Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Persik'as ar viskas gerai?
Atsakyti
Sveikutės.
Na, mes jau kaip ir sveikstam. Su gerklyte jau viskas beveik gerai, tempos jau irgi beveik nėra, tik va neaišku kas jam su tuo pilvuku. Šiandien darėm echo, viskas gerai. O gyt. savo ruožtu aiškina, kad tokie pasikartojantys skausmai greičiausiai bus susiję su refliuksu. Patarė dar kuri laiką stebėti ir jei ir toliau taip tesis, tuomet jau teks zonduot. Dabar pagersim tik pangrolio.
Atsakyti
Vėl aptilo temelė smile.gif
Mes po truputį pradedame sveikti. Aš gavau antibijotikų kursą, tai jau bent nežmoniško skausmo nebėra.
Dominykui vis dar gydom pirštelių uždegimą ir lauksim, kol nuaugs susirgęs nagutis. Jei kurios dar vaikutis kiša pirštelius į burną tai susirūpinkite, kad neturėtumėte tokios bėdos kaip mūsų. Mes bandysim su pipirais atpratinti, kad nekištų pirštukų į burną, bet vat ką daryt su aplinkoje esančiais taiktais tai neįsivaizduoju, nes siaubingai viską kiša į burną, o jei pasakai, kad nekištų, tai piktybiškai pradeda kišti doh.gif
O mažylei, tai nestiprus atopinis dermatitas, tai tik kremų pasiūlė kurie palengvintų, kol išaugs.
Atsakyti
Sveikučiai ligoniukai,pas mus irgi visi doh.gif Išejo Danielius į darželį ir parnešė virusą,mažąjam dar dantys kalasi,tai išvis namuose erzalynė...
Poliklinikoje sakė,kad dar paūmės ligų sezonas,čia tik pradžia,bet jau manęs ji tikrai ne kiek nedžiugina.
Gal turit patarimų kuom vaikams pakelt hemoglobiną ir geležį? rolleyes.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2013 09 12, 21:19)
Mes po truputį pradedame sveikti. Aš gavau antibijotikų kursą, tai jau bent nežmoniško skausmo nebėra.
Dominykui vis dar gydom pirštelių uždegimą ir lauksim, kol nuaugs susirgęs nagutis. Jei kurios dar vaikutis kiša pirštelius į burną tai susirūpinkite, kad neturėtumėte tokios bėdos kaip mūsų. Mes bandysim su pipirais atpratinti, kad nekištų pirštukų į burną, bet vat ką daryt su aplinkoje esančiais taiktais tai neįsivaizduoju, nes siaubingai viską kiša į burną, o jei pasakai, kad nekištų, tai piktybiškai pradeda kišti  doh.gif
O mažylei, tai nestiprus atopinis dermatitas, tai tik kremų pasiūlė kurie palengvintų, kol išaugs.

o tai kokią ligą jums pripažino?ir pati už ka antibus gavai?mane vis puola ligos,bet kol maitinu tai natūraliai bandau gydytis cool.gif

Atsakyti
Sveikos.Pas mus si savaite irgi prasidejo su laringitiniu kosuliu ir nedidele sloga, bet as darzelis nemanau kad kazkuo kaltas.Savaitgali basas palakste po zole, paskui ejo i pirti, maudytis, matyt pasalo.

Klausykit ar cia visi vaikai pasinese ant tu puponesamoniu? Nu siaubs kazkoks, neimanoma jau i parduotuve eit. Kai dar nedaug ju turejo tai zyzdavo tik kad nupirkt, o dabar jau kai gyvas velnias ju, daznai gauna tokius pacius, tai nepasitenkinimas baisulinis pas vyra buna...
Atsakyti
Labu mirksiukas.gif
Mes jau kaip ir pasveikom, pasiruošę vėl startuot į darželį tik kaži ar ilgam biggrin.gif Nors... g.gif šiandien ryte tik atsikėlęs man jis pradėjo vemti. Padariau arbatos, pagulėjo dar kiek ir vėl viskas lyg niekur nieko. Nelabai suprantu aišku kas vyksta, tačiau kadangi tempa nekyla, tai manau kad gal nieko rimto.

QUOTE(Giedr@ @ 2013 09 13, 13:25)
Klausykit ar cia visi vaikai pasinese ant tu puponesamoniu?

Oi ne, maniškis kad ir turi kelis (gautus per netyčia), tačiau ta "liga" dar nesusirgo ir manau kad nesusirgs biggrin.gif

Sveikatytės ligoniukams 4u.gif

Ką mamukai mastot dovanoti mažiams gimtadienio proga? Aš jau pradedu sukt galva ties tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 09 13, 13:32)
Mes jau kaip ir pasveikom, pasiruošę vėl startuot į darželį tik kaži ar ilgam  biggrin.gif Nors...  g.gif šiandien ryte tik atsikėlęs man jis pradėjo vemti. Padariau arbatos, pagulėjo dar kiek ir vėl viskas lyg niekur nieko. Nelabai suprantu aišku kas vyksta, tačiau kadangi tempa nekyla, tai manau kad gal nieko rimto.

Nezinau, as tavo vietoje labai rami nebuciau (nesakau kad tokia ir esi) tikrai kazkas ne taip mano nuomone. Reikalaukit visu imanomu tyrimu ir darykit 4u.gif ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 13 rugsėjo 2013 - 12:40
Labutis mirksiukas.gif
Pirmą kartą ir aš ateinu guostis dėl ligų doh.gif Taigi, mano niekada nesergantis vaikas turi adenoidus blink.gif Pirmąkart slogytę ji turėjo tik sulaukusi 3 metų, po to dar kelis kartus buvo lengvai pasisnarglėjusi ir pakosčiojusi, tai ir tiek ... Nuėjom šiandien pas neurologę, tai pagal visus požymius jai pasirodė panašu į adenoidus, todėl nusiuntė pas lor, na ir štai - turim doh.gif Visi požymiai, simptomai yra, išskyrus nuolatinį sirgimą. Sako dar palaukit kokį mėnesį, stebėkit ir tada jau reikės tartis su šeimos gydytoja ar operuotis, ar laukti ... unsure.gif Tačiau kai pradėjau skaitytis apie tuos adenoidus, tai kaip suprantu geriau iškart operuotis unsure.gif Kam teko susidurti, dėstykit savo nuomonę ...
O prie visų šių malonumų šįryt dar gavom siuntimą į Santariškes su mažyle hemangiomos šalinimui. Tai priims konsultacijai mus tik prieš naujus metus, o šalins ją velnias žino kada ... doh.gif

QUOTE(žvilgsnė @ 2013 09 13, 12:40)
Gal turit patarimų kuom vaikams pakelt hemoglobiną ir geležį? rolleyes.gif

Kai Emilijai buvo pakritęs hemoglobinas, t.y. trūko geležies, tai vartojom Ferum Lek. Mums pasiteisino, greitai atsistatė.

Klausykit ar cia visi vaikai pasinese ant tu puponesamoniu? Nu siaubs kazkoks, neimanoma jau i parduotuve eit. Kai dar nedaug ju turejo tai zyzdavo tik kad nupirkt, o dabar jau kai gyvas velnias ju, daznai gauna tokius pacius, tai nepasitenkinimas baisulinis pas vyra buna...

Maniškė dar apie tokius tikriausiai negirdėjo blush2.gif TV nežiūrim, tai taip ir nežino rolleyes.gif

QUOTE(Persik'as @ 2013 09 13, 13:32)
Nors...  g.gif šiandien ryte tik atsikėlęs man jis pradėjo vemti. Padariau arbatos, pagulėjo dar kiek ir vėl viskas lyg niekur nieko. Nelabai suprantu aišku kas vyksta, tačiau kadangi tempa nekyla, tai manau kad gal nieko rimto.

Manau, kad reikėtų labiau gilintis į tokias problemėles. Juk jau ne pirmą kartą kažkas su skranduku ... unsure.gif
Atsakyti
Persikas,o jūs nuo kirmėliukų nesityrėt ?
Atsakyti
Klausykit ar cia visi vaikai pasinese ant tu puponesamoniu?

Va kažkaip normoj. Yra gerai, pasidžiaugia min. ir pameta, kai randa netyčia irgi džiugu, bet tikrai neskiria ir neskaičiuoja. cool.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 13, 15:54)
Maniškė dar apie tokius tikriausiai negirdėjo  blush2.gif TV nežiūrim, tai taip ir nežino  rolleyes.gif

Ne TV čia, o maxima doh.gif lotuliukas.gif
Beje, jei jau prakalbom... nu pa smsu parduotuvė tai keiksmažodis. ABo nori neišpasakytai, kaip pramogų parkas... bet su viena nneina susitart-visko jai reik (Ertai), o su kita neina susitart-nes neina jos nulaikyt ir pagaut. Tai vargas nesvietiškas parduotuvėj. Vieną gaudai, su kita nuolat taries, bet nepavyskta, esmė, kad dažniausiai abi RĖKIA doh.gif Mažos buvo nebuvo bėdų, dabar atrodo kuo labiau gali susišnekėt tuo mažiau tave girdi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 13, 20:15)
Mažos buvo nebuvo bėdų, dabar atrodo kuo labiau gali susišnekėt tuo mažiau tave girdi unsure.gif

biggrin.gif Visiska tiesa. Ieva tokia nesamone susigalvojus dabar. Kai as jai ka nors sakau, o ji pvz geria/valgo/rengias ir t.t. ir pan. sako: Mama, as taves dabar negirdziu, as geriu vandeni(pvz), kai isgersiu girdesiu. doh.gif ateina ir duoda leidima paskui, nes dama jau neuzsiemus ir girdi. Kas bus veliau saves klausiu. biggrin.gif
Kas per pupos? smile.gif
Laukiam mociutes,mano mamos wub.gif Ieva rytoj startuoja lietuviska sestadienine mokyklele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 13, 23:15)
Ne TV čia, o maxima doh.gif  lotuliukas.gif

Tačiau maximoje jų niekas vaikams nereklamuoja, todėl ir nežino rolleyes.gif
Atsakyti