Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 04, 22:40)
pradžioj- taip, dabar -iš akies. Kalorijos man nesvarbu, man svarbu santykis anglių, baltymų ir riebalų. Anglių dvigubai mažiau nei likusių dviejų-bet tai man.

Tada pas mane blogai gavosi siandien sad.gif

852.25 -kolorijos dienos
43.02 - anglys
49.11 - baltymai
54.33 - riebalai
Pagal siuos parodymus angliu turejau suesti tik apie 26, taip?
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 04, 23:00)
jie visada megsta lieknas, y jas ziuredami dusauja, kad ir va, mano zmona, tada tik busima, taip atrode rolleyes.gifPapildyta:
As dedu lasiny y keptuve ir iskart pilu kiausiny - kol sutraukia viska, lasinukas pasyla, nekepa ir neskrunda mirksiukas.gif

Ir as tada imciau dusauti spiksodama I atletiskus , grazius vyrukus, ir bambeciau ,- "ale kokie apolonai, grazuoliai, mano vyras tik pries vestuves buvo siek tiek panasus I juos" biggrin.gif
Uz recepta aciuks 4u.gif
O darzoves pasikepinat tik ant ghee sviesto?? Ant alyvuogiu aliejaus negalima? Ji tik ant salotu galima uzsipilti nekaitinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 04 rugsėjo 2013 - 22:34
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 04, 23:21)

852.25 -kolorijos dienos
43.02 - anglys
49.11 - baltymai
54.33 - riebalai
Pagal siuos parodymus angliu turejau suesti tik apie 26, taip?

šiaip tai mažai kalorijų- o visa kita, tai daugmaž gerai: riebalų daugiau nei baltymų, o anglių mažiausia dalis, tik ar tu soti jautiesi, tik tiek suvalgiusi .
Atsakyti
Man deja, pietus darbe tenka šildyti... Vakare pasigaminu, 5 ryto išvažiuoju į darbą, pietauju 12, tai joks termosas neišlaikytų maisto šilto...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 04, 23:33)

Jei ių akies svorį nustatinėjai, tai nepasikliaučiau tuo skaičiavimu, nes tas "iš akies" labai labai melagingas būna.

QUOTE(cushy @ 2013 09 05, 07:01)
Man deja, pietus darbe tenka šildyti... Vakare pasigaminu, 5 ryto išvažiuoju į darbą, pietauju 12, tai joks termosas neišlaikytų maisto šilto...

O ir negalima būtų tiek laiko laikyti maistą termose. T.y. laikyti galima, bet valgyti jau nebelabai.
Atsakyti
Labas rytas

maistą šiuo metu sveriu, kad susiskaičiuočiau angliavandenių, riebalų ir baltymų santykį tikslų, bet laiko tai daug neužima - svarstyklės ant stalo, kur gaminu, elektroninės smile.gif
Atsakyti

aš taip pat šildau g.gif

vakar vakare pasigaminau, šiandien 12 val. pietūs, šildau mikrobangėje...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 04, 21:00)

mano db 83-60-90. apaca ale manekeniska, bet man tai per mazai. tokia buvau kai buvau 18kos....

ojej, kokia kudute smulkute ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 04, 22:33)

Ir as tada imciau dusauti spiksodama I atletiskus , grazius vyrukus, ir bambeciau ,- "ale kokie apolonai, grazuoliai, mano vyras tik pries vestuves buvo siek tiek panasus I juos"  biggrin.gif

as taip negaliu, nes maniskis koks buvo, toks ir liko atletiskas, o plius dar jaunesnis uz mane gerokai, reikia temptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku juokauju, nes tikrai ne del vyru kudinuos biggrin.gif

As nieko nesveriu, nieko nebeskaiciuoju, valgau tiesiog ko norisi ir kada norisi ir kiek norisi blush2.gif rytais va valgydavau po tris kiausus su darzovem, ziuriu dabar kad jau pradejau po du, nebelenda g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

is kur gaunat vitamino C ir Klcio?

pradejo ziauriai traukt koja meslungis..

snd be pusryciu, vakar bedugne skyle praisvere, edziau viska ka tik radau saldytuve, tai iki siol soti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 04, 22:33)
O darzoves pasikepinat tik ant ghee sviesto?? Ant alyvuogiu aliejaus negalima? Ji tik ant salotu galima uzsipilti nekaitinta?

negalima. tik ant salotu.
galvoju gal pradet alyvuogiu alieju saukstais gert(kaip kazkada sezamu seklu geriau). net ne visada tu salotu turiu is ko pasigamint
Atsakyti

Mano darbe tik mikrobange, as jos bijau, kaip velnias kryziaus, tai ryte 4.30 pries iseinant, trumpai uzkaitinu maista, sumetu y termosa ir pietus valgau 12-13 val. dar buna silta, bet jau ne karsta. Kai kas su sviestu gaminta buna, issilaiko silciau, nes riebalas leciau atsala g.gif

Vakar vakarienei valgiau vistienos krutinele su tarkuotom morkom, zirneliais, viskas pasildyta svieste plius patroskinta grietinelej. Uoj kaip verkiau nakty, tik 2 val. miegojau doh.gif Vidines rieso puses isbere, grietinelei didely ate tariu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 05 rugsėjo 2013 - 09:27
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 05, 08:53)
Mano darbe tik mikrobange, as jos bijau, kaip velnias kryziaus, tai ryte 4.30 pries iseinant, trumpai uzkaitinu maista, sumetu y termosa ir pietus valgau 12-13 val. dar buna silta, bet jau ne karsta. Kai kas su sviestu gaminta buna, issilaiko silciau, nes riebalas leciau atsala g.gif

Vakar vakarienei valgiau vistienos krutinele su tarkuotom morkom, zirneliais, viskas pasildyta svieste plius patroskinta grietinelej. Uoj kaip verkiau nakty, tik 2 val. miegojau doh.gif Vidines rieso puses isbere, grietinelei didely ate tariu schmoll.gif

man atsirado 2 spugai ant sprando, irgi gal pieno produktai kalti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 05, 09:02)
As nieko nesveriu, nieko nebeskaiciuoju, valgau tiesiog ko norisi ir kada norisi ir kiek norisi  blush2.gif rytais va valgydavau po tris kiausus su darzovem, ziuriu dabar kad jau pradejau po du, nebelenda g.gif

Va va, naturaliai mazeja maisto poreikis taip valgant smile.gif As daugiau 2 kiausiniu net nesuvalgyciau, valgau 2kart y diena po daugiau, ar tris po maziau - priklauso kaip dirbu ax.gif Kartais net nesinori valgyt, bet jau karta per diena valgyt man ekstrymas atrodo g.gif Baisu, kad medziagu apykaita dar labiau nesuletetu g.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 05, 10:28)
man atsirado 2 spugai ant sprando, irgi gal pieno produktai kalti? unsure.gif

Arba sokoladinis tortas smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 05, 09:20)
Labas rytas,

pradejo  ziauriai traukt koja meslungis..

jei sakykim, pas tave tas disaerobinis yra, tai membranų pralaidumas lemia, kad mineralai, gaunami su maistu, vis vien neužsibūna, o išteka. Pasitestuok
Kai organizme elektrolitų trūkumas, greitai pervedus žmogų iš gulimos padėties į stovimą, pulsas ir abu spaudimai nekyla

galvoju gal pradet alyvuogiu alieju saukstais gert.

tau jo reikia max vieno šaukšto/savaitei (čia pagal mano vyro meniu), dabar tu turi sočiuosius riebalus samčiais varyti, kol padėtis pasikeis.

kazkada sezamu seklu geriau

sezamo aliejuje polinesočiųjų r.r . 45 proc, negana to, jos Omega6, kurių mūsų maiste ir taip per daug. Naudos tau tai tikrai nedavė ir sveikatos nepridėjo. Greičiau atėmė.
Atsakyti