Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(limma @ 2013 09 04, 08:54)
tasa, skaitau kad daznai valgai lasisa. o tu ja pati sudai, ar perki gatava.

ir siaip ismanaciu noreciau apie lasisa gaut ziniu, ar gerai ji. mano manymu ner gerai, nes naturalios cia negausi ir nieko gero nera. bet man irgi norisi kartais jos.

bremen, cia paleo atsaka leidzia pieno produktus 4u.gif

pirktine, sudyta.

as skaitau kad viskas kas ne pats isauginai ant zoles- yra blogai.
bet jei rinktis ar bulves ar mesa is parduotuves, tai renkuosi mazesni blogi.

varske ir grietine toleruoju, todel ir valgau. pieno,kefyro, jogurto - ne.
tuoj pradesiu whole 14, tai nevalgysiu nieko exept mesa ir kiausus
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 04, 11:11)
pirktine, sudyta.

Kur radai be cukraus? Aš kiek sudėtį skaitau, visur cukraus dėta. Vieną radau tik šalto rūkymo be cukraus.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 04, 09:59)
Kur radai be cukraus? Aš kiek sudėtį skaitau, visur cukraus dėta. Vieną radau tik šalto rūkymo be cukraus.

kaip kazkas minejo- matyt neraso visos tiesios.....
unsure.gif
Atsakyti
Tai taip ir nesupratau, pati sūdai, ar randi be cukraus pirkt smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 09 04, 09:54)
sveikutes....

ir siaip ismanaciu noreciau apie lasisa gaut ziniu, ar gerai ji. mano manymu ner gerai, nes naturalios cia negausi ir nieko gero nera. bet man irgi norisi kartais jos.

lašiša yra išreklamintas produktas, kaip gerųjų polinesočiųjų Omega3 šaltinis.
va, naujausios žinios

O jei žmogus yra autoimunininkas (disaerobikas) tai jam jų išvis nereikia/negalima.
Geriausia mums yra neriebi žuvis. Tačiau tik ne karšto rūkymo.

Anaerobinis/disaerobinis balansas apima ne tik oksidacinės energijos gamybos problemas, bet ir atstovauja du priešingus lipidų metabolizmo sutrikimus. Esant anaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra nepakankamas riebiųjų rūgščių aktyvumas ir sterolių perteklius, esant disaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra riebiųjų rūgščių perteklius ir sterolių nepakankamumas.

bremen, cia paleo atsaka leidzia pieno produktus 4u.gif

nesvarbu. leidžia ar ne, svarbu ar konkrečiai tu gali valgyti.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 04, 08:59)
o koks skirtumas kiek savaiciu? smile.gif

todėl, kad jei turi žarnyno pralaidumą ir/arba autoimuninė problemą, suvalgai ką netinkamo
QUOTE(taša @ 2013 09 03, 16:00)
ragavau ir as per vestuves torto- ziauriai skanus buvo, suedziau 2  gabalus sokoladinio torto. negalejau sustot!
kita diena i vakara pradejo maust, raizyt pilva. ne pastoviai bet uzeidavo vis. dar sekancia diena tas pats. matyt del to. bet kazko baisaus kaip visi cia sako- nebuvo g.gif

tai pradedi nuo pradžios, vėl stoji prie starto linijos, nes žarnyno pralaidumui susitvarkyti reikia ilgų mėnesių.
Tačiau tu pati privalai domėtis tokiais dalykais. Aš nesu tavo (ar dar kieno kito) prievaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 04 rugsėjo 2013 - 10:41
QUOTE(cushy @ 2013 09 04, 10:20)
Tai taip ir nesupratau, pati sūdai, ar randi be cukraus pirkt smile.gif ?

oj rasiau rasiau ir neparasiau.
radau pirkt paprasciausiam RIMI. sudety neraso cukrus, bet kas ten zino.
matyt reikes nebevalgyt
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 09 04, 09:54)
sveikutes....

o as isitikinau, kad man galva skauda nuo bulviu blink.gif , ko niekada negaleciau pasakyti.

gal ne nuo bulvių, o dėl to, kad jas valgėt su baltymais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomus straipsnis apie padėtį žemės ūkyje.
Atsakyti
Labas,gryžau,jei dar kas pamenat mane bigsmile.gif
tiesą pasakius,niekur labai toli ir nenuėjau-temas visas perskaitydavau,na,o mityba,gal sakyčiau 80 proc. pagal paleo buvo,bet juk ir tai neblogai,todėl ir nerašiau .Jau taip įaugo į kraują bulvių,miltų,kruopų nevalgymas,tai jau geriau vyno prie šašlykiuko,negu ryžių.Na,bet vasara baigėsi,gryžtam į įprastą ritmą,o aš pasiilgau paleo.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 04, 13:51)
Įdomus straipsnis apie padėtį žemės ūkyje.

išties ir liūdna, ir graudu... kur ritasi pasaulis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 04, 13:55)
Labas,gryžau,jei dar kas pamenat mane  bigsmile.gif
tiesą pasakius,niekur labai toli ir nenuėjau-temas visas perskaitydavau,na,o mityba,gal sakyčiau 80 proc. pagal paleo buvo,bet juk ir tai neblogai,todėl ir nerašiau .Jau taip įaugo į kraują bulvių,miltų,kruopų nevalgymas,tai jau geriau vyno prie šašlykiuko,negu ryžių.Na,bet vasara baigėsi,gryžtam į įprastą ritmą,o aš pasiilgau  paleo.

ogogo, pamenu pamenu, ir pasisgedau senai tavęs, sveika grįžus. Pasakok, lygtais svorį norėjai mesti, ar pakrito? Turi kuom pasigirt?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 04, 14:11)
ogogo, pamenu pamenu, ir pasisgedau senai tavęs, sveika grįžus. Pasakok,  lygtais svorį norėjai mesti, ar pakrito? Turi kuom pasigirt?

malonu,kad pameni mirksiukas.gif norėjau ir noriu vis dar biggrin.gif pasigirti turiu kuo-per vasarą pamečiau,apie 11 kg ax.gif sportuoti pradėjau,aišku ir apetitas pakilo svorio metimui biggrin.gif,pradžiai sakiau,būtų gerai 20-25 kg,dabar jau noriu daugiau,na,normaliai bent iki ūgio cm .O sveikata puiki,sąnarių nebeskauda,beje,kol 1,5 mėnesiuko ,,blūdinau" ,tai buvo pradėję rankos piršto sąnarį skaudėti,mat, pora riekelių duonos užsimaniau,ir vieną krosantą suvalgiau,va,kaip greit reaguoja,bet dabar vėl viskas gerai.

Papildyta:
beje,praėjusią savaitę sužinojau liūdną žinią-kaimynui skrandžio vėžys,išoperavo puse skrandžio,taip norisi padėti ir pasiulyti paleo mitybą,bet ir bijau,o jei pablogės,o jei per vėlu?tai ,kad neapkaltintų manęs paskui,jei viskas bus blogiau,bet bent jau tą Kazimiero straipsnį atspausdinsiu,ir gal parekomenduosiu tą Coy knygą ,nors ir pati neskaičiau,Voresta ar ten panašios rekomendacijos į paleo? g.gif
Atsakyti