Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(kristynka* @ 2013 09 07, 18:25)
namie mano dickis. anadien su vezimu isejau i miesta, tai maze insiverke nusiramini ant ranku, i vezima ir vel eini. doh.gif
parduotuve maxima musu prakeikiau doh.gif  i vezima autokedute neinsideda, vienoj rankoj kedute, kitoj vezima stumti. privazevau prie kasu, per kasas maximos vezimas neisvaziuoja doh.gif  sunervavo, issikroviau prekes ir nutrenkiau biggrin.gif  O mano dickis eina issisiepes ir meta viska i vezima, "mama man visko reikia "  biggrin.gif

Siaubas blink.gif Gaudyk dar balioną 4u.gif

QUOTE(Persik'as @ 2013 09 07, 19:26)
Prasidėjus permainingiems orams, prasidėjo ir ligos. Sėdim va namie su angina.

Sveikatytės, kad kuo mažiau ligos kankintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 07, 20:42)
Sveikatytės, kad kuo mažiau ligos kankintų  4u.gif

Ačiukas. Jau pripratau per praeitus metus prie biuletenių. Tik kad va darbe prasixėjo kalbos neva aš juos specialiai imu, kad nuo darbo pailsėt (vietoj atostogų). Buvo net pokalbis su šefais. Galiausiai kai pasiūliau daryt auditą, tai tada tik patikėjo, jog kolegų kalbos laužtos iš piršto.
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 09 07, 20:50)
Ačiukas. Jau pripratau per praeitus metus prie biuletenių. Tik kad va darbe prasixėjo kalbos neva aš juos specialiai imu, kad nuo darbo pailsėt (vietoj atostogų). Buvo net pokalbis su šefais. Galiausiai kai pasiūliau daryt auditą, tai tada tik patikėjo, jog kolegų kalbos laužtos iš piršto.

Na taip. Liūdna, kai kolegos nesąmonių pripliurpia ir po to dar tenka valdžiai aiškintis ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
musu Rokas irgi jau iškrito unsure.gif šiandien atsikėlė kaip niekur nieko. išvarėm į zoo ten pradėjo čiaudėt. gryžom po pietų atsikėlė jau su toookia baisia sloga kad vai vai. o dabar jau ir tempa 37,3. gerai kad ryt dar mb nedirba pabus namuose o paskui tai bus matyt. nu bet šakės... vadinas atėjo rudenėlis su puokšte bacilų.. verysad.gif
Atsakyti
Pas mus irgi su gera puokšte bacilų apsilankė rudenėlis. Visą savaitgalį pragulėjau lovoj. Temperatūra lyg ir nedidelė, bet taip visus kaulus laužė, kad net nežinai kas geriau sėdėti ar gulėti. Gerklės skausmas taip pat nežmoniškas, bet tikiuosi, kad jau pradeda gerėti. O vaikučius kažkokie pūliniai užpuolė. Mažosios veidelis pabertas, o ji nenukenčia ir kaso, tai tokiais baisiuliniais šašais visa nusėta, o vyresnėlio piršteliai pūliuoja. Buvom pas gydytoją, bet tik pasakė, nu taip negražus pirštukas dėkit betadine arba višnevsio ir užgis. Nu ką aš žinau sunkiai jis ten mums gyja, o šiandien jau ir kitas pirštukas taip pūliuoti pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2013 09 09, 00:05)
Pas mus irgi su gera puokšte bacilų apsilankė rudenėlis.

Jergutėliau.!!! doh.gif Laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2013 09 08, 20:45)
Sveikos.
musu Rokas irgi jau iškrito  unsure.gif šiandien atsikėlė kaip niekur nieko. išvarėm į zoo ten pradėjo čiaudėt. gryžom po pietų atsikėlė jau su toookia baisia sloga kad vai vai. o dabar jau ir tempa 37,3. gerai kad ryt dar mb nedirba pabus namuose o paskui tai bus matyt. nu bet šakės... vadinas atėjo rudenėlis su puokšte bacilų..  verysad.gif

Sveikatėlės 4u.gif

Pas mus irgi su gera puokšte bacilų apsilankė rudenėlis. Visą savaitgalį pragulėjau lovoj. Temperatūra lyg ir nedidelė, bet taip visus kaulus laužė, kad net nežinai kas geriau sėdėti ar gulėti. Gerklės skausmas taip pat nežmoniškas, bet tikiuosi, kad jau pradeda gerėti. O vaikučius kažkokie pūliniai užpuolė. Mažosios veidelis pabertas, o ji nenukenčia ir kaso, tai tokiais baisiuliniais šašais visa nusėta, o vyresnėlio piršteliai pūliuoja. Buvom pas gydytoją, bet tik pasakė, nu taip negražus pirštukas dėkit betadine arba višnevsio ir užgis. Nu ką aš žinau sunkiai jis ten mums gyja, o šiandien jau ir kitas pirštukas taip pūliuoti pradėjo  doh.gif

O čia tai jau visai nekas ... Kad greičiau išgytumėte 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi su gera puokšte bacilų apsilankė rudenėlis. Visą savaitgalį pragulėjau lovoj. Temperatūra lyg ir nedidelė, bet taip visus kaulus laužė, kad net nežinai kas geriau sėdėti ar gulėti. Gerklės skausmas taip pat nežmoniškas, bet tikiuosi, kad jau pradeda gerėti. O vaikučius kažkokie pūliniai užpuolė. Mažosios veidelis pabertas, o ji nenukenčia ir kaso, tai tokiais baisiuliniais šašais visa nusėta, o vyresnėlio piršteliai pūliuoja. Buvom pas gydytoją, bet tik pasakė, nu taip negražus pirštukas dėkit betadine arba višnevsio ir užgis. Nu ką aš žinau sunkiai jis ten mums gyja, o šiandien jau ir kitas pirštukas taip pūliuoti pradėjo  doh.gif

cia jau gal stipresniu pirstukui vaistu reiktu g.gif
pavz giminaites mergytei ir puliavo, paskui pradejo zaisdos plestis. israse gyd stipriu vaistu ir praejo.

o ir pati turejau puliuojanti pirsta verysad.gif sunku apsakyti kiek vargo su juo turejau, joki visnevkis nepadejo, betadine daug negalima nes jodas. naudojau ichtiolio tepala. ir vis valiau valiau. seip ne taip per keleta men issigydziau, ir dar da paskauda.
Atsakyti
Pas mus irgi ne kas unsure.gif Buvo pora dienų lyg ir nieko, o nuo vakar vėl tempa aukščiausia, vaikas verkia kad nori kakot, o negali. Šiandien jau mikrolaks dėjau, kad nors kiek palengvinti... Nieko nevalgo, nes tik ką bepaimtu į burną iškart vemia. Ryt eisim pas gyd (pagal užrašymą). Reiks manau prašyt, kad koki žarnyno tyrimą darytu, nes jau ne pirmas kartas kaip jis man dėl to pilvuko verkia verysad.gif

Sveikatytės ir kitiems sergantiems vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
Mamukai patarkit ką daryt!!!
Šiandien mūsų daktarė nedirba, esam užašyti tik rytojui, bet man labai jau nepatinka mano mažiaus būklė.
Ar laukt rytojaus, ar važiuot į polikliniką ir prašyt kad apžiūrėtų kita gydytoja????
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 09 09, 12:34)
Šiandien mūsų daktarė nedirba, esam užašyti tik rytojui, bet man labai jau nepatinka mano mažiaus būklė.
Ar laukt rytojaus, ar važiuot į polikliniką ir prašyt kad apžiūrėtų kita gydytoja????

Jei labai nepatinka būklė, tai geriau tiesiai į ligoninę ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 09 09, 12:34)

Važiuočiau į ligoninę 4u.gif laikykitės.
Atsakyti