Pirmadienis
Pusryčiai - batonas su varške + kakava, dukrytei varškė su bananu
Pietūs - ryžiai su orkaitėje keptomis vištienos šlaunelėmis
Vakarienė - bulvės su kefyru ir raugintais kopūstais
Antradienis
Pusryčiai - kiaušinienė kepta su pienu ir pomidorais
Pietūs - mieliniai blynai su namine aviečių uogiene
Vakarienė - blynas keptas orkaitėje su ta pačia uogiene
Antradienis
Pusryciai-sumustiniai su varskes suriu ir kava,arbata.
Pietus-Vafliniai blynai ir lietiniai su pievagrybiais apkepti orkaitej.
Vakariene-kam miusli su jogurtu,kam medziotoju desreles su duona ir agurku.
Pusryciai-sumustiniai su varskes suriu ir kava,arbata.
Pietus-Vafliniai blynai ir lietiniai su pievagrybiais apkepti orkaitej.
Vakariene-kam miusli su jogurtu,kam medziotoju desreles su duona ir agurku.
Pirmadienis:
Pusryciai: sausi pusryciai su pienu/jogurtu, kava/arbata
Priespieciai: bananai
Pietus: barsciai. MB darbe valge kavinej.
Vakariene: Makaronai su farsu, obuoliu kompotas.
Antradienis:
Pusryciai: sausi pusryciai su jogurtu/pienu, kava/arbata
Priespieciai: obuoliai
Pietus: cirviniai blynai, arbata. MB darbe valge kavinej.
Vakariene: bulviniai blynai su grietine, obuoliu kompotas.
Treciadienis:
Pusryciai: sausi pusryciai su jogurtu/pienu, kava/arbata
Priespieciai: sumustiniai su pastetu.
Pietus: orkaiteje keptos bulves su ridiku. MB darbe valge kavinej.
Vakariene: silke su bulviniais blynais, keksiukai, arbata.
Vakar:
Pusryčiai- pabaigėm lietinių- bananų bokštą, kava, arbata, kakava.
Pietūs- silkė su keptais svogūnais ir pomidorų padažu, virtos bulvės.
Vakarienė- tinginys.
Kad nieko labai ypatingo- Blynų ir maltos mėsos pyragas
10 lietinių blynų
Įdarui:
350 g virtos neriebios mėsos
1 svogūno
2 virtų kiaušinių
1 nevirto kiaušinio
30 g sviesto
2 šaukštų džiūvėsėlių
400 ml mėsos sultinio
druskos ir maltų pipirų
Virtą mėsą ir svogūną sumalkite. Sudėkite smulkiai sukapotus kietai virtus kiaušinius, pabarstykite pipirais, druska, įmaišykite sultinį. Keptuvę patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Dėkite pirmą blyną taip, kad jis padengtų keptuvės dugną ir kraštus, ant jo uždėkite virtos mėsos faršo, vėl dėkite blyną ir vėl mėsos. Taip sudėkite visus blynus. Viršutinįjį patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite džiūvėsėliais, apšlakstykite tirpintu sviestu ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30- 40 min.
"Moters savaitgalis. Blynai" 2013 Nr. 1.

Bokštas su bananais
7 lietiniai blynai
5 bananai
300 g sutarkuoto fermentinio sūrio
30 g minkšto sviesto
0.25 l bruknių (ar kitos rūgščios) uogienės
aliejaus formai patepti
Bananus nuplauname, nulupame žieveles ir kiekvieną įvyniojame į lietinį blyną. Kepimo formelę patepame aliejumi ir į formą įklojame lietinį. Jį pabarstome fermentiniu sūriu ir ant viršaus dedame tris lietinius su bananais. Vėl pabarstome fermentiniu sūriu. Dedame likusius lietinius su bananais ir pabarstome likusiu fermentiniu sūriu. Užlenkiame apatinio blyno kraštus, o "bokštą" uždengiame likusiu lietiniu. Patepame sviestu ir kepame orkaitėje 180- 200 laipsnių temperatūroje 20- 25 min. Patiekiame su bruknių uogiene.
"Kviečiu prie stalo" 2000/ 3
Pusryčiai- pabaigėm lietinių- bananų bokštą, kava, arbata, kakava.
Pietūs- silkė su keptais svogūnais ir pomidorų padažu, virtos bulvės.
Vakarienė- tinginys.
QUOTE(mickute7 @ 2014 03 05, 12:57)
Kad nieko labai ypatingo- Blynų ir maltos mėsos pyragas
10 lietinių blynų
Įdarui:
350 g virtos neriebios mėsos
1 svogūno
2 virtų kiaušinių
1 nevirto kiaušinio
30 g sviesto
2 šaukštų džiūvėsėlių
400 ml mėsos sultinio
druskos ir maltų pipirų
Virtą mėsą ir svogūną sumalkite. Sudėkite smulkiai sukapotus kietai virtus kiaušinius, pabarstykite pipirais, druska, įmaišykite sultinį. Keptuvę patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Dėkite pirmą blyną taip, kad jis padengtų keptuvės dugną ir kraštus, ant jo uždėkite virtos mėsos faršo, vėl dėkite blyną ir vėl mėsos. Taip sudėkite visus blynus. Viršutinįjį patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite džiūvėsėliais, apšlakstykite tirpintu sviestu ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30- 40 min.
"Moters savaitgalis. Blynai" 2013 Nr. 1.

Bokštas su bananais
7 lietiniai blynai
5 bananai
300 g sutarkuoto fermentinio sūrio
30 g minkšto sviesto
0.25 l bruknių (ar kitos rūgščios) uogienės
aliejaus formai patepti
Bananus nuplauname, nulupame žieveles ir kiekvieną įvyniojame į lietinį blyną. Kepimo formelę patepame aliejumi ir į formą įklojame lietinį. Jį pabarstome fermentiniu sūriu ir ant viršaus dedame tris lietinius su bananais. Vėl pabarstome fermentiniu sūriu. Dedame likusius lietinius su bananais ir pabarstome likusiu fermentiniu sūriu. Užlenkiame apatinio blyno kraštus, o "bokštą" uždengiame likusiu lietiniu. Patepame sviestu ir kepame orkaitėje 180- 200 laipsnių temperatūroje 20- 25 min. Patiekiame su bruknių uogiene.
"Kviečiu prie stalo" 2000/ 3

QUOTE(Grucė @ 2014 03 06, 10:25)
Skaniai abudu atrodo



Treciadienis
Pusryciai-vakaryksciai lietiniai su pievagrybiais,kava ir arbata.
Pietus- troskinti kopustai su virtom bulvem,jaunimas dar karstu sumustiniu elektrinej keptuvej kepesi.
Vakariene-avizine kose,ramuneliu arbata.
Pusryciai-vakaryksciai lietiniai su pievagrybiais,kava ir arbata.
Pietus- troskinti kopustai su virtom bulvem,jaunimas dar karstu sumustiniu elektrinej keptuvej kepesi.
Vakariene-avizine kose,ramuneliu arbata.
Vakar:
Pusryčiai- pabaigėm blynų- mėsos pyragą, sumuštiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- makaronų apkepas, šviežia keptuvėje kepta šoninė, duona, marinuoti agurkai.
Vakarienė- pyragas su uogiene, saldainiai.
Aha, įdomus toks derinys. Bet valgomas. Nors kitą kartą gal bandyčiau kokios varškės įdėt
Pusryčiai- pabaigėm blynų- mėsos pyragą, sumuštiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- makaronų apkepas, šviežia keptuvėje kepta šoninė, duona, marinuoti agurkai.
Vakarienė- pyragas su uogiene, saldainiai.
QUOTE(mickute7 @ 2014 03 06, 16:50)
Aha, įdomus toks derinys. Bet valgomas. Nors kitą kartą gal bandyčiau kokios varškės įdėt

Trečiadienis:
Pusryčiai: MB sumuštinius valgė, abiems arbata
Pietūs: Vakarykščiai blynai.
Vakarienė: Kepsniukai užkepti svogūnais ir sūriu.
Ketvirtadienis
Pusryčiai: MB sumuštiniai, abiems arbata
Pietūs: Kavinėje
Vakarienė: Karšti sumuštiniai.
Penktadienis:
Pusryčiai: MB grūdėta varškė su arbata, man sausainiai su kava darbe.
Pietūs: Kepti burokėliai.
Vakarienė: Man keptos tešloje krabų lazdelės, MB kotletas su keptais burokais.
Pusryčiai: MB sumuštinius valgė, abiems arbata
Pietūs: Vakarykščiai blynai.
Vakarienė: Kepsniukai užkepti svogūnais ir sūriu.
Ketvirtadienis
Pusryčiai: MB sumuštiniai, abiems arbata
Pietūs: Kavinėje

Vakarienė: Karšti sumuštiniai.
Penktadienis:
Pusryčiai: MB grūdėta varškė su arbata, man sausainiai su kava darbe.
Pietūs: Kepti burokėliai.
Vakarienė: Man keptos tešloje krabų lazdelės, MB kotletas su keptais burokais.
Vakar:
Pusryčiai- pyragas su uogiene, kava, arbata, kakava.
Pietūs- silkė su svogūnais, virtos bulvės.
Vakarienė- sausainiai, arbata.
Pusryčiai- pyragas su uogiene, kava, arbata, kakava.
Pietūs- silkė su svogūnais, virtos bulvės.
Vakarienė- sausainiai, arbata.
Siaip tai as Angelas, tiesiog ant sluotos greiciau Siryt, kol daziausi , penkis kartus alpau nuo savo grozi n. Mes MOTERYS, stiprios - ir siuksles isnesam ir stogus nunesam jei reikia .Moterys neturi virsvorio, tai papildomos vietos buciniams ....
Norejau buti pacia geriausia - nepavyko, norejau tapti pacia blogiausia- nesugebejau.Teks buti nepakartojamai!
As is karto laikausi triju dietu - nuo dvieju neprivalgau
Jis valgo- as gaminu, jis devi - as skalbiu, jis meto- as tvarkau Ir ka as be jo daryciau? Moteru liaudies zaidimas: pati susigalvojau ,pati isizeidziau. As kaip sampanas: galiu buti svaiginanti, bet galiu ir i galva duoti. Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas issprendzia ,bet nesukuria nauju , o is principo Moteris ir patyleti gali, bet esme ta,kad ji tokio principo neturi .
Dieve,duok isminties suprasti vyra, duok meiles jam atleisti, kantrybes iskesti jo charakteri.Tik jegu neduok, o tai uzmusiu Ji !
Su KOVO 8-aja!!!! Bukime visada zavios,grazios, isdidzios, geidziamos, mylimos ir mylincios !!!!
Norejau buti pacia geriausia - nepavyko, norejau tapti pacia blogiausia- nesugebejau.Teks buti nepakartojamai!
As is karto laikausi triju dietu - nuo dvieju neprivalgau
Jis valgo- as gaminu, jis devi - as skalbiu, jis meto- as tvarkau Ir ka as be jo daryciau? Moteru liaudies zaidimas: pati susigalvojau ,pati isizeidziau. As kaip sampanas: galiu buti svaiginanti, bet galiu ir i galva duoti. Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas issprendzia ,bet nesukuria nauju , o is principo Moteris ir patyleti gali, bet esme ta,kad ji tokio principo neturi .
Dieve,duok isminties suprasti vyra, duok meiles jam atleisti, kantrybes iskesti jo charakteri.Tik jegu neduok, o tai uzmusiu Ji !
Su KOVO 8-aja!!!! Bukime visada zavios,grazios, isdidzios, geidziamos, mylimos ir mylincios !!!!
Vakar:
Pusryčiai- sumuštiniai, jogurtinis tortas, kava, arbata, kakava.
Pietūs- makaronų apkepas, spirginta šoninė, duona.
Vakarienė- virti kiaušiniai, batonas, majonezas.
Pusryčiai- sumuštiniai, jogurtinis tortas, kava, arbata, kakava.
Pietūs- makaronų apkepas, spirginta šoninė, duona.
Vakarienė- virti kiaušiniai, batonas, majonezas.