Dressin as apie UK kalbejau
SVeikinu kristynka
QUOTE(kristynka* @ 2013 09 06, 09:48)
Sveikos mamytes. Kaip seniai cia bebuvau uzsukus. tik vis paskaitau, o parasyt nera ka.
gyvenam gerai. Titas turi sesute kuria labai myli. tik buciuoja ir buciuoja
gyvenam gerai. Titas turi sesute kuria labai myli. tik buciuoja ir buciuoja
Nuoširdžiausi sveikinimai Papasakok daugiau, kaip viskas buvo ...
Kristynka didziausi sveikinimai :-)
Labas
Kristynka, sveikinimai Kokį vardą išrinkote?
Žvilgsne, nugi graži šeimyna
Kristynka, sveikinimai Kokį vardą išrinkote?
Žvilgsne, nugi graži šeimyna
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 06, 11:58)
Nuoširdžiausi sveikinimai Papasakok daugiau, kaip viskas buvo ...
dekojam
kazkodel labai bijojau sio gimdymo, zinojau kas bus, vyras uzsieni. bijojau kaip cia viska viena iskesiu ir susitvarkysiu.
bet pasirodo viskas greit prasidejo, greit ir baiges
22d vykau jau gultis i potologini nes 41sav buvo. bet patikrinus gyd, pasake kad jau veikla yra maza 3-4cm atsidarymo. bet guliausi vis gi dar i potologini. bet sake 23d. 8v eisim i gimdykla ir prades veikla.
bet nakti atsikeliau i wc 23:40v , gryzus ziurau kad jau nebeuzmiegu. skaiciavau 1h saremius, ispradziu jie buvo 5-6min.. skausmas pakelemas.
patikrino potologinem, veikla yra. issiruosem i gimdykla. jau i gimdykla ejau sienomis, ties saremiu jau turedavau sustoti.
01:30 esu gimdykloj. klausomi tonusai. (skausmas jau neiskenciamas)
01:40 nuleidziami vandenys
02:00 ziurau kad visi skuba
23d - 02:14 gime musu visa nestuma slepusi, ilgu plauku mergyte.
nezinau kas man padejo taip greit pasigimdyti.. nes su pirmuoju suneliu nuo vandenu nubegimo 10v viskas truko tai ir si kart maniau, jei tai dar 10v tau numirsiu
maze mamyte "sokdina", blogiausia tai kad vyro nera ir nera kad kas uzsiimtu vyresneliu. vakare mazei pilvuka pucia, o sis laukia mamytes kol maze truputi prisnusta ir lekiam klotis lovu, praustis, valgyt.
laukiam tecio grystant, bent vakarais padetu mums.
QUOTE(Paslaptele @ 2013 09 07, 12:51)
Vytautė
QUOTE(kristynka* @ 2013 09 07, 13:19)
bet pasirodo viskas greit prasidejo, greit ir baiges
Puiku, kad gimdymas lengvesnis
O dėl tėvelio, tai tikrai negerai, kai nėra. Džiaugiuosi, kad mūsiškis pabuvo bent iki kol mažylei suėjo 1,5 mėn. Dabar laukiam grįžtant Emilijos gimtadienio proga dviem savaitėlėm Sunku vienai su dviem ...
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 07, 14:59)
Sunku vienai su dviem ...
sunkoka istiesu. nesiskundziu. bet vyresnelis lieka nuskriaustas. mama kol vakarais sese apramina keliata minuciu, tai jis nesulaukia manes nei kol lova paklosiu ar kol nusiprausim
Veliau gal mazei nebepus pilvuko, ar tai ilgiau budraus, stebes mane galesiu daugiau kazka uzsiimti su suneliu.
QUOTE(kristynka* @ 2013 09 07, 16:26)
sunkoka istiesu. nesiskundziu. bet vyresnelis lieka nuskriaustas. mama kol vakarais sese apramina keliata minuciu, tai jis nesulaukia manes nei kol lova paklosiu ar kol nusiprausim
Veliau gal mazei nebepus pilvuko, ar tai ilgiau budraus, stebes mane galesiu daugiau kazka uzsiimti su suneliu.
Linkiu, kad mažylė būtų rami ir svarbiausia sveika, tuomet ir sūneliui dėmesio daugiau galėsi skirti ir pati gal labai nepervargsi ... Nors vienai lengva tikrai nebus bet kokiu atveju ... Tiesa, o Titas į darželį eina?
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 07, 17:31)
Nors vienai lengva tikrai nebus bet kokiu atveju ... Tiesa, o Titas į darželį eina?
namie mano dickis. anadien su vezimu isejau i miesta, tai maze insiverke nusiramini ant ranku, i vezima ir vel eini.
parduotuve maxima musu prakeikiau i vezima autokedute neinsideda, vienoj rankoj kedute, kitoj vezima stumti. privazevau prie kasu, per kasas maximos vezimas neisvaziuoja sunervavo, issikroviau prekes ir nutrenkiau O mano dickis eina issisiepes ir meta viska i vezima, "mama man visko reikia "
Sveikutės
Retas aš čia svečias pastaruoju metu paskaityt paskaitau, o parašyt kažkaip ir neturiu ką
Mes vasara darželį lankėm, nes neturėjau kur mažiuko palikti. Buvo namie tik tol kol atostogavau pati.
Prasidėjus permainingiems orams, prasidėjo ir ligos. Sėdim va namie su angina.
Retas aš čia svečias pastaruoju metu paskaityt paskaitau, o parašyt kažkaip ir neturiu ką
Mes vasara darželį lankėm, nes neturėjau kur mažiuko palikti. Buvo namie tik tol kol atostogavau pati.
Prasidėjus permainingiems orams, prasidėjo ir ligos. Sėdim va namie su angina.