QUOTE(cushy @ 2013 08 27, 11:03)
*Aš ir maniau, kad nuo kopūstų man pučia, ir nuo svogūnų. Dabar nuo nieko nebepučia
Anksčiau košmaras buvo, o pasirodo visos dujų priežastys buvo kruopos.
**tai visai nevalgyk rytais, neškis į darbą. Skundeisi, kad pietum neišsiėmei mėsos ir neturi daugiau ką valgyt, tai ir pasiūliau pietums kiaušinių prisikept.
as kruopu nebevalgau jau kruis laikas. bet nuo kopustu vis tiek bloga.
tai darbe reik dirbt o ne valgyt
kazka salto sukrimst galeciau ir tiek..
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 08 27, 11:42)
Aham, man irgi. Nebepučia nei nuo obuolių, ar slyvų, nei kopūstų. Tai prie kruopų dar pieną ir pieno produktus pridėčiau, nes be jų nei pūtimo nėra, ir virškinimas idealus(kiek man atrodo palyginus su ankstesniu).
o man nebepucia pilvo, bet tustintis sunkiai..aisku cia gal kita liga koja kisa
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 27, 11:39)
kepimui reik žymiai aukštesnės temperatūros, nei troškinimui, be to, troškinam tik labai trumpai,
pabaigoj užmetę, cholesterolis lieka neoksiduotas. Kuo mažiau baltymai ir riebalai paveikti kaitinimu, tuo geriau virškinami ir labiau tinka organizmo atstatymui.
Jei tau iš ties būtų disaerobinis- tai tavo beveik 50 proc. mitybos turėtų sudaryti riebalas, kad atitaisyt padėtį. Čia pagal savo vyro paskirtą racioną sprendžiu.
Papildyta:
Vakarykščiame maiste belieka tik maža dalis tų vitaminų, kurie yra tik ką pagamintame. Galima nebent retkarčiais, iš bado.
Mano dukra Ispanijoj stebėjosi- ispanai niekada nevalgo šildyto maisto, meta lauk, jei nesuvalgo. Aš irgi stebėjausi
. O dabar kiekvienas ruošiam sau, ir tik tiek, kiek suvalgome.
Vyras niekad negamindavo maisto- nebent kiaušinienę ar blynus- o dabar puikiausiai pasidaro . Ir nebamba.
mhm...
pabaigoj tarkim kopustu..kuriu as negaliu valgyt..
tai iseina tada kad tas lasinis tik kepa, jei be nieko.
na bet cia ir laiko reik turet, kad gamintum 3 kartus i diena. + pietus gamini ryte, tai jie atsala..