviru. As visada vengiau kaulu nuoviru. Sriubas viriau ant vandens arba vistos krutineles. O jei virdavausi sonkauliuku, tai nuovira ispildavau.
Siandie ir mano suo gavo paleo pusrycius
Del metabolizmo tyrimo. Tikslia, gi vilenskos galim i kruva susimesti:)
Siandien jau as ramesne, tai ir galvos beveik nebeniesti. Bet cia jau personalinis aciu vorestai, kad ispyre man i subine svelniai
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 05, 12:57)
negarantuoju bet išmėgink, kokosų aliejaus šaukštan įlašink arbatmedžio aliejaus na kokį 10-15 lašų, išmaišyk ir vakare įtrink odą, kvapelis nekoks, bet turėtų nuramint.
Čia tau kaip žvynelinė reikštųsi? Tada tai, kartu su padidejusiais limfmazgiais rodytų, kad tikrai perkrauta tavo šalinimo sistema..
Mna nesmirdi arbatmedis. Visada vonioje turiu arbatmedzio ir rozmarinu eteriniu alieju. As net i sampuna lasinu ju. Zinau, kad arbatmedis ir pries grybeli odos, ir ramina, bet nenepadejo visiskai niekas. Alieju emiau kokosu ir dar 10 procentu nimbamedzio maisiau-nieko. Jo cia net sunku suprasti, ar psoriazes, ar seborejos daugiau pozymiu. Salia alkunes atsirades psoriazinis darinukas. Susinervinusi, issigandusi, nemiegojusi-niezti viska, ir galva, ir ta alkune, ir ant ranku turimus du iskasymus, kurie 2 metus neuzgyja. Jie atsirado po didelio streso pries du metus. Visas kunas buvo gyva zaizda, as net prautis kempune negalejau. Po truputi viskas praejo, o tie du lopineliai ant ranku, zemiau pazastu, niekada nebuvo pilnai uzgije. Viska per stresus, nervus ir maista
Paskaiciau jusu pasiekimus, tai dabar tikrai zinau, kad ir as atsikratysiu visu nesamoniu
Limfmazgiu nebeskauda, jie mazeja, bes dar truputuka apciuopiu kelis.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 05, 12:57)
Sakiau gi, kad ne iš išorės(kremai, kaukės, procedūros) o iš vidaus šias problemas reikia tvarkyti
.
Ale kiek kosmetologų ir kremų gamintojų liktų be darbo
vorestele, as tikrai nesu tamsuole, tikrai zinau, kad nuo vidaus pradeti reikia, bet nemanau, kad blogai, kai ir is isores padedi odai prasivalyti ir neleidi riebalui tupeti porose, jas uzkisus. Reikia is visu galu priciupti, tada jau begs nuo manes ligos net zviegdamos:)
Ir man aisku, ka as su ta kakta prisidariusi buvau. Edziau vaisius kruvom. Buvom Palangoje praeita savaitgali 4 dienas , tai vakarienes kabakuose-alergenai liejosi upe i skrandi. Tiesa, diena, neguledavome pleze, gyvenome aktyviai - po 20 km kasdien dviraciais o vakare is mieto, pestute namo 4 kilometrai greitu zingsniu. O dar, kai paumejo po Palangos kasymasis, tai visai nebegalvojau ka darau, nes taip uzsimaniau saldumo, kad vakare susileidau i save bene visa bonkute kondencuoto pieno. Dusia (kandida) tai aprimo, ale pasipuosiau tai nuostabiai spuogais. Dabar kaip pagalvoju........sukraus kilas ir pienas
O kosmetologai is manes nieko neuzdirba:) As susipergu grynus ingridientus ir pati susitaisau ka man reikia
Dabar ir kirpeja nebeuzdirbs, nes plauku nedazysiu kuri laika, o plauku galus namiskiai palygins astriomis zirklemis