QUOTE(Akutee @ 2013 09 03, 06:01)
Laba ryta,
Nidulia, tu ramiai, per viena diena nieko neperskaitysi..po biski, po biski...
Aciukas, apraminote, nes man reikia visko is karto, greitai, cia ir dabar:)
QUOTE(cushy @ 2013 09 03, 07:18)
Nidulia, atsipalaiduok
Dauguma čia valgo apdorotą baltymą ir nesuka galvos
oda labai pagražėjo, dingo aknė (čia nuo karvės pieno produktų pasirodo būdavo), aišku kg pakrito. Su kandida irgi po truputi tvarkausi, bus matyt kaip bus, nes šviežių ir džiovintų vaisių nevalgau dar tik pora mėnesių.
Svarbiausia- motyvacija. Kai geri motyvai, tada ir atsisakyt saldumynų nesunku.
Labai smagu skaityti jusu pasiekimas, tai kaip balzamas ant dusios ir stipri motyvacija:)
As pieno ir taip nelabai gerdavau, kruopu ir kosiu gudiniu - irgi ne itin megeja buvau. Sugriesydavau su saldainiais. Matyt ta candida terorizuodavo mane, nes kartais uzmusti geledavau uz saldainius. Tiesa, vaisius labai megau ir kimsau. Varske ir Dobilo jogurta su grudais ir obuoliais. Kavos 1 puodas ryte - man butinas. Zodziu, skaitysiu jus, mokinsiuos ir meginsiu neatsilikti nuo jusu. Gal kazkada ir as naujokes skatinsiu ir pasakosiu apie savo pasiekimus:)
Svoriu labai negaliu skustis, bet kuri gi nenori buti dar tobulesne?
Mano ugis 171, svoris 68. Bet kai dar buvau labai jauna ir jauna, visada buvau labai liekna. Zodziu, man sveikata svarbiausia, nes jau priejau liepto krasta, todel dziaugiuosi, kad radau jus ir aciu voresta, kad uzejo I iHerb tema ir ten mane uzvede. Gaila, kad kai kurios merginos pakankamai grubiai megino priestarauti ir gincytis del teisingos mitybos. As geriau paklausysiu, pameginsiu ir tik tada pasakysiu:)
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 03, 08:28)
atsivalgysi tu jų, atsivalgysi,
tik angliukus skaičiuok ir viskas bus normaliai. Matyt, tavo organizmas išbadėjęs tų dalykų.
angliukai-angliavandeniai? Turit galvoje darzoves, taip??
QUOTE(pumpica @ 2013 09 03, 09:13)
Pasiekimai -10 kg, gilus miegas, grazi oda, nagai, energijos padaugejimas, pastebejau kad per visa ta laika, kai pradejau taip maitintis nebebuvo nugaros surakinimu (man anksciau daznai budavo -krypt i sona, ar vaika nepatogiai pakeli, ir surakina nugara skausmas, diclovitas buvo mano draugas
), tai nzn ar cia sutapimas, bet tfu tfu tfu neturejau to dziaugsmo jau senai.
Super:) Ziauriai smagu skaityti apie jusu tokius grazius pasiekimus ir geras nuotaikas:)
O man siomis dienomis sunku. Ypac sunku siandien, nes nemiegojau normaliai 3 naktis + niezuliai+kitos bedeles. Matyt candida negauna nieko valgomo, tai kankina mane dabar ziauriaia. Siandien net I darba nejau, nes tiesiog nepaeinu, krato saltis ziauriai ir labai silpna.
Zinau, kad pradzioje turi buti sunku, nes parazinai priesinasi. Skaiciau, kad net labia prastai buna, bet reikia perkenteti ir nepasiduoti.
QUOTE(taša @ 2013 09 03, 10:52)
nors daug kas sako kad reikia iskart imtis Paleo, man asmeniskai buvo streso ir po mazu. irgi nezinojau ka valgyt.
Papildyta:
man irgi pagerejo nuotaika! sieju tai su paleo, nes jau ilga laika niekas nedziugino..
o dabar net pasibaigusi vasara dzin, ir kad saltas ruduo atejo- ne motais! apsirengiu jau kaip gilu rudeni ir man gerai
Ir as gal nestresuosiu, kaip sako merginos ir po truputi, bet greitais zingsniukais:)
Jus nepykit, jei kuri laika lysiu I akis ir klausinesiu. Teorija as skaiciau:ir jusu temas, ir internete daug skaiciau, bet teorija ir jus,praktikes - skirtingi dalykai, todel mane ikvepia ir padeda jusu, gyvi pavyzdziai ir pasisakymai. Ypac mane ikvepia jusu pasiekimai ir rezultatai
Pasistengsiu labia neuzknisti
Merginos, ryte suvalgiau maza indeli jogurto be jokiu ten priedu, tai jau turbot skitosi uz 1-a maitinima? Dabar suvalgiau kiaulienos gabaleli su 2 agurkais+gabalelis duonos (zinau, kad jos nevalia, as pasitaisysiu) -tai jau 2-as maitinimas ir man liko dar 1-as siandien I psio??