QUOTE(Paslaptele @ 2014 06 13, 11:03)
Baigėsi mano darbai, nuo pirmadienio išeinu atostogauti
Darželio nuo birželio 1-os jau nebelankom, kai mano tokios ilgos atostogos, tai vasaras mes leidžiame namuose. Šiaip nematau reikalo vesti, nes sujungtos grupės, vaikai kiti, auklėtojos kitos, tai tik stresas vaikui. O namuose smagu, kai geras oras nuo ryto iki vėlyvo vakaro prabūna lauke.
Aušryte, mes planuojam vesti į mokyklą, aišku, jei viskas bus taip, kaip yra dabar.
Beje, kaip pati jautiesi? Gal jau žinote ką turėsite? (sorry, žinau kad durnas klausimas, mane jau pačią jis užkniso

)
Lyg ir sesę, bet tiksliai birželio gale tikimės sužinoti, labai įdomi padėtis buvo apžiūrint

Tomutė jau visiems sako, kad sesė

vyras irgi taip jaučia, o as beveik įsitikinusi, kad brolis

jaučiuosi visai kaip ne

dar praeitą savaitę draugės stebėjosi, kad jokio pilvo pas mane nesimato, bet jau dabar sparčiai augti pradėjo

tai jau šioks toks sunkumas po truputį pradeda jaustis
Man atostogos greičiausiai nuo rugpjūčio 4 dienos. Laukiu nesulaukiu... Bet dar reikės lėkti į Sodrą ir pasiteirauti, ar tikrai užteks darbo stažo
Pas mus grupes jungs tik nuo pirmadienio, bet, kiek mačiau, tik tris ar keturis vaikučius į mūsų grupę atkels, daug savų eina, pasikeitimo turbūt jokio ir nesijaus... Tai dar birželį eis į darželį, o po to iki rugpjūčio vidurio nei vienas darželis mūsų mieste nedirbs...