Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 09 03, 14:41)
O aš dar su klausimu:)
kokius stalo žaidimus žaidžiate ir kiek detalių dėliones dėliojat?
pakolkas lauke lakstom iki vakaro,bet jau mąstau,ką žiemą veiksim biggrin.gif

Laba.
Pas mus dabar einamiausias Alias Junior, vis dar mielai zaidziam Blitz zaidima, planuoju sio zaidimo nauja versija dovunu jam prasyt. Pas draugus visai smagiai zaide Dobble zaidima, irgi planu pirkt sarase smile.gif ir siaip tinka visi tie zaidimai kur kauliuka rident reikia ir su figurelem vaiksciot, tik va turim problema, kas karta, kai tik ne jis laimi buna didziausios asaros... I puzzles net neziuri, o ir siaip su zaislais visai nezaidzia, nei masinos, nei lego, nei kaladeles rupi. Gimtadieniui mes nelabai ka perkam, uztenka gimtadienio sventes, o ir dovanu per akis buna smile.gif

Paslaptelei didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Mes dėliojam dėliones. Turim keletą. Didžiausia 160 detalių. Ir nepatikėsit, mes lošiam kortom karą cool.gif vasarą išmokinau smile.gif
Dar mėgsta su mano tėčiu šaškėm žaisti smile.gif
Atsakyti
Sveikinu, Paslaptėle, vardas puikus, linkiu, kad ir mažylė būtų rami, pagal vardą wink.gif ar bent ramesnė už sesę.

Pas mus valdo Lego. Gimtadieniui, ačiū TV reklamoms.. , užprašytas malūnsparnis iš Arkties serijos.
Stalo žaidimų žaidžia Kimble, uno. Daugiau nelabai. Dėlionėms kantrybės nėr.

Pirmadienį pradedame dainuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kornelijus visur žaidžia su įsivaizduojamom mašinom. Dar ir mane įtraukia į tuos žaidimus biggrin.gif Įsivaizduokit, kaip žmonės žiūri, kaip mes išeinam iš Maximos ir įlipam į nematomą mašiną ir tada pradedam važiuoti lotuliukas.gif
Mėgsta žaisti domino ax.gif
Gimtadieniui nesugalvoju, ką padovanoti unsure.gif

Paslaptėle, sveikinu wub.gif
Atsakyti
IEvai patinka puzzle, visi karpymai, piesimai, lipdymai.

Pirmadieni isleidau i mokykla ax.gif Kolkas viskas gerai wub.gif

Ieva
IEva

Tuoj sveikinimu maratonas prasides bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 09 11, 14:40)

Kokai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 09 11, 18:47)
Kokai graži  wub.gif

Tikrai... wub.gif
Atsakyti
Labai graži Ievutė.

mumi parepetavom vieną kartą ir susirgom..

http://www.part.lt/i...1ce7c42e117.jpg
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2014 09 13, 14:55)
Labai graži Ievutė.

mumi parepetavom vieną kartą ir susirgom..

http://www.part.lt/i...1ce7c42e117.jpg

kas čia peružsiėmimai? unsure.gif
Atsakyti
Jurslan, kaip M sveikatyte?

Aciu,man ji ir labai labai grazi wub.gif

Siandiena pradejau "dirbti" sestadienineje lietuviu mokykloje mokytojos asistente, esu labai laiminga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 09 13, 19:11)
kas čia peružsiėmimai? unsure.gif

Ąžuoliuko mažylių chore dainuos vaikis smile.gif jei nesirgs doh.gif

Terapanke, normaliai jau, parsivežėm slogą dar iš ligoninės, gydomės toliau. Tikiuosi antibiotikų neprireiks.
senokai sirgo, jau buvau pamiršus.
Atsakyti
Labos, galus rankioju darbe po atostogų, jau atsibodo ne tas žodis... pertraukėlei įlindau į SM'ą po 100 metų - ogi pasirodo čia veiksmas vyksta bigsmile.gif. Linkėjimai visoms seniai matytoms smile.gif. Jorį išleidom pas Noviką - kol kas labai patinka.
Atsakyti