Paskaičiavus 10-(50:5)=0 toks gautas skaičius sako, kad tau nėra to disbalanso, kurį įtariau ir kad pilnai gali gyvent be krakmolo, jei tik norėsi. Pas tave nukrypimas į priešingą pusę -į šarmų. Ir į ketogeninį disbalansą- greičiausiai daug gali valgyt ir į kūną neina? . Ir net esi, ko gera, liesoka?
dar turiu klausima, kuris islindo: cia tokia griezta dieta (darzoves ir baltyminis maistas ir truputis riebalu), t.y. be grudiniu, yra skirta tam tikram periodui? ar ne ? pvz menesiui ? o po to gali nedideliais kiekiais naudoti ? ar ne taip supratau ?
man, manau, butu labai optimalu, sumazinti miltinius ir to gyvenimo pradziai uztektu smile.gif o vien tik mesa+zuvi ir darzoves, sunkiai .... cia as pagal ta paleo piramide.
čia jokia dieta, tik maistas, kuris nekenkia. Ir aš taip panašiai žadu maitintis kol tik mane badas neprivers valgyt grūdus. Kai nebus daugiau ko valgyt.
Tačiau tai tik mano pasirinkimas, o kad tu galėtum tikrai suprasti ką grūdai daro konkrečiai tau turėtum kurį laiką pabūt be jų.
aciu uz atsakyma
Realiai nezinau kaip ten yra, bet jau daugiau nei 2 metus gyvenu 50 % pagal seltona. Bet tik puse dienos
is esmes valgau daug darzoviu ir ryte vaisiu. nors arbata su pienu ryte vis tiek geriu
gal del tu darzoviu ir sarma rodo. o del liesumo, tai nepasakyciua: svoris 57, ugis 164. bet esu labai atletisko sudejimo, ir riebalinio sluoksnio pas mane daug nera.
is tikruju noreciau 2-4 kg atsikratyti, bet cia, sitoje temoje atsiradau, kadangi jau seniau esu uzfiksavus, kad glitimas, esantis kvieciuose aukelia autoimunines ligas. o mano mama kankinasi del reumatoidinio artrito, o visa gyvenima grauzia baronkas. o ir man jau senokai skauda sanarius.
o mesa, sultinys, saltiena ir kt dalykai tikriausiai tiems sanariukams.
naujausioje temoje uzsiminet, kad galima varskes surio, grietines, varskes ?
cia is bedos ? nes as labai megstu, tai ir klausiu.
siaip vakar isbuvau visa diena 100 proc tik paleo nu bet energijos ir jegos buvo labai daug! faktas. taciau uzmigti nepavko, nes tarsi jausmas, kad kol negausiu miltiniu, pieno ir uogienes, negalesiu uzmigti. ir ka, teko selinti prie saldytuvo nakty, uzkirtau ir is karto uzmigau. is esmes, jausmas toks, kad reikia lengvuju angliavandeniu, cukraus, laktozes, kad virskinti baltymus. cia tik jausmas mano viduij. atrodo galva skauda, truksta smegenims angliavandeniu
gal reiktu vaisiu uzvalgyti ant vakaro? bet vel negerai ..
todel siand laikausi tik dalinai paleo. stebesiu savijauta, palaipsniui mazinu batonus, cukrus.