Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Terapankė @ 2014 06 23, 19:50)
Netoli, 15 minuciu. biggrin.gif  Issiskyrem  4u.gif

Ups,sorry blush2.gif Svarbu Ievai gerai,o tu priprasi wink.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2014 06 26, 17:41)
Bet jau sveikstam...

Bet Jūs man durnai paaiškinkit. Lopšelyje gali būti 15 vaikų. Darželyje 20. Tai kaip pervedus lopšelinukus į darželį jau jų yra 26. Tai lopšelyje teik daug viršaus buvo priimta? Tai va mes į darželį nepapuolėm.

Sveikatytės jum daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu čia aš galiu pasakyti,kad čia yra daržęlio direktorės kompetencija. Pvz. į lopšelio grupes priima po 15 vaikų,mūsų direktorė pasakė,kad lopšelio grupėj bus 20 sarašinių vaikų.Nes vistiek visi 20 niekada neateina,o suteikti kitam vaikui šansą norisi.Tas pats pas vyresnėlę grupėje,yra daugiau vaikų,nei lovų>Už tai džiaugiuosi,nes kiti vaikai anko daugiau,negu tie,kur ateina su prioritetais.Žodžiu,čia tik nuo direktorės norų,ūpo ir vio kito priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 06 28, 19:31)
Ups,sorry  blush2.gif  Svarbu Ievai gerai,o tu priprasi wink.gif

Tai kad nera prie ko priprasti-viskas puikiai! Po tiek metu drauge, kai augom/brendom kartu-sutariam puikiai, bunam tryse ir jauciames gerai.Mes ne is tu- issiskyrem ir apsidrapste purvais isejom kitais keliais ax.gif gal uz tai i Ievai gerai nes mes nesipykstam. POra savaiteliu liudejo, bet daug kalbejom ir baiges liudeselis, mato mus drauge jai to uztenka. Zodziu turi ir mama ir teti kurie sutaria ir ko daugiau jiems reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 06 29, 11:02)
Tai kad nera prie ko priprasti-viskas puikiai! Po tiek metu drauge, kai augom/brendom kartu-sutariam puikiai, bunam tryse ir jauciames gerai.Mes ne is tu- issiskyrem ir apsidrapste purvais isejom kitais keliais  ax.gif gal uz tai i Ievai gerai nes mes nesipykstam. POra savaiteliu liudejo, bet daug kalbejom ir baiges liudeselis, mato mus drauge jai to uztenka. Zodziu turi ir mama  ir teti kurie sutaria ir ko daugiau jiems reikia  smile.gif

Oooo,jei šitaip jūs gražiai,tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 06 29, 09:27)
Oooo,jei šitaip jūs gražiai,tai super  thumbup.gif

Per 12 metu niekada taip nesutarem. Aisku, tam reikejo laiko, menesiuko kokio. Jam gal labiau, nes as iniciatore..Siaip gerai viskas, bet antra karta vargu ar daryciau, labai skaudus tokie dalykai, nors ir esi tikras savo spendimu..
Atsakyti
Sveikutes,

Terapanke, stipri tu motera 4u.gif buvo ir man uzeje, jau skyrybom prasyma buvau paruosus. Su vyru sutarem, kad graziuoju: turto nera, vaikas pas mane. Nu bet isvakarese ziurejau, kaip jis pro langa ziuri ir taip sirdi suspaude. Ta zmogu pazistu, zinau jo nuodemes, jis mano vaiko tevas ir mane myli. Nuodemes jo tapo nereiksmingos. Luzis ivyko, issiverkem, pasikalbejom ir gyvenam toliau. Tik jau skyrybom nebegrasinam unsure.gif

Buvau pas ginekologa. Dar gimdoj pilna gleivines, nors mm jau praejo... Nieko labai blogo nemato, tik lenvas uzdegimas nuo vaistu poveikio doh.gif Bet pìenlige migom uzpuole verysad.gif doh.gif

Atsakyti
vikusituka svarbu, kad viskas gerai. Suprantu kaip skaudu, bet tikėkimės, kad dievulis Jums padovanos stebuklėlį jau artimiausiu metu
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2014 06 29, 20:15)
vikusituka svarbu, kad viskas gerai. Suprantu kaip skaudu, bet tikėkimės, kad dievulis Jums padovanos stebuklėlį jau artimiausiu metu

4u.gif
Atsakyti
Labutes 4u.gif

Aciu visoms uz sveikinimus. Amelija turi sesyte Sofija. Myli, draugauja, nori vis panesiot, soskyte duot, rupintis visaip smile.gif Tik mama ne viska leidzia. Siek tiek su oziukais pabuna, matyt kad demesio maziau gauna ir mama nelabai prieinama pasidare, nes visa para maitina sese doh.gif Todel Amytes globa atiteko teciui bent jau menesi, kol nedirbs. Paskui neaisku kaip suksimes, nes as praktiskai be ranku, mazyte vis ant papo.

Vikusituka: linkiu nenuleist ranku 4u.gif
Terapanke: tikrai stipri moteris esi, kad pasiryzai. Svarbiausia, kad zinai jog tavo sprendimas visiems tik i nauda 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamukai, ar kuriem spaliukam jau kliba dantukai ir dygsta krūminiai nuolatiniai? Įtariu, kad mum vienu metu dygsta 2 krūminiai viršuj ir apčioj ir negana to, kliba vienas pieninis apatinis.. Ar gali dėl to būti tempa 38.6? verysad.gif
O ryt planuojam į Estijos pajūrį paatostogaut išlėkt.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldu444: 07 liepos 2014 - 00:08
labu,

saldu444, nu, žinok, neįsivaizduoju blink.gif mums tokie reiškiniai dar nevyksta unsure.gif
Bet, manau, kad dėl to temperatūra galėtų būti aukšta, nes organizmas galėjo pasilpti nuo dantukų augimo ir tas galėtų sukelti temperatūros pokyčius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2014 07 07, 00:49)
sveikos, mamukai, ar kuriem spaliukam jau kliba dantukai ir dygsta krūminiai nuolatiniai? Įtariu, kad mum vienu metu dygsta 2 krūminiai viršuj ir apčioj ir negana to, kliba vienas pieninis apatinis.. Ar gali dėl to būti tempa 38.6?  verysad.gif
O ryt planuojam į Estijos pajūrį paatostogaut išlėkt..  doh.gif

Sveika, man didčkiui užaugo visi dantys be jokių temperatūrų. Siulyčiau ieškoti kitų priežaščių. Augantiems dangtukams jau yra "praskintas" kelias nuo pieninių tad augimas yra visiškai nepastebimas.
Atsakyti
Ahoi 4u.gif
Slenka dienos ir tiek, retai beilendu čia pas jus smile.gif

Mano ponia wub.gif
user posted image
Atsakyti