Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Labu dienu 4u.gif
QUOTE(Bertoska @ 2014 05 30, 11:15)
O šiaip tai Ema savarankiška, bet dažnai patingi. Arba kai aš skubu tai pati aprengiu. Ir dažnai pamaitinu, nes jei pati valgytų tai viskas su trim šaukštais ir pasibaigtų.

Kaip ir pas mus, tik tokios dvi biggrin.gif

QUOTE(divėja @ 2014 05 31, 21:00)
Nes aš tik pradėjau dirbti...

Tai pasipasakok kur wink.gif
Atsakyti
kaip senei buvusi sioje temukėje. blush2.gif ax.gif
rodomes ir mes
Titas su sese Vytaute

Ligrafi - ar nuotraukele atsiusti i el.p. ? (neatsimenu siunciau ar ne)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 10 birželio 2014 - 20:44
Sveikos, merginos smile.gif

Man vasarai atostogų nenusimato. Perėjau dirbti į kitą vietą tik toj pačioj įmonėj. Bet jau priklausau kitam departamentui ir valdžia keičiasi, taigi atostogos irgi... doh.gif o buvo suplanuota liepai... verysad.gif
Kornelijui gavau logopedinį darželį, turim kalbos problemų verysad.gif Vaikas stengiasi kalba, bet jau labai painioja ir raides, ir liezuviuko nepakelia, nors tikrai nėra „pririštas“. Vyko daug smulkių pasikeitimų, bet svarbiausia jau pasipasakojau ax.gif
Tik maniškis labai jau mamyčiukas pasidaręs. Ankščiau be problemų pasilikdavo ir pas uošvius, ir pas mano mamą, o dabar truputį pabūna ir verkti pradeda: „Noriu mamos“ blink.gif Ar ir kitom taip? Dėl to, kad pakeičiau darbą tai tikrai negalėjo vaikas sureaguoti, nes darbo valandos palankios ir aš jau būnu namie, kada jis pareina iš darželio... unsure.gif
Atsakyti
maniškis tai kita prasme mamyčiukas, pastoviai mama tą mama aną, galėtų ir tėčio elementarių dalykų paprašyt, na kaip šviesą uždegt ar paduot kažką o tai pastoviai mama, nesvarbu kad ji tuo metu dar kelis darbus daro biggrin.gif

visos tik dirba dirba, ar liko čia dar nedirbančių? biggrin.gif mano irgi 5 metų ( siaubas kiek daug ) "atostogos" eina į pabaigą
Atsakyti
užsidega maniškis šviesą pats, nupirkom mažą kėdutę, pasistumia, kur jam reikia. Tik vis dar šaukia: „Rūrą nuvalyk, palsau (prašau)“. Kiekvieną kartą juokas taip suima biggrin.gif
Atsakyti
nu kai netenka kantrybės ir maniškis prisistumia kėdę, bet dažniausiai nori kad jam pasitarnautų biggrin.gif ir jei iš kart nesutinki, grasina nedraugavimu biggrin.gif

ir taip jau nenorom eina į daržą, nors eina tikrai palyginus gan retai, tai dar naujiena kad jo mylimiausia auklėtoja išeina dekretinių, aš irgi ja taip džiaugiaus ir še tau. jai aišku čia laimė bet mums tai nieko gero schmoll.gif tai nuo rugsėjo ne tik mažajį jau reiks pratint bet dar ir dičkiui iš naujo pratinimasis bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 06 11, 17:00)
nu kai netenka kantrybės ir maniškis prisistumia kėdę, bet dažniausiai nori kad jam pasitarnautų biggrin.gif ir jei iš kart nesutinki, grasina nedraugavimu biggrin.gif

ir taip jau nenorom eina į daržą, nors eina tikrai palyginus gan retai, tai dar naujiena kad jo mylimiausia auklėtoja išeina dekretinių, aš irgi ja taip džiaugiaus ir še tau. jai aišku čia laimė bet mums tai nieko gero  schmoll.gif tai nuo rugsėjo ne tik mažajį jau reiks pratint bet dar ir dičkiui iš naujo pratinimasis bus  doh.gif

ot sutapimas, mūsiškė į dekretą prieš kelis mėnesius išėjo blink.gif Svarbiausia, kad pilvo nė vienas nematė. Šokas buvo net kolegėms lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
tai aš irgi nežinojau, ji ir šiaip neplona biggrin.gif nu vieną dieną vaikas sakė kad auklėtojos pilvas didelis, tai buvo mintis tokia, bet pagalvojom šiaip gal pastambėjus, o beto jau turi 2 vaikus, ir vakar tik sužinau kad jau už poros savaičių dekretas, ir net ne iš jos, o atsitiktinai sutikau daržely dirbančią virėją nes tam pačiam name gyvena, tai tik iš kalbos išėjo. tai kažin kada būtume sužinoję, gal rugsėjį, kad jos nebus doh.gif
Atsakyti
Pirma karta buvau iskviesta is darbo pasiimt sergancios Ievos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 06 12, 17:40)
Pirma karta buvau iskviesta is darbo pasiimt sergancios  Ievos sad.gif

Mane trečiadienį irgi iškvietė. Kosėja siaubingai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(rozete @ 2014 06 11, 17:11)
tai aš irgi nežinojau, ji ir šiaip neplona biggrin.gif nu vieną dieną vaikas sakė kad auklėtojos pilvas didelis, tai buvo mintis tokia, bet pagalvojom šiaip gal pastambėjus, o beto jau turi 2 vaikus, ir vakar tik sužinau kad jau už poros savaičių dekretas, ir net ne iš jos, o atsitiktinai sutikau daržely dirbančią virėją nes tam pačiam name gyvena, tai tik iš kalbos išėjo. tai kažin kada būtume sužinoję, gal rugsėjį, kad jos nebus  doh.gif

As tai suzinojau, kaj jau isejo blink.gif kita auklėtoja grupėj buvo jau. Tai nustebau. Ne tik tėvai nustebo. Net artimas kolektyvas nematė blink.gif o ji tokia smulkutė buvo. Nebūčiau pagalvojus...
Atsakyti
Greiciausiai inkstai sad.gif Ka cia save apgaudineju bendrai, tik rezultatu sulaukt reikia.
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 06 11, 14:04)
visos tik dirba dirba, ar liko čia dar nedirbančių? biggrin.gif mano irgi 5 metų ( siaubas kiek daug ) "atostogos" eina į pabaigą

as namie. nes auginu mergyte, o ir mokausi is netur4jimo ka veikti lotuliukas.gif tevelis uzsieni uzdarbiauja verysad.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 06 11, 16:39)
užsidega maniškis šviesą pats, nupirkom mažą kėdutę, pasistumia, kur jam reikia. Tik vis dar šaukia: „Rūrą nuvalyk, palsau (prašau)“. Kiekvieną kartą juokas taip suima biggrin.gif

maniskis ir sio dar praso. kartoju, kad turi pats, juk mokykloje mamos nebus.
Atsakyti