Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Jursec @ 2014 10 15, 20:00)
Aciu uz sveikinimus ir palinkejimus, bet deja.... po savaites ivyko persileidimas  verysad.gif skaudu labai  verysad.gif nezinau kada su tuo susitaikysiu....10 savaiciu tuo gyvenau, dziaugiausi, labai laukem....

Sunku ir ką pasakyti ... Laikykis console.gif
Atsakyti
Jursec apgailestauju... verysad.gif
Atsakyti
Labas.

Jursec, kaip gaila unsure.gif BET... Jei taip atsitiko, vadinas buvo kažkas negerai. Ir aš visada sakiau ir sakysiu, jau geriau tokiam ankstyvam nėštumo laike, nei tik pagimdžius unsure.gif Žinau ką sakau, nes pati esu turėjusi persileidimą. Laikas geriausias gydytojas, viskas bus gerai 4u.gif

Su darželio auklėtoja pasikalbėjau. Su ja kalbėjo ir mūsų pagrindinė auklėtoja, prigąsdino, kad daugiau taip nedarytų.
Šiaip nefaina, kai pamačiau dėl ko per galvą vaikas gavo unsure.gif sudavė, nes Ernesta grybo kepurę užklijavo ruda spalva į apačią blink.gif nu sakyčiau ten išdykavo, vaikus skriaudė, bet už tai.... Bet tikiuosi kad buvo auklėtojai pamoka ir kitą kartą pagalvos prieš ką nors panašaus darydama.

Atsakyti
Jursec verysad.gif
Mano rate šiuo metu pora draugių, kurios niekaip negali pastot, nors teoriškai gali, t.y. viena persileidžia visad, jau turėjo kokius 5 persileidimus per 2 metus, žiauru net pagalvot, ir neranda priežasčių niekas. Opi problema šiais laikais.
QUOTE(Paslaptele @ 2014 10 20, 20:31)
...nes Ernesta grybo kepurę užklijavo ruda spalva į apačią...

Nu žinai visai verta suabejoti ar ji išvis gali dirbt tokį darbą, už tokį daliką tik pasijuokt galima, o ne per galvą trenkti. Nesuvokiama...
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 10 20, 21:19)
Nu žinai visai verta suabejoti ar ji išvis gali dirbt tokį darbą, už tokį daliką tik pasijuokt galima, o ne per galvą trenkti. Nesuvokiama...

drinks_cheers.gif nesuprantu, kaip įmanoma į tokį dalyką taip reaguoti blink.gif
Papildyta:
Pasirodysim kaip mūsų jubiliatė atrodė blush2.gif
user posted image
Atsakyti
_Foxy_, grazuole! Su gimtadieniu tavo mergyte! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Sveikinimai mamytems su seimos pagausejimu!
Jursec, liudna, bet tikiu, kad dar turesit sesyte ar broliuka wink.gif

Kiek daug sokejeliu ir dainoreliu smile.gif Amelija lanko gimnastika ir darzelyje sokius smile.gif O del musimu darzelyje tai ir man sokas. Amelija man tik yra sakius, kad ja ozka vadina, nes ji pietu nemiega...bet jau galejo aukletojos priprast per tiek metu, nes niekada ir nemiegojo...

Kokie spaliukai visi grazus ir uzauge! smile.gif O cia Amelija ir parodom sese Sofija smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir aš išlendu po šimto metų. Maniau, kad čia tylu, ramu, tai ir nepaskaitinėdavau blush2.gif

Sveikinu pas ką pagausėjo šeimynos 4u.gif

O pas mus lyg nieko per daug naujo. Lankom darželį ir darželyje esančius būrelius: anglų kalba, šokiai ir dailė. Šokiuose nieko per daug nesimoko, tik pasiruošia darželio pasirodymams. Apie dainavimus net nesvajojam, nes Dominykas visiškai nedainuoja.
Iš žaidimų, tai domina tik lego. Stalo žaidimai visi guli padėti į šoną, bet nelabai kada ir spėtume pažaisti, nes ryte 6:30 jau turim sėdėti mašinoj, kad į darbus nepavėluoti, o vakare namus pasiekiam apie 18-19val. tai tik pavalgom, pakalbam apie praėjusią dieną ir miegoti...
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kokie dideli ir gražūs mūsų vaikučiai wub.gif sunku patikėti, kad jau 5 metai prabėgo...

O mes 5-ojo Tomutės gimtadienio proga jai padovanojom sesę smile.gif galės panelės kartu švęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 11 07, 10:00)
Laba 4u.gif

Kokie dideli ir gražūs mūsų vaikučiai wub.gif  sunku patikėti, kad jau 5 metai prabėgo...

O mes 5-ojo Tomutės gimtadienio proga jai padovanojom sesę smile.gif galės panelės kartu švęsti biggrin.gif

Geras thumbup.gif sveikinimai, siaip nelabai megstu, kai buna tevu vaiku gimtadieniai susimaise panasiu metu, na bet kai ta pacia diena tikrai fainai 4u.gif dar karteli sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 07 lapkričio 2014 - 10:10
QUOTE(Giedr@ @ 2014 11 07, 10:10)
Geras  thumbup.gif  sveikinimai, siaip nelabai megstu, kai buna tevu vaiku gimtadieniai susimaise panasiu metu, na bet kai ta pacia diena tikrai fainai  4u.gif dar karteli sveikinimai  wub.gif

Ačiū 4u.gif aš ir labai nenorėjau, kad būtų diena prieš ar po smile.gif bet sesė pasirinko labai tinkamą dieną thumbup.gif
Atsakyti
Vou asryte.b didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti