sveikutes....
o as isitikinau, kad man galva skauda nuo bulviu
, ko niekada negaleciau pasakyti. anksciau,praktiskai kiekviena ryta atsikeldavau su galvos skausmu, bet ir kiekvien adiena valgydavau bulviu. dabar kai bulviu nebevalgom, viena vakara suvalgiau del tam tikru priezasciu bulviu, ir ka jus galvojat
ryte, net jau nakti, galva pradejo plysti. po savaites vel pabandziau, ir vel tas ptas......tai as istiesu galvoju kad nuo ju, nes jau ilga laika neskaudejo galvos. sekmadieni mama dare cepelinu, nevalgiau atsisakiau del tos pacios priezasties, bet buvau isdurninata, kad nesamones kalbu, nes cia tik sutapimas....tai vat ir pati mastau, ar gali galva skaudeti nuo bulviu. manau kad kazkas netinka man jose
QUOTE(Akutee @ 2013 09 03, 13:18)
tiksliai...visai nepamasciau, taip vienas ..hmm.. Nors kai viskas pabos, gal ir skanu bus ir vienas pastetas..einu spausdintis, kad turėč
Ačiu
o mes pasteta tepam ant agurku riekeliu, padarau tokiu vieno kasnio sumustinuku ir valgom, niam niam kaip skanu....
QUOTE(taša @ 2013 09 04, 07:59)
ir lasisos keleta gabaliuku.
tasa, skaitau kad daznai valgai lasisa. o tu ja pati sudai, ar perki gatava.
ir siaip ismanaciu noreciau apie lasisa gaut ziniu, ar gerai ji. mano manymu ner gerai, nes naturalios cia negausi ir nieko gero nera. bet man irgi norisi kartais jos.
bremen, cia paleo atsaka leidzia pieno produktus