Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(rozete @ 2014 06 13, 15:06)
ką mokiniesi ? smile.gif jau kaip aš negaliu namie prisiverst kažką mokintis, aš tik įstaigoj kokioj galėčiau, kai jau priverčia biggrin.gif
nors jei reikia ir namie galiu, va vyras buvo užsikasęs darbais tai teko ir man pirmą kart gyvenime autocad'ą pasileist ir apšvietimą daugiabučiuose dėliot  lotuliukas.gif

Smulku versla, neakivaizdiniu.
kai nebuvo maziukes, visai smagu buvo, turedavau laiko. o va kai maziuke, tingiu arba einu krapstytis namie ka, tvarkytis. Visad atsiskaitymus pasilieku paskutiniai dienai biggrin.gif ir vis kartoju: nu jau kita karta tai tik uzduoda ir darau potruputi... bet niekad nepasiteisino biggrin.gif lotuliukas.gif

o vyras isvare balandi, tai maziuke veziau pas mama palikti, kol baigiau siu metu atsiskaitymus, o jei kaip tik dantys dygo, tai vargsiuke verkdavo ir verkdavo verysad.gif Dar pas mama nuvaziuoju, tai padedu ant grindu maziuke ir verkia iskart, bijo tikriausiai kad vel paliksiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pragulejau kelias dienas ligoninej. Tiesiai is darbo variau. Tik suzinojau, kad laukiuos ir pradejau kraujuot. Negimdinis nestumas. Jau antra karta doh.gif vaistais sukele persileidima... teigia, kad issivalys pati gimda, bet man taip baisu. Echoskopo nedare ir paleido namo. Turiu tik viena kiausintaki. Po pirmo negimdinio isoperavo. Tai lb baisu antro netekti. Mazylis ramina: man taves lb gaila ir as tave lb myliu. Bet turi mane ir tetuka... unsure.gif
si karta lengviau buvo istverti..
Atsakyti
Labas smile.gif

Vikusituka, eik tu sau kaip baisu unsure.gif laikykis 4u.gif

O aš su naujienom. Kiek pasenusiom biggrin.gif Bombončiukei birželio 17-ą gimė dukrytė. Galime ją su tuo pasveikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 06 20, 11:32)

O aš su naujienom. Kiek pasenusiom biggrin.gif Bombončiukei birželio 17-ą gimė dukrytė. Galime ją su tuo pasveikinti  smile.gif

vau kaip smagu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 06 20, 11:15)
Sveikos,
Pragulejau kelias dienas ligoninej. Tiesiai is darbo variau. Tik suzinojau, kad laukiuos ir pradejau kraujuot. Negimdinis nestumas. Jau antra karta doh.gif  vaistais sukele persileidima... teigia, kad issivalys pati gimda, bet man taip baisu. Echoskopo nedare ir paleido namo. Turiu tik viena kiausintaki. Po pirmo negimdinio isoperavo. Tai lb baisu antro netekti. Mazylis ramina: man taves lb gaila ir as tave lb myliu. Bet turi mane ir tetuka... unsure.gif

Liūdna, kad tenka tokius dalykus išgyventi sad.gif bet laikykis! 4u.gif

O aš su naujienom. Kiek pasenusiom biggrin.gif Bombončiukei birželio 17-ą gimė dukrytė. Galime ją su tuo pasveikinti  smile.gif

Amelijai sesytė smile.gif sveikinimai!

Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 06 20, 10:15)
Sveikos,
Pragulejau kelias dienas ligoninej. Tiesiai is darbo variau. Tik suzinojau, kad laukiuos ir pradejau kraujuot. Negimdinis nestumas. Jau antra karta doh.gif  vaistais sukele persileidima... teigia, kad issivalys pati gimda, bet man taip baisu. Echoskopo nedare ir paleido namo. Turiu tik viena kiausintaki. Po pirmo negimdinio isoperavo. Tai lb baisu antro netekti. Mazylis ramina: man taves lb gaila ir as tave lb myliu. Bet turi mane ir tetuka... unsure.gif

Užjaučiu,laikykis 4u.gif

QUOTE(Paslaptele @ 2014 06 20, 10:32)

bigsmile.gif vau,smagu thumbup.gif Sveikinam 4u.gif
Gal pati užsuks pasigirti dar ax.gif

Mano merginos šiandien pagaliau sugrįžo namoooooooo thumbup.gif 4 savaites gyveno ta pas vienus,tai pas kitus senelius. Džiaugsmo labai daug visiem wub.gif Grįžo pasikeitusios,paaugusios,įdegusios wub.gif
Kažin po poros dienų nenorėsiu vėl jų išvežt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

sveikos,
siandien atsisveikinom su savo suniuku. man prasidejo didziules alergijos dar ligoninej, grizusi namo pasijutau dar blogiau. sunkiukas issikrauste pas vyro tevus. liudna namuose kazkaip unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 06 21, 13:57)
4 savaites gyveno ta pas vienus,tai pas kitus senelius.

Neisivaizduoju!! biggrin.gif kai Ieva nakvoja pas teti, man rauna stoga blush2.gif

Sveikinimai Bombonciukei ir Amelijai 4u.gif

Ar guodziaus? Inkstukai vel pavede sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 06 22, 21:31)
Neisivaizduoju!!  biggrin.gif  kai Ieva nakvoja pas teti, man rauna stoga  blush2.gif

Viską ištvertum,kai pasirinkmo nebūtų wink.gif(auklė per brangi,o seneliam vasaros darbai,tai drbo vs kartu kiek pavyko biggrin.gif ) O tėtis toli jūsų gyvena? unsure.gif

Ojej,liūdna verysad.gif Sveikatytės Ievutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 06 23, 13:32)
  O tėtis toli jūsų gyvena? unsure.gif

Netoli, 15 minuciu. biggrin.gif Issiskyrem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 23 birželio 2014 - 19:50
Labas mirksiukas.gif
Paatostogavom šiek tiek kaime, atšventėm mažosios pirmąjį gimtadienį bei krikštynas ax.gif Negaliu patikėti kaip greitai laikas bėga ... doh.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 06 20, 11:15)
Sveikos,

Oho ... Laikykis console.gif

Sveikinimai didžiausi Bombonciukei tokia gražia proga 4u.gif

QUOTE(Terapankė @ 2014 06 22, 22:31)

Sveikatytės Ievutei 4u.gif
Atsakyti
Oi čia pas jus kiek naujienų. Bombonciuke sveikinimai Jūsų šeimynai. Ievutei daug daug sveikatos. Vikusituka laikykis ir stiprėk.

O aš su savo darbais užsikasus. Darbe laikas spaudžia, o ir pavasaris mums nedėkingas vis su ligonine draugaujam. Tenka atlaikyti nemenkus "maratonus". Bet jau sveikstam...

Rozete neatrašiau tada tau. Neturim brolio pirmenybės darželyje, nes gyvenamąją vietą esam deklaravę kitam Vilniaus rajone, nei yra darželis. Bet galiausiai nuėjom pas direktorę ir sužinojom, kad į sesės amžiaus grupę nebus priimami vaikai šiemet, nes grupė jau perpildyta 6 vaikais. Bet Jūs man durnai paaiškinkit. Lopšelyje gali būti 15 vaikų. Darželyje 20. Tai kaip pervedus lopšelinukus į darželį jau jų yra 26. Tai lopšelyje teik daug viršaus buvo priimta? Tai va mes į darželį nepapuolėm.

Dėl vaiko sugebėjimo, tai paskaičius ką jūsų vaikučiai moka, tai maniškis nieko nemoka. Pažįsta gal tris raideles ir moka skaičiuoti iki 5. Iš skaičių pažįsta tik 2. smile.gif Bet užtai super konstruoja lego rinkinius skirtus 7-12 metų vaikams arba vyresniems. Pasiima knygutes skaito instrukcijas ir puikiai surinkinėja robotukus. Tik jau mamai tenka užsiimti programavimu ir tuos robotukus paleisti smile.gif
Atsakyti