QUOTE(" voresta " @ 2013 09 02, 19:18)
- limfoma. Trys iš karto ant kaklo. tik skausmingi jie buvo gal savaitę, vėliau liko tik padidėję, sukietėję ,bet nebeskausmingi.
Ar hemoglobinas dar normoj, jei taip tada gal ir viskas OK, nepulkim panikon.
Ar hemoglobinas dar normoj, jei taip tada gal ir viskas OK, nepulkim panikon.
Pas mane du ant kaklo-ne prie ausu speneliu o arciau sprando ir abu, galvos kampuose (is galo galvos) tai sitie labai skausmingi buvo dvi dienas. Dabar neskauda, bet 4 mazgai apciuopiami. Skaiciau, kad ir kandidos pozymis gali buti pakile limfmazgiai. Man yra pakile limfmazgiai tik kelis kartus, kuomet skaudejo gerkle, tie, uz ausu speneliu. Tokiu bajeriu kai dabar, dar nera buve.
hemoglobinas sake - geras, jokiu nukrypimu. Jei teisingai pamaciau tyrimu lape tai 120.
Perskaiciau Organizmo būklės reguliavimo dieta. Vsika skaiciau atidziai ir idemiai. Tiesa pasakius, nesitikejau, kad tiek daug dalyku negalima valgyti.
Zodziu, internetas ir zinaisklaida - blogis. Nebuvo ju, tai seneliai valge grynai pagal paleo. Tik, kad bulviu kose darydavo ir spirgais uzpildavo.O ryte mociute virdavo riebia darzoviu sriuba ir joje visada plaukiodavo rieeeeebus mesgaliai. Mane ziauriai tai stebino:) Ir nebuvo jokiu imbieru, cili ir majonezu, tik krapas, petruska ir agurkas.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 02, 19:19)
Nidulia, pas voresta nera pietu, o ne riebalu.
Riebalus mes cia valgom ir ju nebijom.
Riebalus mes cia valgom ir ju nebijom.
Jau supratau
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 02, 20:16)
Nidulia , padidėję limfmazgiai
gali būti kad turi per daug atliekų. Todėl mitybos minimizavimas iškart gali duoti rezultatus, tačiau stenkis valgyti kuo mažiau apdorotą baltymą. Kepant jis gadinamas. Tada daug atliekų būna.
gali būti kad turi per daug atliekų. Todėl mitybos minimizavimas iškart gali duoti rezultatus, tačiau stenkis valgyti kuo mažiau apdorotą baltymą. Kepant jis gadinamas. Tada daug atliekų būna.
Sunku man kol kas bus su tais neapdorotais baltymais:( Paziurejai I 1-a lygi, tai mesyte, vistyte - zalia turi buti. Kiausas tik virtas ir vos vos sutrauktas, juk keptas ir kietai virtas netinka.
Nezinai, merginos, nuo ko cia pradeti ir kaip cia pradeti.
Privalgiau vakarienei kopustu su morkomis sriubos su vistiena, bet gerai isvirta. Reiskia nesigavo paleo vakariene pas mane?