QUOTE(ausryte.b @ 2013 09 15, 16:20)
Sveikos
smagu, kad vėl nauja temutė yra
ačiū, Ligrafi!
Keliauja ir Tomutė į darželį.. Dar tik savaitę, bet jau sloga lenda
užpraeitą savaitę bronchitą išsigydėm ir vėl...
neina mums išsikapstyt iš ligų...
Į darželį jau 1.5m. kaip einam, sergam ištisai, laukiu nesulaukiu, kada "išaugsim" tas ligas
Prie to pačio, gal galit rekomenduoti kokį gerą loristą Kaune?
Na mes operavomės, bet tik dėl to, nes aš jau nežinojau ko griebtis.. Ištisai slogos kartojos ir tokios užsitęsusios.. Sunku Tomutei naktį buvo miegoti.. Bet jei sergat retai, pačiai neatrodo, kad jau yra reikalas operuoti, aš laukčiau.. Sako, kad anksti išoperavus, labai didelė tikimybė, kad jie ataugs.. Aš įtariu, kad mums jau ataugo
Kaip suprantu, tai išsioperavote adenoidus ir vis vien ištisai serga?
Mūsų situacija kitokia, nes yra dauguma kitų požymių, nors serga mažai. Tačiau tie kiti požymiai labai varginantys, pvz., dirglumas (ir dar koks), šlapinimasis į lovą (priežastis, dėl kurios ir pradėjau ieškoti kas darosi, nes jau seniai to nebūdavo), griežimas dantimis (jau kokius metus, net viršutinis emalio sluoksnis nutrupėjęs nuo gražių sveikų dantukų).
Tikriausiai operuosimės, nes problemos manau gana rimtos ... Po savaitės eisim pas pediatrę ir tada jau reikės šnekėtis šia tema ...
Meilė - nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.(V. Hugo)