Ei, davai susiimam, man irgi stresai, as edu irgi daug visko, gerio ir blogio
na taip banguotai, nei noriu nei ka, ale va... reikia veiklos, nes mokslai kolkas namuose, tai cia neskaitau veikla... jauciu tikrai priaugau tu kilu, bet svarstykles supakuotos ir vaikstau ratais aplink jas
bet paleo traukia, nu nors Tu ka... rytoj laukia manes gera treniruote, deziu nesimas aukstyn zemyn
Man sunkiausia yra isbuti ilgai nevalgius, nes nesvarbu, esu alkana ar ne, mane kazkokia vidine jega liepia eit valgyt. tarp pusryciu ir pietu tai laisvai isbunu kokias 5-6 valandas, jei reiktu ir ilgiau isbuciau, nu bet tarp pietu ir vakarienes, kazkoks bardakas... tik va, jei jau nebeiskentus pavalgau kokia 16-17 val, tai veliau nieko nebededu i burna. vis tiek issilaikau tuose trijuose kartuose. Ir del to insulino, tai 100% ir nesvarbu ka valgai, jei tarp valgiu ilgos pertraukos, tai svoris uch, gerai varo zemyn. svarbu neuzkandziaut!
Papildyta:
as irgi kepu, namine rugine lietuviska duonele su raugu, tik su meile ir be jokiu sh... kvapas neispasakytas, tik skonis is burnos jau dinges, tai nesunku atsispirti
as cia truputi isiterpsiu i jusu pokalbius apie duona su klausimu, kad neerzintumet duona
uzsiminet apie tris kartus, t.y. valgyma 3 kartus. Sito kazkaip neuzfiksavau, gal patikslinti kas gali: ? reikia valgyti 3 kartus sociai, bet tik 3 ir ineuzkandziauti. kad nedidint insulino?