Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

tuo pačiu dar užklausiu, gal kaunietės žino kur čia Kaune yra kokia parduotuvė krikštynų atributikos, žvakių, papuošaliukų ir pan.?
Atsakyti
Labas visoms.

QUOTE(rozete @ 2014 09 01, 16:02)
tuo pačiu dar užklausiu, gal kaunietės žino kur čia Kaune yra kokia parduotuvė krikštynų atributikos, žvakių, papuošaliukų ir pan.?

Geriausiai važiuoti į bazes. Dar liturginė parduotuvė kažkada buvo lietuvių\zanavykų\savanorių sankryžoje, netoli bažnyčios. Bet tik jei nori įdomesne žvakę, ar vaikišką maldaknygę. Nebūdavo rūbelių
Atsakyti
Sveikinimai naujų mokslo metų pradžios proga 4u.gif

QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau  ax.gif

Nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2014 09 01, 21:23)
Labas visoms.
Geriausiai važiuoti į bazes. Dar liturginė parduotuvė kažkada buvo lietuvių\zanavykų\savanorių sankryžoje, netoli bažnyčios. Bet tik jei nori įdomesne žvakę, ar vaikišką maldaknygę. Nebūdavo rūbelių

tai kad man tose bazėse galva sukasi biggrin.gif labai retai ten važiuojam, tai net nežinau kur kas, gal kartais konkrečiau žinot, kuriam korpuse būtų galima ieškoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau  ax.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif O man klausimas kitas: ar ramesnė ši,nei pirmoji?Kokį vardą davėt?

Ei,ką ruošiat dovanų penkiamečiams savo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 02 rugsėjo 2014 - 10:42
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 09:56)

Vau,nu pagaliau thumbup.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražaus augimo 4u.gif
Kaip pavadinot mažylę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 09 02, 08:41)
Sveikinimai wub.gif  wub.gif O man klausimas kitas: ar ramesnė ši,nei pirmoji?Kokį vardą davėt?

Ei,ką  ruošiat dovanų penkiamečiams savo?

Juru kiaulyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 09 02, 10:57)
tai kad man tose bazėse galva sukasi biggrin.gif labai retai ten važiuojam, tai net nežinau kur kas, gal kartais konkrečiau žinot, kuriam korpuse būtų galima ieškoti? smile.gif

Aš ten labiau tik į maisto turgu važiuoju. Bet kai vasara vyrą buvau nusitempusi, mačiau kelis skyrius, kur tik vaikiski rubai. Ten visokiu gėriu krikštynoms pridėta.

Penkiamečiui dar nežinau tiksliai. Idealiausia jam būtų planšetė (brolio įtaka). O aš tikiuosi išsisukti su kokiu žaislu ir gimtadienio švente wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 02 rugsėjo 2014 - 20:38
Ačiū už sveikinimus smile.gif

Su vardu sunkiai buvo, Ernestai viskas aišku buvo, o sesei niekaip negalėjom išrinkti. Galų gale apsistojom ties labai nepopuliariu vardu. Pavadinom Raminta. ax.gif

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 09 02, 11:41)
Sveikinimai wub.gif  wub.gif O man klausimas kitas: ar ramesnė ši,nei pirmoji?Kokį vardą davėt?

Ei,ką  ruošiat dovanų penkiamečiams savo?

Su tuo ramumu bijau ką ir sakyti. Tokiu metu ir Ernesta rami buvo, o paskui prasidėjo košmaras unsure.gif
Šiaip praktiškai ištisai miega, pamaitinu kas 2-3 val ir vėl toliau parpia. smile.gif
Kažkaip baisu po tokio Ernestos augimo, tai save nuteikinėju blogiausiam scenarijui...

Dėl dovanos dar negalvojom, pas mus šį savaitgalį 3 gimtadieniai nusimato, krikštadukrei 3 metukai sueina, tai pirkom šiandien dovaną.

Dėl krikšto drabužių, tai mano pusseserė lininius drabužėlius krikštui siuva

Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 09 02, 18:05)
Juru kiaulyte  ax.gif

man nepatinga tokie gyvūnai,kad ir labai norėtų nepirkčiau:)nes vistiek prižiūrėti tenka tėvams:) Mes turim žuvytes,tai kai prašai,kad reik duot valgyt žuvytėms,tai didžiausias vargas jam gaunasi biggrin.gif

QUOTE(Paslaptele @ 2014 09 02, 23:09)
Su vardu sunkiai buvo, Ernestai viskas aišku buvo, o sesei niekaip negalėjom išrinkti. Galų gale apsistojom ties labai nepopuliariu vardu. Pavadinom Raminta.  ax.gif
Su tuo ramumu bijau ką ir sakyti. Tokiu metu ir Ernesta rami buvo, o paskui prasidėjo košmaras  unsure.gif

Svarbu jums vardas patinka,čia manau neturi būt motyvo populiarus ar nepopuliarus:)
Aukite sveikos!
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 09 02, 22:09)

Su vardu sunkiai buvo, Ernestai viskas aišku buvo, o sesei niekaip negalėjom išrinkti. Galų gale apsistojom ties labai nepopuliariu vardu. Pavadinom Raminta.  ax.gif

Gražus vardukas wub.gif

Apie dovanas dar negalvojau,bet jau reiktų prdėt.Gerai,kad norų jokių kaip ir nėra.Nebent šventės vaikų kambary norės smile.gif
Atsakyti
O aš dar su klausimu:)
kokius stalo žaidimus žaidžiate ir kiek detalių dėliones dėliojat?
pakolkas lauke lakstom iki vakaro,bet jau mąstau,ką žiemą veiksim biggrin.gif
Atsakyti