Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Ligrafi @ 2014 07 16, 18:19)
Ahoi  4u.gif
Slenka dienos ir tiek, retai beilendu čia pas jus smile.gif

Mano ponia  wub.gif
user posted image

Kai kasos graaaaaazumo!!! thumbup.gif wub.gif pas mus tai jos visai nenori augti sad.gif
Atsakyti
O cia mano grazuolina smile.gif Butu smagu kad pasirodytumet, nors dauguma FB turiu, bet ne visas. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 07 16, 23:18)
O  cia mano grazuolina  smile.gif Butu smagu kad pasirodytumet, nors dauguma FB turiu, bet ne visas.  user posted image

Kokia pasikeitus! Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Damos kokios gražios wub.gif Jau tokios išaugusios! Kaip vaikai greitai auga!

user posted image
Čia mano Korneliukas wub.gif (sorry už kokybę)
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 07 16, 22:16)
Kai kasos graaaaaazumo!!! thumbup.gif  wub.gif  pas mus tai jos visai nenori augti sad.gif

Turim aga, auga dauganaujų, ale kai šukuot reik tai ir pykstamės dažnai biggrin.gif O kai tų jaunų priaugę, nesusiriša, lend aį akis, aš bandau vis sušukuot-surišt tvirčiau, tai tenka prisigalvot šukuosenų biggrin.gif
Su mažaja lengviau kol kas, kol trumpi, ale jau pavydi sesei ir augina kasas smile.gif
Beje, mes turim jau dovanas gimtadienines biggrin.gif Neišlaukaiu, didvyriškai iškentėjo smile.gif
Kas ataspės? tongue.gif
Nu va, norėjau fotkę įdėt, pasirodo nebemoku arba pasikeitė kažkas sad.gif
Bandau nuorodą: Ertutė

QUOTE(Terapankė @ 2014 07 16, 23:18)
O  cia mano grazuolina  smile.gif

Gražuolina biggrin.gif Niu tikrai, kad graži-inai smile.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 07 17, 11:20)
Kaip vaikai greitai auga!

Čia mano Korneliukas  wub.gif  (sorry už kokybę)

drinks_cheers.gif

Vyras blondinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 08 08, 23:05)

Beje, mes turim jau dovanas gimtadienines biggrin.gif Neišlaukaiu, didvyriškai iškentėjo smile.gif
Kas ataspės? tongue.gif

Pradūrėt ausytes bigsmile.gif Abiem?

Uj,kokie visi gražūs ir pasikeitę wub.gif
Atsakyti
labas nu kokie visi grazus ir grazios smile.gif

kaip auga Jūsų vaikai? maniškis paaugo per metus 7 cm ir tik 1 kg lotuliukas.gif tai dabar 107 ir 17 kg toks iš mažųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 08 11, 18:26)
Pradūrėt ausytes  bigsmile.gif  Abiem?

Aga, ausytes, abiem, pas mus po vieną nebūna beveik nieko biggrin.gif

QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 11, 22:06)
kaip auga Jūsų vaikai? maniškis paaugo per metus 7 cm ir tik 1 kg  lotuliukas.gif tai dabar 107 ir 17 kg toks iš mažųjų biggrin.gif

hmmm, bandau prisimint kiek buvo pernai, tai kiek pamenu, kad paaugo irgi apie 7 cm, priaugo gal 2 kg, tai jau 114 cm yra, mažoji 110 cm jau, o sveria tai didž. 20 kg, mažoji-19 kg. smile.gif Jau manau rūbus bendrai dėsiu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 08 11, 21:06)
kaip auga Jūsų vaikai? maniškis paaugo per metus 7 cm ir tik 1 kg  lotuliukas.gif tai dabar 107 ir 17 kg toks iš mažųjų biggrin.gif

Mes nuo praeitu metu rudens paaugom 8 cm (buvo 1m dabar 1m ir 8cm ) o svoris toks pat 19kg.
Atsakyti

Maniškė per metus paaugo 4 cm ir 2,5 kg, tai dabar jau 108 cm ir 17 kg smile.gif
Atsakyti

Maniškė paaugo 6cm ir 3kg smile.gif dabar 113.5cm ir 22kg smile.gif
Atsakyti
nu tai kažkiek nuraminot biggrin.gif nes jei lyginu su seses mergaite tai plaukai šiaušias. nes ta keliom dienom vyresne bet visa galva už Roką didesnė biggrin.gif nu bet mergaitės dabar auga greičiau bernai styps vėliau...
mes tai džiaugiamės paskutinėmis vasaros dienomis. ši vasara toookia akyvi buvo, tik spėk suktis ir daiktų dėliot į tašę iš tašės biggrin.gif jaučiu bus sunku ir man ir Rokui pareit į ritmą po ilgų atostogų.
Atsakyti