Antradienis
Pusryciai - kava
Pietus - kam virti kiausiniai, kam sumustiniai, kam vakaryksciu desreliu likuciai su raug agurkais
Vakariene - zemaitiski blynai, kava
Vakar:
pusryciai: manu kose ir arbata
pietus: orkaiteje keptos bulves su darzoviu salotom
vakariene: jogurtas, vyras valge sumustinius (nelabai ko norejos, nes turejom biski streso
)
vakariene: jogurtas, vyras valge sumustinius (nelabai ko norejos, nes turejom biski streso

QUOTE(Amberuciukas @ 2013 09 11, 07:44)
Vakar:
)

kas nutiko?
Papildyta:
pusryčiai- arbata, kava
priešpiečiai- slyvos
pietūs- vyras nešėsi špinatų- burokų lapų kreminės sriubos, labai aštraus lešių- daržovių troškinio, aš pasikepsiu grybų su pomidorais ir agurkais
pavakariai- vaisiai
vakarienė- kam anytos blyneliai su dešrelėmis, kam kepti naminiai kiaušiniai su bulvių koše, agurkai, pomidorai iš tėvų šiltnamio
Vakar
Pusryčiai- batonas, naminis vištų kepenėlių paštetas, kava arbata.
Pietūs- vištienos šašlykai, ryžiai, pomidorai.u, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- virti makaronai, vaikai ir vyras dar dešrelių prie jų virėsi, paskui visi batono su medum ir pienu.
Pusryčiai- batonas, naminis vištų kepenėlių paštetas, kava arbata.
Pietūs- vištienos šašlykai, ryžiai, pomidorai.u, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- virti makaronai, vaikai ir vyras dar dešrelių prie jų virėsi, paskui visi batono su medum ir pienu.
QUOTE(sraige1983 @ 2013 09 11, 09:19)
kas nutiko?
Papildyta:
pusryčiai- arbata, kava
priešpiečiai- slyvos
pietūs- vyras nešėsi špinatų- burokų lapų kreminės sriubos, labai aštraus lešių- daržovių troškinio, aš pasikepsiu grybų su pomidorais ir agurkais
pavakariai- vaisiai
vakarienė- kam anytos blyneliai su dešrelėmis, kam kepti naminiai kiaušiniai su bulvių koše, agurkai, pomidorai iš tėvų šiltnamio
Papildyta:
pusryčiai- arbata, kava
priešpiečiai- slyvos
pavakariai- vaisiai
Neseniai po gimdimo, gal siek tiek jautriau reaguoju. Gyvenam paskutiniam aukste, tvarke stoga ir islauze taip, kad dabar per stoga matom saule

QUOTE(Amberuciukas @ 2013 09 11, 10:24)
Neseniai po gimdimo, gal siek tiek jautriau reaguoju. Gyvenam paskutiniam aukste, tvarke stoga ir islauze taip, kad dabar per stoga matom saule 

Vakar:
Pusryciai- ryziu kose
Pietus- kremine cesnaku ir svounu sriuba, troskinta vistiena grietines padaze su bulvem ir agurku salotom
Vakariene- avizine kose, jogurtinis tortas
Siandien:
Pusryciai- kukuruzu kose
Pietus- trinta kalafijoru sriuba, namines mesos desreles, bulves, salotos pomidoru su svogunu laiskais
Vakariene- "Senelio" kose
QUOTE(SantaLucija @ 2013 09 11, 15:08)
kas cia per sriuba ir "senelio"kose ?
Treciadienis
Pusryciai - kava, sureliai
Pietus - kam lasinukai su agurkais, as darbe gavau sumustiniu, burokeliu misraines ir arbatos
Vakariene - brandinti zemaitiski, kiausiniene su raug.agurkais, arbata, nektarinai, kepti obuoliai
Pusryciai - kava, sureliai
Pietus - kam lasinukai su agurkais, as darbe gavau sumustiniu, burokeliu misraines ir arbatos
Vakariene - brandinti zemaitiski, kiausiniene su raug.agurkais, arbata, nektarinai, kepti obuoliai
Vakar
Pusryčiai- batonas, naminis vištų kepenėlių paštetas, sausainiai, kava arbata.
Pietūs- patušinta vištiena, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- lietiniai blynai su varške, pienas.
Senelio ir močiutės košes esu pirkus mačius- ten visokių kruopų mišinys, man nepatiko, nes žirnių dėta
Pietūs- patušinta vištiena, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- lietiniai blynai su varške, pienas.
Senelio ir močiutės košes esu pirkus mačius- ten visokių kruopų mišinys, man nepatiko, nes žirnių dėta

pusryčiai- kava, arbata
pietūs- vyras kreminės sriubos ir aštraus daržovių troškinio nešėsi, aš darbe cepelinų pirkausi
vakarienė- "kas šaldytuve" apkepas- kiaušiniai, duonos, pieno, dešros likučiai, cukinija, šparaginės pupelės, pomidorai, sėlenos, alyvuogių aliejus, prieskoniai
užkandžiams- vaisiai, šiandien duona vakare kepsim, tai naktipiečiausim šiltos duonos
pietūs- vyras kreminės sriubos ir aštraus daržovių troškinio nešėsi, aš darbe cepelinų pirkausi
vakarienė- "kas šaldytuve" apkepas- kiaušiniai, duonos, pieno, dešros likučiai, cukinija, šparaginės pupelės, pomidorai, sėlenos, alyvuogių aliejus, prieskoniai
užkandžiams- vaisiai, šiandien duona vakare kepsim, tai naktipiečiausim šiltos duonos

Vakar
Pietūs- lietiniai blynai su varške, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- truputis apipjaustyto torto, vaikai makaronų, sūnus dar dešrelių, o vyras lašinių su duona prikirto.
Pietūs- lietiniai blynai su varške, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- truputis apipjaustyto torto, vaikai makaronų, sūnus dar dešrelių, o vyras lašinių su duona prikirto.