Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Mes irgi dažnai saviškei kartojam kad mylim. Aš ir vyrui dažnai tai sakau blush2.gif man tai kažkaip svarbu. Ernestai meilės "priepuoliai" rytais užeina, kai atbėga pas mane į lovą, tada apsikabina ir sako kad labai pasiilgo ir kad myli smile.gif
Pas mus irgi tokių anekdotinių situacijų būna.
Turim tokią tradiciją, išeinant iš mano tėvų, ji visada visiems išdalina bučkius. Kada čia apsisuko nepabučiavusi ir bėga link mašinos. Sakau - o bučkiai? O ji taip atsisuko ir sako - nu mamyte, kiek gi galima bučiuotis? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 08 18, 19:30)
Beje, kažkaip va susimąsčiau, ar dažnai sakot ir jums vaikas sako, kad jus myli?

Man atrodo, kad apsikabinimai ir "aš tave myliu" yra labai svarbu. Taigi, pas mus šeimoje tai labai propaguojama. Jau ir mažoji net moka sakyti myliu wub.gif Vyrui buvo sunkiau priprasti, nes pas jį šeimoje tai nebuvo labai vartojama smile.gif
Atsakyti
Labučkis mamukai 4u.gif

Jau nuo pavasario dirbu kaip ir per du darbus, laiko visiškai neturiu niekam, dėl to ir pas Jus čia beveik neužsuku. Po savo darbo pagrindinio, vakarais dar nagučius grąžinu visoms norinčioms ax.gif Kartais vėlai vakare įsijungiu, perskaitau, pasigrožiu visu jau tokiais dideliais vaikučiais ir vėl išsijungiu.

Mačiau paskutinė diskusija apie "Myliu", tai va, maniškis man tai sako į dieną gal apie 100 kart doh.gif biggrin.gif Kadangi visą rugpjūtįi buvo pas močiutę, tai dabar sako taip: močiutę myliu labai, o tave mamyte labai minkštai ir švelniai wub.gif lotuliukas.gif

Skaičiuot skaičiuojam ir jau vos ne iki šimto, skaičius pažįstam, o vat su raidėm esam vis dar susipykę schmoll.gif
Papildyta:
Kelios foto pasirodymui smile.gif
user posted image
user posted image

O čia padeda mamai kibinus daryt lotuliukas.gif
user posted image[/URL]
Atsakyti
SVEIKUTĖS!!!!!
Labai,labai jūsų pasiilgau,bet artėjant spaliui prisiminiau,kad begėdė,jog neatlekiu,bent labas pasakyt:)Nežinau kodėl,kelias mačiau tik po kartą,bet man šis forumas toks artimas 4u.gif Kai kurios Fb yra drauguose,bet vistiek bendravimas ne toks rolleyes.gif
Sveikinu visas susilaukusias atžalų,kitas besilaukiančias,labai džiugu,kad augam visi sveiki ir dideli:bigsmile:
Mūsų fronte didelių pokyčių nėra,kaip tik nemoku su dičkiu susikalbėti,jautruolis kaip reta,sakiau mergaitė gal čia turėjo būti, balso toną pakelsi, ne taip pažiūrėsi jau žiūrėk rauda.Su broliu irgi nelabai draugauja, dalintis žaislais nenori, iš brolio viską atiminėja,erzina brolį, ir retkarčiais ir broliui kliūna.Bandau kalbėt,bet visuomet atsakymas: nežinau:) Auklėtojos sakė vaikas nepriekaištingas, nusikundimų juo jokių ir paslaugus ir mandagus,tai gal čia aš namie kaip ragana? cool.gif
pasirodom ir mes:)
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Visi vaikučiai nuostabūs ir jau kokie dideli wub.gif
Berniukų mamytes, gal kuri šiemet ruošiasi pardavinėt jūsų išaugtą kombinezoną Columbia Buga 4T ??
Atsakyti
Labas.

Užsukau pasilabinti. Kolkas nelabai galiu prieiti prie kompo - negaliu sėdėti blush2.gif o per telefoną rašyti nu žiauriai nepatogu doh.gif

Gražūs visų vaikučiai, tokie jau dideli wub.gif o dar visai neseniai buvo tokios kruopytės wub.gif

O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau ax.gif

Tai, kaip suprantu, dabar lauksim žinių iš Aušrytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau  ax.gif

Tai, kaip suprantu, dabar lauksim žinių iš Aušrytės  wub.gif

Sveikinimai wub.gif Ramiu nakteliu, skanaus pienelio wink.gif ar didele dukryte gime?

o as dar laukiu smile.gif iki spalio vidurio dar laiko yra smile.gif o jau sunku daros...

Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 08 31, 13:07)
Sveikinimai wub.gif Ramiu nakteliu, skanaus pienelio wink.gif ar didele dukryte gime?

o as dar laukiu smile.gif iki spalio vidurio dar laiko yra smile.gif o jau sunku daros...

Ačiū smile.gif

Gimė 52 cm ir 3380 g. Sakyčiau normali smile.gif

Ar jau nusprendei kur gimdysi?
Atsakyti

O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif

Dideli sveikinimai mamytei ir dukrytei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2014 09 01, 13:29)
Dideli sveikinimai mamytei ir dukrytei  wub.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Paslaptele, sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti

O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė smile.gif kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau  ax.gif

sveikinimai wub.gif

ir su rugsėjo 1 visus sveikinam biggrin.gif

buvom šiandien darželyje apsižiūrėt, tai mažius nelabai dar suprato kaip ten kas biggrin.gif o didysis tai jau ašarojo truputį doh.gif nesuprantu ar jis verks ir kai į mokykla reiks eit, jau ne tiek daug ir liko doh.gif atrodo tikrai nėra mamyčiukas, pas mamą kai atostogavom, tai jos sesuo pro šalį važiavo ir užsuko, tai pasiūlė jam kartu važiuot į kaimą, tai jis net negalvodamas sutiko ir išvarė su ja, na tikrai nėra taip kad prisirišęs prie tėvų, na bet su daržu tai kažkokia jam katorga biggrin.gif
Atsakyti