Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Terapankė @ 2014 08 13, 19:15)
OJ ne ne, ne katalikiska mes. Manoji nekrikstyta ir del mokyklos to daryti nesiruosiau  smile.gif  Juolab eit i baznycia. Mini lenkija mano katalikiskoj mokykloj  schmoll.gif  Yra geru tikrai ir "state" mokylu, o vidurinej mokyklai,jei dar busiu cia ir kur gyvenu jau turiu plana. Tik reik investuot i vaika, ir ta linkme "pasukti".Nes sugebejimu tam ji turi  smile.gif

Foxy situ plaukuciu jau nera  smile.gif

na musu specialiai del to nekrikstijo nes jau buvo krisktyta, bet ten jei ne katalikiška kur jie gyvena vadinas es su babajais indusais ir visokiais kitokiais. ten i ta daug norinciu patekt o atranka griezta tai dziaugias labai. bet tik tiek kad ruosias isikelt is ten tai va vel bs galvos skausmas kur kitur vest sad.gif
jie ne paciam londone gyvena.
Atsakyti
Labas smile.gif

Vakar mano mergina pareiškė - aš įsimylėjau Benediktą blink.gif
Mes su vyru šoke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 14, 09:10)
Labas smile.gif

Vakar mano mergina pareiškė - aš įsimylėjau Benediktą  blink.gif
Mes su vyru šoke  blink.gif

Dziaukites, kad ne kokia mergaite biggrin.gif
mums tai jau iprasta, parejes is darzelio vis kita buna issirinkes. O cia kazkada buvom lauke ant kartykliu, karstesi ir susidraugavo su tokia mergaite kokiais dviem metais vyresne. Zodziu, jau reikejo namo iseit, tai jis jau man paskui eidamas sako, gaila kad reikejo iseit, smagu buvo, o ir mergaite visai nieko buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 08 14, 10:10)
Vakar mano mergina pareiškė - aš įsimylėjau Benediktą  blink.gif
Mes su vyru šoke  blink.gif

Maniškė, kai buvo 3 metų, lankė darželį Elektrėnuose, o sekančiais metais pradėjo lankyti darželį Kaune. Taigi, kai sužinojo, kad į Elektrėnus nebeis, tai kilo klausimas, o tai kaip ji toliau su Benediktu bendraus. Atsakiau, kad tikriausiai nebebendraus, tai ji tada supyko, kad mes jų gražią draugystę išardėm ir jie nebendraudami negalės ateity susituokti ... biggrin.gif

QUOTE(Giedr@ @ 2014 08 14, 10:22)
o ir mergaite visai nieko buvo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dičkei meilės-simpatijos dar kažkaip enaktualios, t.y. gal tik nekalba ir nepasakoja, o va jos piodružkė-kaimynė, tai jau ir bučiuojas už kampo, po to mamos klausia-ar tai gražu? biggrin.gif Mama paklausė su kuo bučiavosi, pasakė visai kito vardą, nei iki šiol buvo minėjus, o atsakymas į klausimą, kodėl su kitu bučiavosi: "Ano tai nebuvo" biggrin.gif
Kaip negražiai beskambėtų, bet ji jau man daugiau nei prieš metus pasirodė visiškai mergiotiška-barakuda (o josios tėvai visiški paprasti, tėtis biologas, mama mokslininkė), iš daugelio situacijų, tvirtinasi "atrodymai", ale džiugu, kad Erta geriausios draugės įpročių neperima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 14, 07:03)
su babajais indusais ir visokiais kitokiais.

Nai nai kaip negražiai :-) bet nesiplesiu svarbiausia patenkinti :-)
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2014 08 14, 10:22)
Dziaukites, kad ne kokia mergaite  biggrin.gif
mums tai jau iprasta, parejes is darzelio vis kita buna issirinkes. O cia kazkada buvom lauke ant kartykliu, karstesi ir susidraugavo su tokia mergaite kokiais dviem metais vyresne. Zodziu, jau reikejo namo iseit, tai jis jau man paskui eidamas sako, gaila kad reikejo iseit, smagu buvo, o ir mergaite visai nieko buvo  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2014 08 14, 10:50)
Maniškė, kai buvo 3 metų, lankė darželį Elektrėnuose, o sekančiais metais pradėjo lankyti darželį Kaune. Taigi, kai sužinojo, kad į Elektrėnus nebeis, tai kilo klausimas, o tai kaip ji toliau su Benediktu bendraus. Atsakiau, kad tikriausiai nebebendraus, tai ji tada supyko, kad mes jų gražią draugystę išardėm ir jie nebendraudami negalės ateity susituokti ...  biggrin.gif

Eina sau. Aš galvojau kad čia tik maniškė taip biggrin.gif
Nors dar apie santuoką neteko kalbų girdėti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, prajuokinot, panos lotuliukas.gif

Maniškiui kol kas meilės neaktualios. Jam svarbu linksmai pažaisti ax.gif Berniukai grupėje kažko nenoriai bendrauja su Korneliuku blink.gif Na jis jaunesnis, lėtesnis. Mergaitės mielai priima į savo būrį, nes jis toks džentelmeniškas: duris atidaro, praleidžia, nesimuša ir už kasų netampo blush2.gif Vieną kartą sakė, kad turi draugę Beatričę (jau kasos ilgumo) doh.gif
Tarp kitko, labai jam patinka mano plaukus šukuoti. Turim tradiciją – kas vakarą jis man plaukus pašukuoja, pasako, kad mane labai myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 08 18, 14:23)
...kas vakarą jis man plaukus pašukuoja, pasako, kad mane labai myli wub.gif

Mūsų mažoji plauksu šukuoja tėčiui, nes jo ilgesni truputį biggrin.gif

Beje, kažkaip va susimąsčiau, ar dažnai sakot ir jums vaikas sako, kad jus myli? Pvz., mes per dieną vienas kitam sakom tikrai dažnai, taip įpratom-įpratinom. Sesės šeimoj (beje kaip ir mano-tėvų šeimoj) tai tipo visi žino ir apie tai kalbėt nuolat nemato prasmės, o man atrodo, kad to reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 08 18, 16:30)
Beje, kažkaip va susimąsčiau, ar dažnai sakot ir jums vaikas sako, kad jus myli?

Labai daznai tiek as, tiek tetis ir Ieva mums sako daznai. Man irgi atrodo, kad tai labai svarbu.
Atsakyti
mes irgi sakome, manau, kad svarbu.

Kaip tam anekdote smile.gif Močiutė sako seneliui: kodėl tu man nesakai, kad myli. Senis sako: Vieną kartą pasakiau, jeigu kas nors keisis, pranešiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 08 18, 19:30)
Mūsų mažoji plauksu šukuoja tėčiui, nes jo ilgesni truputį biggrin.gif

Beje, kažkaip va susimąsčiau, ar dažnai sakot ir jums vaikas sako, kad jus myli? Pvz., mes per dieną vienas kitam sakom tikrai dažnai, taip įpratom-įpratinom. Sesės šeimoj (beje kaip ir mano-tėvų šeimoj) tai tipo visi žino ir apie tai kalbėt nuolat nemato prasmės, o man atrodo, kad to reikia... blush2.gif

Mūsų tetukas irgi turi plaukučius ilgesnius, bet mano vis tiek ilgesni biggrin.gif

Mes dažnai sakom. Mums labai svarbu. Tik mažasis anekdotą man iškrėtė.
Važiuojam autobusu ir aš jam tyliai sakau: Myliu tave.
O jis man taip garsiai, kad net prailginto autobuso galas girdėjo: Nugi kiek kartų sakysi myliu ir myliu doh.gif
Galvojau į žemę sulįsiu unsure.gif doh.gif
Po minutės pats man: Mama, aš tave myliu (bet jau tyliai) lotuliukas.gif
Atsakyti