Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 04, 19:49)
Ką jūsų vaikai sako, kai jų paklausiat "Kuo būsi užaugęs"? biggrin.gif Įdomu būtų pasicekavinti, kaip mąsto  biggrin.gif

Tomute sakė, kad dažys nagus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 04 04, 20:53)
labas
ka tik klausiau tai sake rasys raides.. pas mane darbe (mokykloj) biggrin.gif o neee  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte.b @ 2014 04 04, 21:06)
Tomute sakė, kad dažys nagus biggrin.gif

Irgi neblogai biggrin.gif
Atsakyti
LAbas,
Mantas vasarą sakydavo, kad bus kelininkas (taisys kelius smile.gif), po to - kad kunigas doh.gif o dabar sako, kad gelbėtojas (tas, kur prie jūros smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 04, 19:49)
Ką jūsų vaikai sako, kai jų paklausiat "Kuo būsi užaugęs"? biggrin.gif Įdomu būtų pasicekavinti, kaip mąsto  biggrin.gif

Maniškė sako, kad tikriausiai bus mokytoja, bet dar tvirtai neapsisprendė lotuliukas.gif
Atsakyti
Ernesta paklausta atsako:

Aš būsiu mergina, o tu būsi babulia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptele: 05 balandžio 2014 - 16:21
Taip taip, ir pas mus panašiai. Sako "kai aš užaugsiu ir būsiu tėvelis, tu būsi sena" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 04, 19:18)

Žiūrėkit ką radau. Žinutė rašyta balandžio 3 dieną:

Sipsenėlė:
Siandien 12:46 pagaliau gime musu maziukas Igniukas, 3018 g ir 50 cm, abu jauciames gerai , gimdymas uztruko 2 val 

Oooooo thumbup.gif Smaguma,sveikinuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniškė kuo bus neapsiprendžia,ir gydytoja ir vaistninke ir pardavėja su žalia maike kaip mama buvo doh.gif lotuliukas.gif Bet geriausiai,tai sakė,tu eik į darba,o aš būsiu sesės auklė thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kažkaip dar neužklausiau kuo bus užaugęs, reiks pasiteiraut biggrin.gif tik kažkada kalbėjom, kad aš būsiu sena, o jis sakė, kad nebus senas. jis bus naujas biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Saviskio as pati tai neklausi, bet yra kas ir be musu pasidomi, tai dar nezino, jis tik sako kad kai uzaugs as busiu jo zmona, o tetis susiras kita zmona lotuliukas.gif
Atsakyti
Aušryteb, ką pirksit - brolį ar sesę? biggrin.gif Žiūriu kad užrašyta "greitai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 04 07, 17:12)
Aušryteb, ką pirksit - brolį ar sesę? biggrin.gif Žiūriu kad užrašyta "greitai"  blush2.gif

Dar neaišku smile.gif Tomutė tik vis apie sesę šneka smile.gif bus dovana gimtadienio proga jai - terminas spalio 15d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 04 07, 18:28)
Dar neaišku smile.gif Tomutė tik vis apie sesę šneka smile.gif bus dovana gimtadienio proga jai - terminas spalio 15d.  ax.gif

Nu smagu. wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti