Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Terapankė @ 2013 09 14, 04:46)
Kas per pupos? smile.gif
Laukiam mociutes,mano mamos  wub.gif  Ieva rytoj startuoja lietuviska sestadienine mokyklele  ax.gif

Kas per pupos? smile.gif
Ir močiutė i rmokyklėlė, klausyk kiek gėrio thumbup.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 14, 08:57)
Tačiau maximoje jų niekas vaikams nereklamuoja, todėl ir nežino  rolleyes.gif

Na nepasakyčiau, kad nereklamuoja. Nebent nė vieno negavot su pirkiniais ir nežino kas tas yra, o maniškės kad ir žino jom nėr kažkas svarbaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 14, 15:29)
Na nepasakyčiau, kad nereklamuoja. Nebent nė vieno negavot su pirkiniais ir nežino kas tas yra, o maniškės kad ir žino jom nėr kažkas svarbaus smile.gif

Kai gaunu, iki jos vis vien nedakeliauja biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
pas mus tie puponautai tai buvę nebuvę, neįdomūs visai. vieną kažkurią čia dieną net į daržą išsinešė, savaime suprantama grįžo jau be jo biggrin.gif
ir aplamai jam tie visi kažko rinkimai neįdomūs, net kinderio žaislas neįdomu. įdomiausia tai saldainiai ir sultys doh.gif va jeigu juos dalintų tai tada būtų kas kita lotuliukas.gif
Papildyta:
kitos mačiau siunčiasi komplektais iš anglijos tas pupas, kad nereiktų rinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 14, 12:29)
Kas per pupos? smile.gif
Ir močiutė i rmokyklėlė, klausyk kiek gėrio thumbup.gif

Perskaiciau pupos, puponautai biggrin.gif kas cia?
Ir dar gimtadieni buvo, i tarpa, mociutes dar laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 09 14, 19:03)
Perskaiciau pupos, puponautai  biggrin.gif kas cia?
Ir dar gimtadieni buvo, i tarpa, mociutes dar laukiam  ax.gif

Puponautai, pagooglink biggrin.gif
Jau sulaukėt močiutės?
Atsakyti
Nea dar. Tik 23 is LT Kyla smile.gif Ieva vos uzmigo. O as kaifuoju ryt 6 nesikelsiu tikrai biggrin.gif Visa savaite iki 2-3 nakties dirbau,savaitgali tuse buvau tai paskaiciavau kad viso miegota virs 20 valandu..Red bull nepadeda jau, mama paces smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 09 13, 12:40)
*o tai kokią ligą jums pripažino?
**ir pati  už ka antibus gavai?mane vis puola ligos,bet kol maitinu tai natūraliai bandau gydytis cool.gif

* neįvardino ligos. Mes važiavom pas pažįstamą dermatologą į jo namus. Tai tik patarė kaip gydyti...
**o pati gavau antibijotikus, nes gerklė buvo su pūliais ir siaubingai skaudėjo. Jokios čiulpiamos pastilės ir purškalai nepadėjo...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

smagu, kad vėl nauja temutė yra thumbup.gif ačiū, Ligrafi! 4u.gif

Keliauja ir Tomutė į darželį.. Dar tik savaitę, bet jau sloga lenda doh.gif užpraeitą savaitę bronchitą išsigydėm ir vėl... doh.gif neina mums išsikapstyt iš ligų...
Į darželį jau 1.5m. kaip einam, sergam ištisai, laukiu nesulaukiu, kada "išaugsim" tas ligas verysad.gif
Prie to pačio, gal galit rekomenduoti kokį gerą loristą Kaune? smile.gif 4u.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 13, 15:54)
Tačiau kai pradėjau skaitytis apie tuos adenoidus, tai kaip suprantu geriau iškart operuotis  unsure.gif Kam teko susidurti, dėstykit savo nuomonę ...

Na mes operavomės, bet tik dėl to, nes aš jau nežinojau ko griebtis.. Ištisai slogos kartojos ir tokios užsitęsusios.. Sunku Tomutei naktį buvo miegoti.. Bet jei sergat retai, pačiai neatrodo, kad jau yra reikalas operuoti, aš laukčiau.. Sako, kad anksti išoperavus, labai didelė tikimybė, kad jie ataugs.. Aš įtariu, kad mums jau ataugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 09 15, 16:20)
Sveikos 4u.gif

smagu, kad vėl nauja temutė yra thumbup.gif  ačiū, Ligrafi! 4u.gif 

Keliauja ir Tomutė į darželį.. Dar tik savaitę, bet jau sloga lenda doh.gif  užpraeitą savaitę bronchitą išsigydėm ir vėl... doh.gif neina mums išsikapstyt iš ligų...
Į darželį jau 1.5m. kaip einam, sergam ištisai, laukiu nesulaukiu, kada "išaugsim" tas ligas verysad.gif
Prie to pačio, gal galit rekomenduoti kokį gerą loristą Kaune? smile.gif  4u.gif
Na mes operavomės, bet tik dėl to, nes aš jau nežinojau ko griebtis.. Ištisai slogos kartojos ir tokios užsitęsusios.. Sunku Tomutei naktį buvo miegoti.. Bet jei sergat retai, pačiai neatrodo, kad jau yra reikalas operuoti, aš laukčiau.. Sako, kad anksti išoperavus, labai didelė tikimybė, kad jie ataugs.. Aš įtariu, kad mums jau ataugo  verysad.gif

Kaip suprantu, tai išsioperavote adenoidus ir vis vien ištisai serga?
Mūsų situacija kitokia, nes yra dauguma kitų požymių, nors serga mažai. Tačiau tie kiti požymiai labai varginantys, pvz., dirglumas (ir dar koks), šlapinimasis į lovą (priežastis, dėl kurios ir pradėjau ieškoti kas darosi, nes jau seniai to nebūdavo), griežimas dantimis (jau kokius metus, net viršutinis emalio sluoksnis nutrupėjęs nuo gražių sveikų dantukų).
Tikriausiai operuosimės, nes problemos manau gana rimtos ... Po savaitės eisim pas pediatrę ir tada jau reikės šnekėtis šia tema ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 15, 18:58)
Kaip suprantu, tai išsioperavote adenoidus ir vis vien ištisai serga?
Mūsų situacija kitokia, nes yra dauguma kitų požymių, nors serga mažai. Tačiau tie kiti požymiai labai varginantys, pvz., dirglumas (ir dar koks), šlapinimasis į lovą (priežastis, dėl kurios ir pradėjau ieškoti kas darosi, nes jau seniai to nebūdavo), griežimas dantimis (jau kokius metus, net viršutinis emalio sluoksnis nutrupėjęs nuo gražių sveikų dantukų).
Tikriausiai operuosimės, nes problemos manau gana rimtos ... Po savaitės eisim pas pediatrę ir tada jau reikės šnekėtis šia tema ...

Tiesa pasakius, tokiu pozymiu ne nebuvau girdejus.. Mums visada akcentuodavo knarkima, daznus sirgimus.. Zinoma, gydytojai daugiau gali patarti..
Mums asmeniskai operacija nesakyciau, kad padejo. Nors operavo profesorius, kuris tikino, kad po operacijos galesim gyventi ramiau..
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 09 15, 20:38)
Tiesa pasakius, tokiu pozymiu ne nebuvau girdejus.. Mums visada akcentuodavo knarkima, daznus sirgimus.. Zinoma, gydytojai daugiau gali patarti..
Mums asmeniskai operacija nesakyciau, kad padejo. Nors operavo profesorius, kuris tikino, kad po operacijos galesim gyventi ramiau..

Tarp loristės išvardintų požymių buvo mano minėtieji, taip pat buvo knarkimas, bet maniškė neknarkia, o vietoje to - siaubingai griežia dantimis doh.gif Su tokiais simptomais vedžiau ją pas neurologę, o toji daugiau paklausinėjusi nusiuntė pas loristę.
Ačiū labai už atsakymus 4u.gif Galvojau, kad operacija būtinai turi padėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 15, 21:56)
Tarp loristės išvardintų požymių buvo mano minėtieji, taip pat buvo knarkimas, bet maniškė neknarkia, o vietoje to - siaubingai griežia dantimis  doh.gif Su tokiais simptomais vedžiau ją pas neurologę, o toji daugiau paklausinėjusi nusiuntė pas loristę.
Ačiū labai už atsakymus  4u.gif Galvojau, kad operacija būtinai turi padėti  unsure.gif

Aš visgi pirma apie psichologinę vaiko būklę dar sykį permąstyčiau viską. Jaunesnis vaikas atsirado šeimoj, dažnai kiek suprantu tėčio nebūna namie... yra pagrindo pasiknaisiot giliau kaip tą vaikas išgyvena, ką jaučia... o su operacija galima ir palaukt šiek tiek 4u.gif

O mūsų adaptacija naujam darže baigėsi ausų uždegimu Joriui nuo penktadienio ir sinusitu man. Joris gavo 3 kartus leidžiamus antibus per savaitgalį ir dabar dar savaitę susilaikymas nuo kolektyvo, aš irgi gavau tų pačių leidžiamų šiandien, ir dar savaitei geriamus antibus, ale ryt jau kaip didelė turiu darbe sėdėt.
Daržas šiaip normaliai, tik vaikų kiekis tai anei kaip nenormalus, aš po poros val. pirmadienį išėjau kvadratine galva nuo to šaukimo vienas per kitą ir nuolatinio erzelio unsure.gif, tai kaip ten tiem vaikam visą dieną išbūt...
Tiesa, afigeną darbo teambuildingą apturėjau, savaitei gerų emocijų pakako, grįšiu darban po atostogų gal dar atsigamins cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 15 rugsėjo 2013 - 21:20