kad jau taip tylu tai pasirodom
QUOTE(rozete @ 2014 05 20, 20:50)
kad jau taip tylu tai pasirodom
Gražus Tavo vaikis
Pasirodysim ta proga ir mes
Gal yra lankančių Kaune kokį baseiną, kažin kur būtų geriau nueit su tokio amžiaus vaikais na kad būtų negilių vietų ar pan. nes aš ir pati plaukt nemoku
QUOTE(rozete @ 2014 05 29, 16:13)
Gal yra lankančių Kaune kokį baseiną, kažin kur būtų geriau nueit su tokio amžiaus vaikais na kad būtų negilių vietų ar pan. nes aš ir pati plaukt nemoku
O jūs norit lankyt ar apsilankyt?
Sporto mokykloj vaikams, kurie lanko yra negilus baseinukas ir jie su trenere užsiiminėja. Nors aš kai paskaičiau apie vandens būklę Lietuvos baseinuose nebesinori eiti
O jei nueiti kartu su vaiku tai man labai patiko Girstutis. Ten yra ir negilus baseinukas ir dar vienas (su labai šiltu vandeniu) tai man iki papų. Uždedu vaikui ant rankų tuos pripučiamus daiktus ir su priežiūra plaukioja.
Papildyta:
Ai, beje, kaip gyvenat? Kaip vasaras leisit?
Pas mus auga mergina liuks. Kai viena tai dėmesys visas jai, auga su savo auksaplaukėm, undinėlėm ir barbėm poniais. Bet kadangi antro neplanuojam tai džiaugiamės, kad turim daug draugų su vaikais tai nenuobodu.
Mums vieni geri žmonės leido naudotis sodyba prie ežero tai manau ir vėl ten leisim savaitgalius Jėgelė Ir dar savaitėlę susiplanavom Papėje pabūt.
Mes gi įsigijom šunelį (vietoj brolio) tai vaikas visus vakarus niurkosi su ja. Džiaugsmas visiems. Tik ne mano gėlėms
QUOTE(Bertoska @ 2014 05 30, 07:30)
Sporto mokykloj vaikams, kurie lanko yra negilus baseinukas ir jie su trenere užsiiminėja. Nors aš kai paskaičiau apie vandens būklę Lietuvos baseinuose nebesinori eiti
Papildyta:
Pas mus auga mergina liuks. Kai viena tai dėmesys visas jai, auga su savo auksaplaukėm, undinėlėm ir barbėm poniais. Bet kadangi antro neplanuojam tai džiaugiamės, kad turim daug draugų su vaikais tai nenuobodu.
Mums vieni geri žmonės leido naudotis sodyba prie ežero tai manau ir vėl ten leisim savaitgalius Jėgelė Ir dar savaitėlę susiplanavom Papėje pabūt.
Mes gi įsigijom šunelį (vietoj brolio) tai vaikas visus vakarus niurkosi su ja. Džiaugsmas visiems. Tik ne mano gėlėms
Papildyta:
Sporto mokykloj baseinui psio iki rudens, kaip tik domejausi, Girstuti dar nebuvom, reiks apsilankyt.
Kas cia per sodyba, a ? Vasarai mes dar nieko ypatingo nesuplanave, rugpjucio pradzioje 8 dienom prie juros, du plaukimai su baidarem nusimato, o toliau bus kaip bus svarbu kad orai geri butu, tai veiklos susigalvot visada galima.
Kaip jusu vaikams su savarankiskumu?
QUOTE(rozete @ 2014 05 29, 17:13)
Maniškė lanko Linijos baseiną kartą per savaitę. Jau plaukia neblogai. Perkam asmenines treniruotes, nes grupinėms dar per maža. Esu labai patenkinta O jei kartu nori eiti, tai praktiškai į bet kurį gali - Linija, Girstutis, Impuls ...
QUOTE(Bertoska @ 2014 05 30, 08:30)
Kol kas esu užsiknisusi su mokslais, tai tokia ir vasara Birželio pabaigoje nusimato krikštynos mažosios. Paatostogausim porą sav. kaime. O liepą - rugpjūtį tikriausiai vėl teks išleisti tėvelį
Kokį šuniuką įsigijote? Aš vis žadu Emilijai, kad bus šuniukas, kai turėsim nuosavus namus ir bus pakankamai didelės, kad galėtų pačios rūpintis
QUOTE(Giedr@ @ 2014 05 30, 09:14)
Kaip jusu vaikams su savarankiskumu?
Maniškė labai savarankiška pasidarė, kai laukiausi mažosios, tai vis sakydavo, kad pati gali, kad jau didelė, nes bus didžioji sesė Labai pasikeitė
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 05 30, 09:22)
Kokį šuniuką įsigijote? Aš vis žadu Emilijai, kad bus šuniukas, kai turėsim nuosavus namus ir bus pakankamai didelės, kad galėtų pačios rūpintis
Mes pasiėmėm iš prieglaudos. Šunytę apie 5 mėn. Ema jos nevedžioja, bet pliusų tai daug matau.
O šiaip tai Ema savarankiška, bet dažnai patingi. Arba kai aš skubu tai pati aprengiu. Ir dažnai pamaitinu, nes jei pati valgytų tai viskas su trim šaukštais ir pasibaigtų.
QUOTE(Bertoska @ 2014 05 30, 11:15)
Mes pasiėmėm iš prieglaudos. Šunytę apie 5 mėn. Ema jos nevedžioja, bet pliusų tai daug matau.
Pliusų ir aš matau begalę. Tiesiog kol savų namų neturime, tai nuomojamam bute nesinori šuns. Emilija augo su šuniuku, tai ir dabar geriausi draugai, tik turėjome palikti pas vyro tėvus, deja ...
O jei nueiti kartu su vaiku tai man labai patiko Girstutis. Ten yra ir negilus baseinukas ir dar vienas (su labai šiltu vandeniu) tai man iki papų. Uždedu vaikui ant rankų tuos pripučiamus daiktus ir su priežiūra plaukioja.
kolkas tik apsilankyt norim, vaikas užmiręs ant vandens, jam tik jūra galvoj, arba vonioj kasdien nori gulėt tai turbūt bandysim girstutį, nes jau girdėjom rekomendacijų, kad ten neblogai vaikams, bet irgi mačiau vasarai labai laiką apriboję, o ar tiesa, kad ten negalima eit su plafkėm - šortais na tokiais plačiais, neaptemptais? mums čia vieni pažįstami taip sakė bet kažkaip nesinori tikėt nes mano vyras tik tokius ir turi
Papildyta:
dėl savarankiškumo, tai maniškis įvairiai, kartais tikrai pats viską susitvarko, o kartais turi bele kiek kartų prašyt, kad apsirengtų, ar pan, net būna grįžęs batų nesimauna
Sveikos, atsedejus visa diena prie kompo darbe, namie net ziuret i ji nesinori..
Ievai savarankiskumo netruksta, neleis net padet, nebent pavargus.
Uzvakar "nepataike" ieiti i vonia kai durys placiai atidarytos buvo Tai visa staktos juosta per veida, po akim melyne neisivaizduoju kaip neprasikirto.. Ir namie rekomenduoju visoms turet arnikos krema! ta violetinuma labiausiai sumustos vietos nueme is kart!
Labai laukia mokyklos eisime kita menesi susipazinti su busimais klasiokais, mokytojais,uzsisakyti uniforma
Siaip gyvenam gerai. Vyko labai daug pasikeitimu, bet Ieva saunuole atlaike puikiai.
Dideli musu vaikai
Ievai savarankiskumo netruksta, neleis net padet, nebent pavargus.
Uzvakar "nepataike" ieiti i vonia kai durys placiai atidarytos buvo Tai visa staktos juosta per veida, po akim melyne neisivaizduoju kaip neprasikirto.. Ir namie rekomenduoju visoms turet arnikos krema! ta violetinuma labiausiai sumustos vietos nueme is kart!
Labai laukia mokyklos eisime kita menesi susipazinti su busimais klasiokais, mokytojais,uzsisakyti uniforma
Siaip gyvenam gerai. Vyko labai daug pasikeitimu, bet Ieva saunuole atlaike puikiai.
Dideli musu vaikai
Sveikos
Pasirodę vaikučiai labai gražūs ir mieli Ir kokie jau dideli
Mum ši vasara bus rami turbūt Nes aš tik pradėjau dirbti,tai atostogų neturėsiu O merginom mano turbūt bus daaaaug atostogų. Mano mažė gavo darželį bet tik nuo rugsėjo Tai dabar išvežėm abi pas mb mamą 2 savaitėm.Atostogauja merginos,smagu sakė ten,bet jau tėvelių pasiilgo.Kitą savaitgalį važiuosim parsivežt,tik dar nesugalvojom,kur reiks vėl jas padėt Va čia man liūdnuma. Nuo liepos mažė eis jau darželin kaip nelegalė,direktorė sakė pagelbės mums,vargšeliam Žodžiu,ši vasara bus nelengva visiem mum,o ypač panom.Bet išgyvensim kaip nor
Būčiau ėjus darbo biržon pabūt per vasarą,bet gavau pasiūlymą į kitą darba,tai ir išėjau
QUOTE(Giedr@ @ 2014 05 30, 08:14)
Urtė mano jau labai savarankiška,viską kaip ir pat daro,tik va dupcės po kakiaus dar nenusivalo O mažoji Gretutė viską kopijuoja nuo sesės,tai irgi sparčiai tobulėja Mano širdis dainuoja,kai jos gražiai sutaria,myluojasi ir žaidžia.Bet būna ir pasipeša neblogai
QUOTE(Terapankė @ 2014 05 30, 21:54)
Vajėj,kaip ten viskas greitai pas jus.Ieva užaugs pirmoji iš mūsų būrio
QUOTE(divėja @ 2014 05 31, 18:00)
Vajėj,kaip ten viskas greitai pas jus.Ieva užaugs pirmoji iš mūsų būrio
Mano Ieva bus viena vyriausiu nes jei vaikas gimes iki rugpjucio 31, mokykla pradeda 4 metuku cia Laukiu nesulaukiu tos mokyklos, nes pakeitus darba tieeeek uz darzeli moket