Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Labas 4u.gif

Deja, naujienų neturiu biggrin.gif Nors buvom pasidaryti echo - vaikas atsuko nugarą ir taip surietė kojas po užpakaliuku, kad gydytoja matė tik mažas pėdutes smile.gif
Atsakyti
Labas. Oho kiek nestukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 14, 15:07)
Deja, naujienų neturiu biggrin.gif Nors buvom pasidaryti echo - vaikas atsuko nugarą ir taip surietė kojas po užpakaliuku, kad gydytoja  matė tik mažas pėdutes smile.gif

Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai, o lytį vis vien pamatysit kai ateis laikas mirksiukas.gif
Mano abi taip darė, todėl beveik iki pat galo nežinojom lyties biggrin.gif
Atsakyti
Labas  4u.gif

Deja, naujienų neturiu biggrin.gif Nors buvom pasidaryti echo - vaikas atsuko nugarą ir taip surietė kojas po užpakaliuku, kad gydytoja  matė tik mažas pėdutes smile.gif

Ernesta kartu buvo? smile.gif jei taip, kaip reagavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 04 14, 16:13)
Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai, o lytį vis vien pamatysit kai ateis laikas  mirksiukas.gif
Mano abi taip darė, todėl beveik iki pat galo nežinojom lyties  biggrin.gif

Tai net nėra kalbų dėl to smile.gif Šiaip aš pagalvojau, kad turėsim greičiausiai sesę, nes jei taip sugebėjo paslėpti.... smile.gif
QUOTE(ausryte.b @ 2014 04 14, 16:26)
Ernesta kartu buvo? smile.gif jei taip, kaip reagavo? smile.gif

Jo, vežėmės kartu. Reakcija ką aš žinau. Nelabai ji ten kažką ir suprato. Atvirai pasakius, iš viso to ką rodė, tai aš pati tik stuburiuką atskyriau, visa kita man ten kažkokia mistika biggrin.gif nors mums ten išsamiai viską rodė, komentavo biggrin.gif

Giedra, pats metas jungtis į gretas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 14, 15:46)
Giedra, pats metas jungtis į gretas  biggrin.gif

Patikek kaip noreciau... Jei toks dziaugsmas nuskils, tai nebent ant pirmos klases Pauliaus nusimato, anksciau tai be sansu. O kolkas belieka dziaugtis kitu dziaugsmu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kiek nėštukių, kaip smagu smile.gif Retai beužsuku į SM, baigėsi jos era biggrin.gif
Mes taip pat, sukamės, nėštėt jau neaaa, deja ir šita era baigės, bet laaabai smagu girdėt apie kitų džiaugsmą ir laukimą. smile.gif
Hmmm, galvoju ar esu girdėjus atsakymą, Ertos, į klausimą kuo bus užaugus, tik: "kai užaugsiu būsiu didelė kaip mamytė ir eisiu į darbą (kartais mokyklą), aš turėsiu savo darbelį, o mamytė savo" smile.gif
Sintė kasdien po n kartų klausia "kada ateis kalėdų senelis", tai automatiškai atsakai-žiemą-kai bus sniego, kai pabosta atsakinėt, pati sau atsako ir ramu biggrin.gif

Laikykitės, pasistengsiu už-sukt dažniau, pasakokit kaip pilveliai auga smile.gif
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif

Šeimyna sumigus,netyčia užklydau čia,ir tiek naujienų radau thumbup.gif

QUOTE(Bombonciuke @ 2014 04 12, 22:21)
Labutes, 100 metu 4u.gif 

Nu tikrai,kad 100 metų bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif smagus tas laukimas wub.gif
Amelija,man į tave labai panaši wub.gif

Deja, naujienų neturiu biggrin.gif

bigsmile.gif wub.gif slapukė kokia ax.gif Lauksim gimtadienio ir sužinosim kas ten slepiasi ax.gif
Atsakyti
Labas,

Visoms sveikinimai susilaukus ir laukiancioms smile.gif

Gyvenam gerai, Ieva gavo mano noretoje mokykloje vieta nuo rugsejo.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 04 22, 20:16)
Labas,

Visoms sveikinimai susilaukus ir laukiancioms  smile.gif

Gyvenam gerai, Ieva gavo mano noretoje mokykloje vieta nuo rugsejo.

sveikimai dideliausi biggrin.gif mano seses mergaitė irgi gavo vietą ten kur jie norėjo biggrin.gif fainai iš tikro labai labai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Sveikinu visas belaukiančias gandrų ir neseniai sulaukusias.

Pas mus lyg nieko naujo. Sūnelis sėkmingai adaptavosi ir lanko darželį. Šiandien pirma diena buvo su kitos grupės auklėtoja ir viskas normaliai (nesėdėjo pusę dienos po stalu biggrin.gif). Su nerimu laukiam ar gausim sesytei darželį, nes pirmenybė, kad brolis lanko tą patį darželį, mums pasirodo negalioja sad.gif Taip pal labai laukiam, kada sesytė prakalbės žmonių kalba, o ne kinietiškai biggrin.gif
O aš pati išgyvenu daug nerimo naktų, nes jau reikia atiduoti ir startuoti su disertacijos gynimo procedūra...
Atsakyti
sveikinimai visoms nestuke.gif
tarp mano pažįstamų irgi 3 nėštukės ir visos rudeninukus gimdys biggrin.gif

Laurukasr kodėl jums nėra pirmenybės? g.gif
mes gi irgi buvom mažąjį užrašę nuo 2metų bet kai atėjo laikas vest persigalvojom ir nuo 3metų perrašėm (išbraukėm ir vėl užrašėm), nes su direktore pasvarstėm, gal nepakeis tvarkos per metus ir liks pirmenybė sesėm/broliam smile.gif

pas mus vėl peštynių metas, dažnokai namie abu sėdi, tai bože bože pastoviai pešasi doh.gif mažasis kala net be priežasties kartais, prieina ir kai voš per nugarą didžiąjam, tas aišku atgal, ašaros ir t.t. doh.gif
Atsakyti