Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(_Foxy_ @ 2014 08 12, 09:29)
Maniškė per metus paaugo 4 cm ir 2,5 kg, tai dabar jau 108 cm ir 17 kg smile.gif

Mano čia mažiausia turbūt, 103 cm ir 15,5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2014 08 12, 10:56)
Mano čia mažiausia turbūt, 103 cm ir 15,5 kg smile.gif

tai kiek zinau mam irgi kaip coliuke biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Na, mano pupa 111 cm ūgio ir 20 kg svorio. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 12, 11:55)
tai kiek zinau mam irgi kaip coliuke biggrin.gif

Na taip biggrin.gif
Atsakyti
Ieva 114 ir apie 20 kg.Rubus perku 5-6 metu. Platus jos kuno sudejimas,i tetes.Ieva turejo darzeli isleistuves i mokykla wub.gif Ieva

Plaukus vel nukirpau trumpai- kare. truputeli liudi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 12 rugpjūčio 2014 - 19:49
QUOTE(Terapankė @ 2014 08 12, 20:48)
Ieva 114 ir apie 20 kg.Rubus perku 5-6 metu. Platus jos kuno sudejimas,i tetes.Ieva turejo darzeli isleistuves i mokykla  wub.gif Ieva

Plaukus vel nukirpau trumpai- kare. truputeli liudi  smile.gif

kaip fainai smile.gif
seses mergaite irgi jau i mokyklele eis bet tokiu isleistuviu nebuvo pas juos.
ar gavot gera mokykla?
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 12, 18:52)
kaip fainai smile.gif
seses mergaite irgi jau i mokyklele eis bet tokiu isleistuviu nebuvo pas juos.
ar gavot gera mokykla?

Gavo mano pirmu numeriu pasirinkta mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 08 12, 20:48)
Ieva turejo darzeli isleistuves i mokykla 

Kokia graži wub.gif Ir plaukučiai labai labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 11, 22:06)
labas nu kokie visi grazus ir grazios smile.gif

kaip auga Jūsų vaikai? maniškis paaugo per metus 7 cm ir tik 1 kg  lotuliukas.gif tai dabar 107 ir 17 kg toks iš mažųjų biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Maniškis paaugo nuo pavasario 8 cm, akyse išsitempė blink.gif Svorio nežinau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į pažymą, nes tėvelis pas daktarus vaiką vedžioja ax.gif Man neišeina su darbu, pasikeitė darbo valandos ax.gif

Vakar grįžtu iš darbo – MB užvakavo pora slovikų pomidorų blink.gif Šoką gavau. Pati gyvenime nesu nieko vakavus... doh.gif
Tai dideliu bučkiu apdovanojau ir tyliai pasidžiaugiau savo MB wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 08 12, 23:03)
Gavo mano pirmu numeriu pasirinkta mokykla  smile.gif

vaalio... mano sese irgi gavo katalikiska labai dziaugias nes del to turejo kiekviena sekmadieni misiose sedet biggrin.gif nu bet svarbu gavo visi laimingi biggrin.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 08 13, 09:07)
Sveikos, damos 4u.gif
drinks_cheers.gif

Maniškis paaugo nuo pavasario 8 cm, akyse išsitempė  blink.gif Svorio nežinau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į pažymą, nes tėvelis pas daktarus vaiką vedžioja  ax.gif Man neišeina su darbu, pasikeitė darbo valandos  ax.gif

Vakar grįžtu iš darbo – MB užvakavo pora slovikų pomidorų  blink.gif Šoką gavau. Pati gyvenime nesu nieko vakavus...  doh.gif
Tai dideliu bučkiu apdovanojau ir tyliai pasidžiaugiau savo MB  wub.gif  thumbup.gif

uhuuuu šaunuolis TB
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 13, 07:09)
vaalio... mano sese irgi gavo katalikiska labai  dziaugias nes del to turejo kiekviena sekmadieni misiose sedet biggrin.gif nu bet svarbu gavo visi laimingi  biggrin.gif

OJ ne ne, ne katalikiska mes. Manoji nekrikstyta ir del mokyklos to daryti nesiruosiau smile.gif Juolab eit i baznycia. Mini lenkija mano katalikiskoj mokykloj schmoll.gif Yra geru tikrai ir "state" mokylu, o vidurinej mokyklai,jei dar busiu cia ir kur gyvenu jau turiu plana. Tik reik investuot i vaika, ir ta linkme "pasukti".Nes sugebejimu tam ji turi smile.gif

Foxy situ plaukuciu jau nera smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kokie jau visi gražūs ir dideli wub.gif
Maniške 106cm ir 17,4kg. Per metus +7cm.
Atsakyti