Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 25, 13:32)
Labas  4u.gif

Persikai, kaip fainai  wub.gif Kaip tu pati laikais? Kaip nuotaikos? Kaip darbe?

Laba,
Mes jau normaliai. Susibuvom, susigyvenom. Išmokom gyvent dviese smile.gif
Aš dirbu, mažasis darželyje, o savaitgalius leidžiam kartu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2014 01 26, 11:57)
Laba,
Mes jau normaliai. Susibuvom, susigyvenom. Išmokom gyvent dviese smile.gif
Aš dirbu, mažasis darželyje, o savaitgalius leidžiam kartu wink.gif

Supratau. Svarbu kad tik sveiki būtumėt, o visa kita savaime ateis 4u.gif
Atsakyti
Va kaip šaltukas paspaudė ir spaliukai atvaro dažniau smile.gif
Mes visą savaitgalį lauke pralakstėm,sniego nelabai,bet kieme ant užalusio tvenkinio radom pramogą
Praeitą savaitę palaidojau savo senelį,tai keturmečiui paaiškinti viską man buvo per sudėtinga rolleyes.gif Iškart prisiminiau Persiką,kaip jai reikėjo viską paaiškint mažiui dėl tėčio.
QUOTE(Smile26 @ 2014 01 19, 21:55)
Norėjau pasiklausti dirbančių mamyčių, kurios turi 2 ir daugiau vaikučių, ar naudojatės mamadieniais? Kaip darbdaviai į tai žiūri? g.gif

Priklauso mamadieniai pagal įstatymą,nesvarbu kokioj įstaigoje dirbi:) Aišku ir darbdavių požiūris priklauso dėl tų mamamdienių,pakolkas asš neėmiau,jei man kur reikia visuomet paleidžia:)Vyras irgi be problemų su mamadieniais, kai būna viršvalandžiai darbe,tai tuomet išeiginių būn mamadienio ir neprireikia:)
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 20, 12:29)
Parodysiu as savo kavalieriu

Simpatulka koks wub.gif
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 25, 12:56)
mane pradejo spausti del antrovaiko vyro tevai. per kaledas tostus kele uz anuke  unsure.gif
mes su vyru bandom pusmeti, dziaugciaus, kad visai butu.... unsure.gif

Tu ne kitų klausyki,o žiūrėkites pagal save, ne tėvai juk vaikus augins tau:)
QUOTE(laguna @ 2014 01 21, 21:30)
Sveikos gyvos, senai matytos ir girdėtos smile.gif

100 metų,dar neseniai kažkaip apie tamstą pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 27, 09:46)
Va kaip šaltukas paspaudė ir spaliukai atvaro dažniau smile.gif
Mes visą savaitgalį lauke pralakstėm,sniego nelabai,bet kieme ant užalusio tvenkinio radom pramogą

kokios pramogos thumbup.gif mes tik nuo kalniukų važiuojam pačiuožinėt. bet mažojo niekaip neįkalbinam į roges atsisėst, vieną kartą jau lyg ir susigundė, atsisėdo, bet kai pradėjau tempti, kai užbaubė ant viso rajono doh.gif
Papildyta:
mes su vyru dažnai vis kur nors išbėgam be vaikų, į kinus, spektaklius, net į operą buvom (bet čia dovana buvo, už pinigus neitume, dar nepasiekėm tokio lygio lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2014 01 24, 21:50)
Gied@ Pauliukas dar sportuoja ? Fainuolis  wub.gif

Sportuojam pilnu tempu, noretu dar ir daugiau, bet jau nebetelpam i grafikus biggrin.gif aciu uz pagyras mano padauzai.

Siandien buvau apakus, kai aukletoja parode ka vaikas i darzeli atsinese "pazaist", nezinau kaip vadinasi, bet tas daiktas skirtas pridegt ugnei, virtuvese daug kur buna, kas su dujinem orkaitem (ne ziebtuvelis) toks ilgu galu paspaudus mugtuka uzsidega ugnis, na mazdaug aisku gal blink.gif sakes, kaip galima nematyt, juk ne degtuku dezutes dydzio, o jei mate tai is vis be komentaru. Vienintelis probleminis grupes vaikas, sake ir i kelnes dar daro, ir vaikus musa, siaip tevai is sono atordo tvarkingi, bet proteliu matyt nepasizymi...
Atsakyti
nu jo geras žaislas blink.gif pas mus per paskutinį susirinkimą buvo kalba, kad gana jau iš namų daiktus temptis, yra ir grupėj žaislų. mes kai tokio įpročio neturėjom tai mums ne bėda, bet kažin kaip kitiems sekasi nežinau g.gif
esu girdėjus kad visa grupė buvo sukelta ant kojų, kai viena mergaitė pametė auksinį auskarą biggrin.gif šiaip tai pavojinga šiek tiek, nes ta grupė tai lopšelinukų
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 01 28, 18:04)
nu jo geras žaislas  blink.gif pas mus per paskutinį susirinkimą buvo kalba, kad gana jau iš namų daiktus temptis, yra ir grupėj žaislų. mes kai tokio įpročio neturėjom tai mums ne bėda, bet kažin kaip kitiems sekasi nežinau  g.gif
esu girdėjus kad visa grupė buvo sukelta ant kojų, kai viena mergaitė pametė auksinį auskarą  biggrin.gif šiaip tai pavojinga šiek tiek, nes ta grupė tai lopšelinukų

pas mus jau pernai pavasarį auklėtojos prašė kad neleistų tėvai neštis žaislų.... bet nu yra tokių lurie atrodo klauso bet daro vis tiek savo. išskyrė tada šnekėdamos du vaikus vienas turi spec. poreikių tai jam kad streso nekelt leido kitam nenustatyta bet jis prisirišęs tokį meškutį visad nešiojas su savim, net kai valgo prie kėdutės pasideda. bet kai pradėjo mergaitės vežimėlius su lėlėm tyst tai jau kantrybės ribas peržengė. o baisiausia kaip tuos puponautus atsineša įmeta į kokią lego dėžę o kai reik eit namo prisimena kad atsinešė ir davai isterija kad dingo kažkur....
rokas gal pora kart nešės teletabi ar tai mašinytę, bet susitarimas kad nusinešęs pasidės į savo lentyną o einant namo pasiims vėl. tai auklėtojų klausiau ar neima žaist tai sakė ne blush2.gif bet dabar jau ir pats nebenori neštis. lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos,
Kas liečia daiktų/žaislų nešimasi į darželį, tai maniškis praeitais metais nešdavosi tokį drambliuką, tačiau šiais metais jau nieko. pasiima tik vairą su savimi eidamas iš namų, tačiau visad ji palieka mašinoj biggrin.gif
O pačioj grupėj per susirinkimą nusprendem vieną dieną pirmadienį leist vaikučiams (jei labai nori) atsinešti kažką, nes po savaitgalio būna jiems lengviau. smile.gif
Atsakyti
Kalbat apie žaislus darželyje aš neleisdavau niekad neštis,o auklėtojos liepė leisti per susirinkimą,nes sako vaikui tuomet darželyje smagiau su savu daiktu. Bet pas juos grupėj tiek visko pilna,nežinau aš net ar nusinešę savus žaislus jie žaidžia su jais rolleyes.gif
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 28, 10:29)
Vienintelis probleminis grupes vaikas, sake ir i kelnes dar daro, ir vaikus musa, siaip tevai is sono atordo tvarkingi, bet proteliu matyt nepasizymi...

Na aš tokiai asmeniškai auklėtojai pasakyčiau,kad yra ne diplomatiška komentuoti kitiems vaikų tėvams apie vaiko problemas, tam yra tėvai su kurias reikia pakalbėti,kokie jie bebūtų tvarkingi ar ne,o nenešioti tokių kalbų visiems grupėms vaikų tėveliams. Kalbu taip dėl to,kad visose situacijose pabandau įsivaizduoti save, nu nemalonu būtų, ar ne?
Atsakyti
Pas mus negalima i darzeli jokiu zaislu, IEva isimeta i savo tasyte ka nors, bet pasikabina ir neiima zaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2014 01 29, 09:04)
o baisiausia kaip tuos puponautus atsineša įmeta į kokią lego dėžę o kai reik eit namo prisimena kad atsinešė ir davai isterija kad dingo kažkur....

va va mums irgi minėjo, kad prasideda ašaros kai reikia eiti namo, o neina rasti ką atsinešė biggrin.gif

mums net ir miegojimui žaislų sakė nėra čia ko temptis, nes jau vaikai ne mažiukai smile.gif na ir aišku dėl higienos normų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozete: 29 sausio 2014 - 12:10
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 29, 11:59)
Na aš tokiai asmeniškai auklėtojai pasakyčiau,kad yra ne diplomatiška komentuoti kitiems vaikų tėvams apie vaiko problemas, tam yra tėvai su kurias reikia pakalbėti,kokie jie bebūtų tvarkingi ar ne,o nenešioti tokių kalbų visiems grupėms  vaikų tėveliams. Kalbu taip dėl to,kad visose situacijose pabandau įsivaizduoti save, nu  nemalonu būtų, ar ne?

Siaip jos nieko ir nekalba, man Paulius viska papasakoja, o kalbant apie konkrecia situacija, tai jau maciau, kad aukletoja buvo isvesta is kantrybes, juk nezinia kas galejo nutikt, jei butu laiku nepamacius...O ir siaip manau kalbek nekalbejus su tokiais tevais, jei patys nieko nemato, tai sakyk nesakius, ko gero.

Apie zaislu nesimasi ir as grieztai pries, mes siaip taip atsikratem sio iprocio, o yra kas ir ciut ne po maiseli zaislu atsinesa.
Atsakyti