Labas
Deja, naujienų neturiu Nors buvom pasidaryti echo - vaikas atsuko nugarą ir taip surietė kojas po užpakaliuku, kad gydytoja matė tik mažas pėdutes
Labas. Oho kiek nestukiu
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 14, 15:07)
Deja, naujienų neturiu Nors buvom pasidaryti echo - vaikas atsuko nugarą ir taip surietė kojas po užpakaliuku, kad gydytoja matė tik mažas pėdutes
Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai, o lytį vis vien pamatysit kai ateis laikas
Mano abi taip darė, todėl beveik iki pat galo nežinojom lyties
Labas
Ernesta kartu buvo? jei taip, kaip reagavo?
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 04 14, 16:13)
Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai, o lytį vis vien pamatysit kai ateis laikas
Tai net nėra kalbų dėl to Šiaip aš pagalvojau, kad turėsim greičiausiai sesę, nes jei taip sugebėjo paslėpti....
QUOTE(ausryte.b @ 2014 04 14, 16:26)
Ernesta kartu buvo? jei taip, kaip reagavo?
Jo, vežėmės kartu. Reakcija ką aš žinau. Nelabai ji ten kažką ir suprato. Atvirai pasakius, iš viso to ką rodė, tai aš pati tik stuburiuką atskyriau, visa kita man ten kažkokia mistika nors mums ten išsamiai viską rodė, komentavo
Giedra, pats metas jungtis į gretas
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 14, 15:46)
Giedra, pats metas jungtis į gretas
Patikek kaip noreciau... Jei toks dziaugsmas nuskils, tai nebent ant pirmos klases Pauliaus nusimato, anksciau tai be sansu. O kolkas belieka dziaugtis kitu dziaugsmu
Sveikos
Kiek nėštukių, kaip smagu Retai beužsuku į SM, baigėsi jos era
Mes taip pat, sukamės, nėštėt jau neaaa, deja ir šita era baigės, bet laaabai smagu girdėt apie kitų džiaugsmą ir laukimą.
Hmmm, galvoju ar esu girdėjus atsakymą, Ertos, į klausimą kuo bus užaugus, tik: "kai užaugsiu būsiu didelė kaip mamytė ir eisiu į darbą (kartais mokyklą), aš turėsiu savo darbelį, o mamytė savo"
Sintė kasdien po n kartų klausia "kada ateis kalėdų senelis", tai automatiškai atsakai-žiemą-kai bus sniego, kai pabosta atsakinėt, pati sau atsako ir ramu
Laikykitės, pasistengsiu už-sukt dažniau, pasakokit kaip pilveliai auga
Kiek nėštukių, kaip smagu Retai beužsuku į SM, baigėsi jos era
Mes taip pat, sukamės, nėštėt jau neaaa, deja ir šita era baigės, bet laaabai smagu girdėt apie kitų džiaugsmą ir laukimą.
Hmmm, galvoju ar esu girdėjus atsakymą, Ertos, į klausimą kuo bus užaugus, tik: "kai užaugsiu būsiu didelė kaip mamytė ir eisiu į darbą (kartais mokyklą), aš turėsiu savo darbelį, o mamytė savo"
Sintė kasdien po n kartų klausia "kada ateis kalėdų senelis", tai automatiškai atsakai-žiemą-kai bus sniego, kai pabosta atsakinėt, pati sau atsako ir ramu
Laikykitės, pasistengsiu už-sukt dažniau, pasakokit kaip pilveliai auga
Su šventėm
Šeimyna sumigus,netyčia užklydau čia,ir tiek naujienų radau
Nu tikrai,kad 100 metų Sveikinu smagus tas laukimas
Amelija,man į tave labai panaši
slapukė kokia Lauksim gimtadienio ir sužinosim kas ten slepiasi
Šeimyna sumigus,netyčia užklydau čia,ir tiek naujienų radau
QUOTE(Bombonciuke @ 2014 04 12, 22:21)
Nu tikrai,kad 100 metų Sveikinu smagus tas laukimas
Amelija,man į tave labai panaši
slapukė kokia Lauksim gimtadienio ir sužinosim kas ten slepiasi
Labas,
Visoms sveikinimai susilaukus ir laukiancioms
Gyvenam gerai, Ieva gavo mano noretoje mokykloje vieta nuo rugsejo.
QUOTE(Terapankė @ 2014 04 22, 20:16)
Labas,
sveikimai dideliausi mano seses mergaitė irgi gavo vietą ten kur jie norėjo fainai iš tikro labai labai
Sveikutės,
Sveikinu visas belaukiančias gandrų ir neseniai sulaukusias.
Pas mus lyg nieko naujo. Sūnelis sėkmingai adaptavosi ir lanko darželį. Šiandien pirma diena buvo su kitos grupės auklėtoja ir viskas normaliai (nesėdėjo pusę dienos po stalu ). Su nerimu laukiam ar gausim sesytei darželį, nes pirmenybė, kad brolis lanko tą patį darželį, mums pasirodo negalioja Taip pal labai laukiam, kada sesytė prakalbės žmonių kalba, o ne kinietiškai
O aš pati išgyvenu daug nerimo naktų, nes jau reikia atiduoti ir startuoti su disertacijos gynimo procedūra...
Sveikinu visas belaukiančias gandrų ir neseniai sulaukusias.
Pas mus lyg nieko naujo. Sūnelis sėkmingai adaptavosi ir lanko darželį. Šiandien pirma diena buvo su kitos grupės auklėtoja ir viskas normaliai (nesėdėjo pusę dienos po stalu ). Su nerimu laukiam ar gausim sesytei darželį, nes pirmenybė, kad brolis lanko tą patį darželį, mums pasirodo negalioja Taip pal labai laukiam, kada sesytė prakalbės žmonių kalba, o ne kinietiškai
O aš pati išgyvenu daug nerimo naktų, nes jau reikia atiduoti ir startuoti su disertacijos gynimo procedūra...
sveikinimai visoms
tarp mano pažįstamų irgi 3 nėštukės ir visos rudeninukus gimdys
Laurukasr kodėl jums nėra pirmenybės?
mes gi irgi buvom mažąjį užrašę nuo 2metų bet kai atėjo laikas vest persigalvojom ir nuo 3metų perrašėm (išbraukėm ir vėl užrašėm), nes su direktore pasvarstėm, gal nepakeis tvarkos per metus ir liks pirmenybė sesėm/broliam
pas mus vėl peštynių metas, dažnokai namie abu sėdi, tai bože bože pastoviai pešasi mažasis kala net be priežasties kartais, prieina ir kai voš per nugarą didžiąjam, tas aišku atgal, ašaros ir t.t.
tarp mano pažįstamų irgi 3 nėštukės ir visos rudeninukus gimdys
Laurukasr kodėl jums nėra pirmenybės?
mes gi irgi buvom mažąjį užrašę nuo 2metų bet kai atėjo laikas vest persigalvojom ir nuo 3metų perrašėm (išbraukėm ir vėl užrašėm), nes su direktore pasvarstėm, gal nepakeis tvarkos per metus ir liks pirmenybė sesėm/broliam
pas mus vėl peštynių metas, dažnokai namie abu sėdi, tai bože bože pastoviai pešasi mažasis kala net be priežasties kartais, prieina ir kai voš per nugarą didžiąjam, tas aišku atgal, ašaros ir t.t.