tuo pačiu dar užklausiu, gal kaunietės žino kur čia Kaune yra kokia parduotuvė krikštynų atributikos, žvakių, papuošaliukų ir pan.?
Labas visoms.
Geriausiai važiuoti į bazes. Dar liturginė parduotuvė kažkada buvo lietuvių\zanavykų\savanorių sankryžoje, netoli bažnyčios. Bet tik jei nori įdomesne žvakę, ar vaikišką maldaknygę. Nebūdavo rūbelių
QUOTE(rozete @ 2014 09 01, 16:02)
tuo pačiu dar užklausiu, gal kaunietės žino kur čia Kaune yra kokia parduotuvė krikštynų atributikos, žvakių, papuošaliukų ir pan.?
Geriausiai važiuoti į bazes. Dar liturginė parduotuvė kažkada buvo lietuvių\zanavykų\savanorių sankryžoje, netoli bažnyčios. Bet tik jei nori įdomesne žvakę, ar vaikišką maldaknygę. Nebūdavo rūbelių
Sveikinimai naujų mokslo metų pradžios proga
Nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau
Nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai
QUOTE(laguna @ 2014 09 01, 21:23)
Labas visoms.
tai kad man tose bazėse galva sukasi labai retai ten važiuojam, tai net nežinau kur kas, gal kartais konkrečiau žinot, kuriam korpuse būtų galima ieškoti?
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau
Sveikinimai O man klausimas kitas: ar ramesnė ši,nei pirmoji?Kokį vardą davėt?
Ei,ką ruošiat dovanų penkiamečiams savo?
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 09:56)
Vau,nu pagaliau Sveikinu Gražaus augimo
Kaip pavadinot mažylę?
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 09 02, 08:41)
Juru kiaulyte
QUOTE(rozete @ 2014 09 02, 10:57)
tai kad man tose bazėse galva sukasi labai retai ten važiuojam, tai net nežinau kur kas, gal kartais konkrečiau žinot, kuriam korpuse būtų galima ieškoti?
Aš ten labiau tik į maisto turgu važiuoju. Bet kai vasara vyrą buvau nusitempusi, mačiau kelis skyrius, kur tik vaikiski rubai. Ten visokiu gėriu krikštynoms pridėta.
Penkiamečiui dar nežinau tiksliai. Idealiausia jam būtų planšetė (brolio įtaka). O aš tikiuosi išsisukti su kokiu žaislu ir gimtadienio švente
Ačiū už sveikinimus
Su vardu sunkiai buvo, Ernestai viskas aišku buvo, o sesei niekaip negalėjom išrinkti. Galų gale apsistojom ties labai nepopuliariu vardu. Pavadinom Raminta.
Su tuo ramumu bijau ką ir sakyti. Tokiu metu ir Ernesta rami buvo, o paskui prasidėjo košmaras
Šiaip praktiškai ištisai miega, pamaitinu kas 2-3 val ir vėl toliau parpia.
Kažkaip baisu po tokio Ernestos augimo, tai save nuteikinėju blogiausiam scenarijui...
Dėl dovanos dar negalvojom, pas mus šį savaitgalį 3 gimtadieniai nusimato, krikštadukrei 3 metukai sueina, tai pirkom šiandien dovaną.
Dėl krikšto drabužių, tai mano pusseserė lininius drabužėlius krikštui siuva
Su vardu sunkiai buvo, Ernestai viskas aišku buvo, o sesei niekaip negalėjom išrinkti. Galų gale apsistojom ties labai nepopuliariu vardu. Pavadinom Raminta.
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 09 02, 11:41)
Su tuo ramumu bijau ką ir sakyti. Tokiu metu ir Ernesta rami buvo, o paskui prasidėjo košmaras
Šiaip praktiškai ištisai miega, pamaitinu kas 2-3 val ir vėl toliau parpia.
Kažkaip baisu po tokio Ernestos augimo, tai save nuteikinėju blogiausiam scenarijui...
Dėl dovanos dar negalvojom, pas mus šį savaitgalį 3 gimtadieniai nusimato, krikštadukrei 3 metukai sueina, tai pirkom šiandien dovaną.
Dėl krikšto drabužių, tai mano pusseserė lininius drabužėlius krikštui siuva
QUOTE(Terapankė @ 2014 09 02, 18:05)
Juru kiaulyte
man nepatinga tokie gyvūnai,kad ir labai norėtų nepirkčiau:)nes vistiek prižiūrėti tenka tėvams:) Mes turim žuvytes,tai kai prašai,kad reik duot valgyt žuvytėms,tai didžiausias vargas jam gaunasi
QUOTE(Paslaptele @ 2014 09 02, 23:09)
Svarbu jums vardas patinka,čia manau neturi būt motyvo populiarus ar nepopuliarus:)
Aukite sveikos!
QUOTE(Paslaptele @ 2014 09 02, 22:09)
Gražus vardukas
Apie dovanas dar negalvojau,bet jau reiktų prdėt.Gerai,kad norų jokių kaip ir nėra.Nebent šventės vaikų kambary norės
O aš dar su klausimu:)
kokius stalo žaidimus žaidžiate ir kiek detalių dėliones dėliojat?
pakolkas lauke lakstom iki vakaro,bet jau mąstau,ką žiemą veiksim
kokius stalo žaidimus žaidžiate ir kiek detalių dėliones dėliojat?
pakolkas lauke lakstom iki vakaro,bet jau mąstau,ką žiemą veiksim