Mes irgi dažnai saviškei kartojam kad mylim. Aš ir vyrui dažnai tai sakau man tai kažkaip svarbu. Ernestai meilės "priepuoliai" rytais užeina, kai atbėga pas mane į lovą, tada apsikabina ir sako kad labai pasiilgo ir kad myli
Pas mus irgi tokių anekdotinių situacijų būna.
Turim tokią tradiciją, išeinant iš mano tėvų, ji visada visiems išdalina bučkius. Kada čia apsisuko nepabučiavusi ir bėga link mašinos. Sakau - o bučkiai? O ji taip atsisuko ir sako - nu mamyte, kiek gi galima bučiuotis?
QUOTE(Ligrafi @ 2014 08 18, 19:30)
Beje, kažkaip va susimąsčiau, ar dažnai sakot ir jums vaikas sako, kad jus myli?
Man atrodo, kad apsikabinimai ir "aš tave myliu" yra labai svarbu. Taigi, pas mus šeimoje tai labai propaguojama. Jau ir mažoji net moka sakyti myliu Vyrui buvo sunkiau priprasti, nes pas jį šeimoje tai nebuvo labai vartojama
Labučkis mamukai
Jau nuo pavasario dirbu kaip ir per du darbus, laiko visiškai neturiu niekam, dėl to ir pas Jus čia beveik neužsuku. Po savo darbo pagrindinio, vakarais dar nagučius grąžinu visoms norinčioms Kartais vėlai vakare įsijungiu, perskaitau, pasigrožiu visu jau tokiais dideliais vaikučiais ir vėl išsijungiu.
Mačiau paskutinė diskusija apie "Myliu", tai va, maniškis man tai sako į dieną gal apie 100 kart Kadangi visą rugpjūtįi buvo pas močiutę, tai dabar sako taip: močiutę myliu labai, o tave mamyte labai minkštai ir švelniai
Skaičiuot skaičiuojam ir jau vos ne iki šimto, skaičius pažįstam, o vat su raidėm esam vis dar susipykę
Papildyta:
Kelios foto pasirodymui
O čia padeda mamai kibinus daryt
[/URL]
Jau nuo pavasario dirbu kaip ir per du darbus, laiko visiškai neturiu niekam, dėl to ir pas Jus čia beveik neužsuku. Po savo darbo pagrindinio, vakarais dar nagučius grąžinu visoms norinčioms Kartais vėlai vakare įsijungiu, perskaitau, pasigrožiu visu jau tokiais dideliais vaikučiais ir vėl išsijungiu.
Mačiau paskutinė diskusija apie "Myliu", tai va, maniškis man tai sako į dieną gal apie 100 kart Kadangi visą rugpjūtįi buvo pas močiutę, tai dabar sako taip: močiutę myliu labai, o tave mamyte labai minkštai ir švelniai
Skaičiuot skaičiuojam ir jau vos ne iki šimto, skaičius pažįstam, o vat su raidėm esam vis dar susipykę
Papildyta:
Kelios foto pasirodymui
O čia padeda mamai kibinus daryt
[/URL]
SVEIKUTĖS!!!!!
Labai,labai jūsų pasiilgau,bet artėjant spaliui prisiminiau,kad begėdė,jog neatlekiu,bent labas pasakyt:)Nežinau kodėl,kelias mačiau tik po kartą,bet man šis forumas toks artimas Kai kurios Fb yra drauguose,bet vistiek bendravimas ne toks
Sveikinu visas susilaukusias atžalų,kitas besilaukiančias,labai džiugu,kad augam visi sveiki ir dideli:bigsmile:
Mūsų fronte didelių pokyčių nėra,kaip tik nemoku su dičkiu susikalbėti,jautruolis kaip reta,sakiau mergaitė gal čia turėjo būti, balso toną pakelsi, ne taip pažiūrėsi jau žiūrėk rauda.Su broliu irgi nelabai draugauja, dalintis žaislais nenori, iš brolio viską atiminėja,erzina brolį, ir retkarčiais ir broliui kliūna.Bandau kalbėt,bet visuomet atsakymas: nežinau:) Auklėtojos sakė vaikas nepriekaištingas, nusikundimų juo jokių ir paslaugus ir mandagus,tai gal čia aš namie kaip ragana?
pasirodom ir mes:)
Labai,labai jūsų pasiilgau,bet artėjant spaliui prisiminiau,kad begėdė,jog neatlekiu,bent labas pasakyt:)Nežinau kodėl,kelias mačiau tik po kartą,bet man šis forumas toks artimas Kai kurios Fb yra drauguose,bet vistiek bendravimas ne toks
Sveikinu visas susilaukusias atžalų,kitas besilaukiančias,labai džiugu,kad augam visi sveiki ir dideli:bigsmile:
Mūsų fronte didelių pokyčių nėra,kaip tik nemoku su dičkiu susikalbėti,jautruolis kaip reta,sakiau mergaitė gal čia turėjo būti, balso toną pakelsi, ne taip pažiūrėsi jau žiūrėk rauda.Su broliu irgi nelabai draugauja, dalintis žaislais nenori, iš brolio viską atiminėja,erzina brolį, ir retkarčiais ir broliui kliūna.Bandau kalbėt,bet visuomet atsakymas: nežinau:) Auklėtojos sakė vaikas nepriekaištingas, nusikundimų juo jokių ir paslaugus ir mandagus,tai gal čia aš namie kaip ragana?
pasirodom ir mes:)
Sveikos
Visi vaikučiai nuostabūs ir jau kokie dideli
Berniukų mamytes, gal kuri šiemet ruošiasi pardavinėt jūsų išaugtą kombinezoną Columbia Buga 4T ??
Visi vaikučiai nuostabūs ir jau kokie dideli
Berniukų mamytes, gal kuri šiemet ruošiasi pardavinėt jūsų išaugtą kombinezoną Columbia Buga 4T ??
Labas.
Užsukau pasilabinti. Kolkas nelabai galiu prieiti prie kompo - negaliu sėdėti o per telefoną rašyti nu žiauriai nepatogu
Gražūs visų vaikučiai, tokie jau dideli o dar visai neseniai buvo tokios kruopytės
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau
Tai, kaip suprantu, dabar lauksim žinių iš Aušrytės
Užsukau pasilabinti. Kolkas nelabai galiu prieiti prie kompo - negaliu sėdėti o per telefoną rašyti nu žiauriai nepatogu
Gražūs visų vaikučiai, tokie jau dideli o dar visai neseniai buvo tokios kruopytės
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė kažkaip, kai gydytoja tada nepamatė kas pilvuke gyvena, tai buvo tokia mintis, kad greičiausiai bus dukrytė, bet nesinorėjo per daug įsijausti, tai labai ta tema ir negalvojau
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 31, 10:56)
Sveikinimai Ramiu nakteliu, skanaus pienelio ar didele dukryte gime?
o as dar laukiu iki spalio vidurio dar laiko yra o jau sunku daros...
QUOTE(ausryte.b @ 2014 08 31, 13:07)
Sveikinimai Ramiu nakteliu, skanaus pienelio ar didele dukryte gime?
Ačiū
Gimė 52 cm ir 3380 g. Sakyčiau normali
Ar jau nusprendei kur gimdysi?
O šiaip aš su žiniom. Rugpjūčio 25 d. 8:00 gimė mūsų Paslapčiukas - dukrytė
Dideli sveikinimai mamytei ir dukrytei
Paslaptele, sveikinimai
sveikinimai
ir su rugsėjo 1 visus sveikinam
buvom šiandien darželyje apsižiūrėt, tai mažius nelabai dar suprato kaip ten kas o didysis tai jau ašarojo truputį nesuprantu ar jis verks ir kai į mokykla reiks eit, jau ne tiek daug ir liko atrodo tikrai nėra mamyčiukas, pas mamą kai atostogavom, tai jos sesuo pro šalį važiavo ir užsuko, tai pasiūlė jam kartu važiuot į kaimą, tai jis net negalvodamas sutiko ir išvarė su ja, na tikrai nėra taip kad prisirišęs prie tėvų, na bet su daržu tai kažkokia jam katorga